Adr1a prepac ze prave teraz zakladam tuto nezmyselnu temu s tvojim menom, ale mam velmi nieco na srdci. Uz ta tu sledujem dlhu dobu a z tvojich prispevkov citit istu charizmu a si velmi rozumna. Iba som ti to chcel napisat ze si ma zaujala z tych vsetkych prispevkov a si aj velmi popularna :D Este povec ze si znamenie baran a budem vybaveny :D
Adr1a
Ach jaj som dopadol adr1a si ma odpinkla jak spinu :D no nic len som chcel vsetkym oznamit ze tato tema nemala poskodit nikoho osobnost a tie komentare ktore sa tu popisali tak nemozem za ne. Myslel som si ze si tu pekne pokecame ale asi sa neda. adr1a ja si nehladam nikoho ani sa nemusim prebrat, tato tema bola myslena v dobrom ale asi ta to urazilo aj vdaka tym negativnym komentarom na tvoju osobu. Ak hej tak sa ospravedlnujem a tymto aj koncim.
Tak toto ma Adr1a za dobrotu, vy ste tu fakt niektori duti..hlavne zeny..zakladatelovi temy sa moze "podakovat"..
Fillip,Kycera,nie....
ja som to napisala a vysvetlila tam.Len tuknite,nemusite pisat.Islo len o vysvetlenie.
Messje, je to ono? Ak nie, daj vedieť... Môžem Ťa a aj všetkých ostatných ubezpečiť, že žiaden iný nick ako Kýčera nepoužívam, aj keď som si sama všimla, že v niektorých príspevkoch sa objavili moje myšlienky, výňatky, event. celé opísané časti z mojich pôvodných príspevkoch na tú - ktorú tému. Presvedčiť sa môžeš aj v zdravotných témach.
Adria si pise nick s malym a.
@Kycera, zase si si to vytrpela :(
Adr1a je chlap v sukni. Je škaredá fyzicky aj duševne. Preto ostala na ocot. Teda hlavne preto, lebo to v hlavičke nemá celkom v poriadku. Je veľa škaredých žien, ktoré sú zadané. Ale žena ktorá je škaredá a ešte má aj zlú povahu, takej sa každý normálny chlap vyhne veľkým oblúkom.
Messje, ak máš na mysli tú skladbu, tak áno, to som tam zavesila ja! A teraz sa mi pri nicku objavila obálka a nechápem prečo?!
Kycera
To uuups bolo reakcia na adr1u
A...fakt mi davas poslednu dobu zabrat rozmyslanim ci niekto nepise pod tvojim nickom.
Aj teraz
Mozes ist prosim na temu ktoru napisal nedavno Fillip kde sa mna nieco pytal?
Ak si to ty...budes vediet kam
Tak to konečne všetci vidíte. Adr1a je stará dievka, ktorá to v hlavičke nemá celkom v poriadku.