Adr1a prepac ze prave teraz zakladam tuto nezmyselnu temu s tvojim menom, ale mam velmi nieco na srdci. Uz ta tu sledujem dlhu dobu a z tvojich prispevkov citit istu charizmu a si velmi rozumna. Iba som ti to chcel napisat ze si ma zaujala z tych vsetkych prispevkov a si aj velmi popularna :D Este povec ze si znamenie baran a budem vybaveny :D
Adr1a
ja sem casto neprispievam, sem-tam jednu vetu, ale prispevky od nej mam rada, maju hlavu a patu... a to sa nevtieram... len ci jej to je prijemne, ze sa tu o nej diskutuje, zvlast s tymi neprajnymi komentmi..
boze - vidis ake je vsetko relativne - tebe sa pozdrav Ahoj sestricka zda byt na grcanie a tvoj tunajsi prispevok je usmevny.
Mne sa zas tvoj prispevok zda byt na grcanie a pozdrav Ahoj sestricka usmevny.
A ja zas nemam rada taketo temy, kde sa ludia druhym pchaju do priazne. Mne sa vzdy cukrikove oslovovanie ukazalo ako poriadna falos. Mam radsej skutocne a uprimne slova. Skutocny priatel je ten, kto vie druhemu aj daco vytknut, samozrejme slusne. Nehorazne sa mi hnusi toto pchanie sa do priazne. Kazdemu ako chuti, ale aj ja mam pravo na nazor. :)
Boze tolko preklepov :D pisem na mobile tak mi odpustite
Prva tema na ktoru neodpovedala :( viem ze si neoripustna, hrda, rada si vyberas, samistatna co dom doposial zistil z tvojich prispevkov ale snad by si sa mohla zapojit do tejto temy ktora je len o tebe
Kýčera ja ze si muz doteraz som nieco cital od teba v muzskom rode. Ale hej vsetci co tu tak casto pridavate vase nazory ste fajnovi :D a ne nie som adr1a len konecne cakam kedy tu nieco prida
boze ved ta je uplne hrozna, najmudrejsia z mudrejsich, do kazdej temy sa naprace, asexualka, ktora kazdej zdravo sexualnej zene zacne nadavat a skakat do nej a ked citam ahoj sestricka - ahoj bracek tak sa mi chce grcat :D
urcite si tuto temu zalozila sama, to je uz aka zufalost a trapnost :D
Kycera ma svetove prispevky, mudre, trefne a vtipne, nie ako hentoto
:D jakaaa pekna baranica :D taku by som aj ja prial ale ciernu. Aha takze skorpik hmm mne praveze nevadi to ai ai pride mi to take svojske, nikdy som ju nevidel, na par tajnych komentov sme sa nieco bavili ale! Bavi ma citat to co pise tak sem chodim pravidelne, takze som tvoj tajny ctitel ;) :D