Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Adr1a

Príspevok v téme: Adr1a
Leonardoo

Adr1a prepac ze prave teraz zakladam tuto nezmyselnu temu s tvojim menom, ale mam velmi nieco na srdci. Uz ta tu sledujem dlhu dobu a z tvojich prispevkov citit istu charizmu a si velmi rozumna. Iba som ti to chcel napisat ze si ma zaujala z tych vsetkych prispevkov a si aj velmi popularna :D Este povec ze si znamenie baran a budem vybaveny :D

Tasty

To co za komenty?

Hoci sama som zena, ale neznasam taketo hlupe sliepky, ktore len kvakaju ohovaraju zo zavisti este aj pod viacerymi nickmi grcat sa mi treba a hanbim sa za taketo zeny

Snežienka7

Nejaká namyslená škaredka, ktorá si o sebe myslí, že zjedla všetku múdrosť sveta a do všetkého sa mieša, tiež nie je žiadna výhra.

jeeeéééj

Aďka11 ty myslíž že krása je všetko a to podstatné v láske? Sa mýliš dievča a sakramensky sa mýliš!
Čo z toho aj nejaká vyzerá takto vignette1.wikia.nocookie.net
ale je to rozmaznaná, namyslená a sebecká krava ktorá myslí len na svoje dobro? Čo má muž z takej bábiky Barbie?... len na okrasu.

Tasty

To je pekne :) prijemna pochvala a pocta :) zahreje dusu cloveka, zvlast komu bola sprava adresovana

Mna vsak tiez zaujima preco sa autor skryva za nick Leonardoo, aky je skutocny nick? :D :D :D

Tasty

To je pekne :) prijemna pochvala a pocta :) zahreje dusu cloveka, zvlast komu bola sprava adresovana

Mna vsak tiez zaujima preco sa autor skryva za nick Leonardoo, aky je skutocny nick? :D :D :D

jeeeeéééj

Ale myslím že ona sa už na tomto fóre bude objavovať pod inou prezývkou :-(
Škoda, dievča by mohlo nejako aspoň na teba zareagovať veď aj tak ju tu nikto osobne nepozná a nevie ako vyzerá. Už len z úcty k tebe by zareagovať mohla.