Trápi ma jedna vec. Možno si poviete, že zbytočne riešim, kazím si vzťah zbytočným premýšľaním, ale ja už nevládzem. Mám vzťah s chlapom, ktorý spával so 7 (pre mňa dosť veľkým počtom žien) a to aj s takými, s ktorými nebol vo vzťahu, niekde len na festivaloch, chatách, proste sex na jednu noc. Ale v skutočonosti to bolo za 10 rokov jeho sexuálneho života le občas. Môj počet sexuálnych partnerov: 0. Je to pre mňa strašne, skúsil rôzne praktiky, ja nič. A k tomu,čo ma asi najviac hnevá je, že málokedy používal kondóm, väčšinou bez neho. U mňa to evokuje veľkú nezodpovednosť. Prosím pomôžte mi. Začína sa mi tým hnusiť a nedokážem s ním spať, keď on to robil bez citu, bez lásky. Viem, že to nie je obrovská prekážka vo vzťahu,a le mňa to veľmi veľmi trápi. Neviem sa s tým zmieriť. Má podľa Vás taký vzťah budúcnosť?
Čím ďalej, tým viac mi to prekáža
Ja s testom nemám problém, pôjdem na neho a hneď tento týždeň pôjdem za ženskou nech ma niekam pošle. Nemám problém.
A ja som mu včera napísala, že bude lepšie, keď sa rozídeme, že to chcem ukončiť, nevidím v tom zmysel a on stále, že čo to robím, že to nie, on ma má veľmi rád, chce byť so mnou, že sa nemám trápiť, on chce byť so mnou. Tak asi mu až tak nevadia tie moje detaily. Praveže on ešte seba obviní, že či ma v niečom sklamal, že ma také veci napadajú. K tomu mi dnes napísal, že on už bude dobrý. A nehádže na mňa vinu, že ja som ho pomotala, veď má vlastnú hlavu. A brániť by sa chlap mal vedieť.
No ved pisem...riesis Diana dokola to iste.Ja by som povedala...mne je jedno ake boli a kolko ich bolo.To je tvoja vec.To sa mna netyka.Mne ide o test a bla bla.Ale vy rozoberate totalne sprostosti az detaily.
Zenska vie naozaj chlapa tak domotat ze sam zabudne ze je chlap.Tomu verim.A to si nemusi ani vymyslat.Zenska dokaze chlapovi dat do ust slova ktore by za inych okolností nikdy nepovedal.
Diana,prestan s nim riesit tie detaily.Ja obdivujem vas oboch.Jeho,ze sa s tebou o tom vobec bavi a teba...ze sa mu stale prosis o ten test.
Byt nim,poviem ti...viac ti nepoviem ani slovo.A byt tebou...dones mi test a tema uzatvorena.
8 tak celkovo, 4 z toho :D Jeho najlepší argument na počet partneriek :D
vsak sa nehadajte v kazdej jednej teme
Moireal: Včera so sa s ním o tom dosť dlho rozprávala. Mala som miestami pocit, že sa už úplne zamotal a nevedel ako má odôvodniť, že on na tie testy nemusí ísť, lebo je určite v poriadku. Ale nezmyselnosti typu: spal som celkovo z 8 z toho 4, úplne blbosti trepal. Viem, že som v sexe neúspešný, zhadzoval sám seba. Minimálne 5krát sa mi ospravedlňoval, že sa nemám hnevať. Ak som mu niečím protirečila nemal žiadne argumenty, iba jooj, už dosť, presťan, tak prepáč, nehnevaj sa,... A ke´d mi toto povedal: veď aj iní povedali, že za 10 rokov je 8 málo mi prišlo ako keby sa s niekým dohodol, koľko môže byť asi tak vhodný počet dievčat na jeho vek a len tak povedal. A potom sa zamotal aj s tými jeho pannami :D rozdelil novú kategóriu úplné panny (tie čo krvácajú, majú bolesti) a panny :D Ja som sa nad tým už aj smiala :D Hľadala hocijaké blbosti len aby dal adekvátny dôvod prečo nemusí ísť na testy a nemusí podstúpiť odber krvi. Nemám slov.
Nikto sa tu na nikom nevrsi. Skritizovat niekoho neznamena hned ublizit, ale pomôct. Ak vidim vo svojom okoli, ze sa niekto nezmyselne trapi a stale vymysla nove kraviny preco si zneprijemnovat zivot, tak radsej to tomu cloveku poviem narovinu. Tak ako to urobil kazdy z nas, kto tu prispel. Dievca to skratka prehana. Testy sa samozrejem daju urobit, ale da sa to aj inak odkomunikovat. Ale na to by musela prestat ziarlit na jeho minulost..skôr si myslim ako to tu bolo spomenute, ze nevie prezut to, ze mal 7 sexualnych partneriek ako to, ze co ked moze na nu nieco preniest. Jasne napisala, ze si vzdy priala, aby chlap predtym nemal ziadne skusenosti. Testami by sa tie skusenosti zmazali? Nie. Len by mala istotu, ze nijak neochorie, ale to ze je osma v poradi by ju stvalo dalej.
Sa netvarte alibisti. :D Agresia by sa tu dala krajat. Nic presne neviete a uz si fabulujete.
Mesacny princ, ty si predsa jeden z tych, ktorym tiez vadi ked sa skupinka vrsi na jednom. Hmm...
Jemine kto utoci moireal?
Mesacny princ vystihol oboch dvoma slovami.Nikto ale neutoci.
Kazdy naposal svoj nazor.Nikto ju neuraza.Vacsina napisala ze test ok ale prestat riesit jeho minulost.Nic viac