Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Adr1a

Príspevok v téme: Adr1a
Leonardoo

Adr1a prepac ze prave teraz zakladam tuto nezmyselnu temu s tvojim menom, ale mam velmi nieco na srdci. Uz ta tu sledujem dlhu dobu a z tvojich prispevkov citit istu charizmu a si velmi rozumna. Iba som ti to chcel napisat ze si ma zaujala z tych vsetkych prispevkov a si aj velmi popularna :D Este povec ze si znamenie baran a budem vybaveny :D

Kýčera

@ Ľudia, ak tu chcete udržať príjemnú atmosféru, tak nereagujte na provokáciu!

@ Leonadroo, Adr1a a moje pocity z nej : je žena, kt. si svoju ženskosť užíva, sebavedomá, vzdelaná... Na pravopisné chyby kašli a ver! Aj ja si myslím, že sa ozve. A tiež si myslím, že je o pár rôčkov staršia od Teba. Nedaj sa ničím a nikým zlomiť! "Niet kam ustúpiť! Za nami je Moskva:", maršál Žukov. Dúfam, že to stihnem ešte pred ňou. :)

Žužova

Kýčera, ale nie to nemusíš, nahodou by to poškodilo kvalitu tvojich prispevkov a čo potom ? lebo ja ťa nahodou rada čítam,si taka svojská :D
len mi dotyčný/á s nickom ,,boze,, prišiel/šla ako dobrý vriťolez tak som si musela rypnuť :D

Moireal

Jeeeej, peknu pesnicku si dala. Velmi mam rada ten album. Ako som uz povedala, som proti fanclubom, zdrobnelinkam ale zacinajucej laske branit nebudem. Tu moj najoblubenejsi z toho albumu od Jarka Filipa:
www.youtube.com
Leonardo, akosi mi ten text na teba sedi. :)

Kýčera

@ Chlapci a dievčatá, zdá sa, že vám v tom musím spraviť poriadok, hoci som sa veľmi bavila. Ak ste sa už vykecali, deti, tak hajde pomodliť, vycikať a spať! Ak chcete ešte rozprávočku na dobrú noc, povedzte! :) Toto je len pre dospelých :
1. Kýčera - ženský rod, vždy ho používam. Bavím sa na tom, ak ma niekto osloví ako "chlapčisko, bratku,...". Leonardoo, pred chvíľou som sa skontrolovala, ešte stále som žena, bisťu... :)
2. Leonardoo nie je Adr1a!
3. Kýčera nie je Bože!
4. ai...ai... je skratka slov a iné, a iní, a inde a správne sa píše takto : a i.

@ Bože, ďakujem za milé slová! Človeka vždy poteší, ak ho pochvália a ženu dupľom. Len neviem, či by si nezmenil/a názor na mňa, ak by som sa v tých témach vyskytla aj ja. :)

@ Filip, na žalúdočné problémy skvelo pomáha sóda bicarbona! :)

@ Žužová, Kýčera dokáže všeličo, ale aby v čase 16:35 sedela zároveň v zubárskom kresle, kde jej bez anestézy trhali zub a zatínala nechty do dlane a zároveň písala, tak to zasa neee !!! Ale pri najbližšej extrakcii to vyskúšam, čo by som pre Teba nespravila, povedz? :)

jeeeééééj

Aďka11 a Snežienka77 zároveň ja sa aspoň neznažím zabiť púčiacu lásku dvoch ľudí. Kričí z teba závisť dievča.