Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Adr1a

Príspevok v téme: Adr1a
Leonardoo

Adr1a prepac ze prave teraz zakladam tuto nezmyselnu temu s tvojim menom, ale mam velmi nieco na srdci. Uz ta tu sledujem dlhu dobu a z tvojich prispevkov citit istu charizmu a si velmi rozumna. Iba som ti to chcel napisat ze si ma zaujala z tych vsetkych prispevkov a si aj velmi popularna :D Este povec ze si znamenie baran a budem vybaveny :D

Leonardoo

Tak asi som nepostrehol :D no mohla by dnes do noci nieco postunut nenahneval by som sa :D alebo nic nenapise a my si tu budeme hrkutat desiati a adr1a sa bude usmievat na monitor :D

Filip TT

Potom som to mozno ja za Ahoj sestricka.

Ale ja som uz Adrii v tejto teme nieco vytkol, takze by som to mal mat u Moireal uz v pohode....

DontWorry

To je mila tema :D podla mna sa potesi. Tiez sa mi jej prispevky citaju dobre, pôsobi prijemne.
Uz ked sa tu vytvara nejaky fanclub tak rada precitam aj daco od Filipa TT :D

Leonardoo

a este k tomu preco by hned sa malo nieco vytykat? nepoznam ju osobne tak jej nemam co vytykat takze nebud negativistka a hned z peknych slov robit pchanie do priazne

Leonardoo

Moireal nikto sa tu nikomu neocha do riti neviem z coho si to usudila. Ale ak sa ti to nepaci tak tuti temu nemusis otvarat

Messje

Leonardo
Adr1a sa ukaze.Neignoruje ta.Ona nie je typ cloveka,ktory odignoruje niekoho len preto ze jej zalozil temu.Je to pohodova baba ktora sa ani neurazi a ani nenahneva.Nic zle si nenapisal.Daj jej cas.Verim ze este dnes,ked aj o pol noci ale ozve sa.