Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Adr1a

Príspevok v téme: Adr1a
Leonardoo

Adr1a prepac ze prave teraz zakladam tuto nezmyselnu temu s tvojim menom, ale mam velmi nieco na srdci. Uz ta tu sledujem dlhu dobu a z tvojich prispevkov citit istu charizmu a si velmi rozumna. Iba som ti to chcel napisat ze si ma zaujala z tych vsetkych prispevkov a si aj velmi popularna :D Este povec ze si znamenie baran a budem vybaveny :D

Filip TT

Pri prilezitosti jubilejneho steho doziteho prispevku, venujem Adrii obrazok z Istrie v Adriatickom mori.

Cau Adria :)

Kýčera

Fujtajbl, Ty si Čech? Vieš vôbec, čo ten Tvoj nick znamená? Hnusný čertisko! Tak prestaň byť hnusný a odpovedz na otázky. Si chorý? Nebol si v škole, že máš čas písať? Veď všetky školopovinné deti o tomto čase sedia poctivo v laviciach, či? To len Kýčera sa môže POCHVÁLIŤ, že len pred chvíľkou vyliezla z postele a môže sedieť pri počítači! Ale jedno Ti musím uznať, asi som menej inteligentná, pretože som Tvoj príspevok nepochopila a budem sa musieť nad sebou zamyslieť a niečo so sebou aj robiť! Akosi mi uniká zmysel tých slov. Možno je to spôsobené tým, že každým extrahovaným zubom sa stráca aj moja chabá inteligencia. Chcem Ťa však požiadať, aby si sa aj Ty zamyslel nad tým, či by si nemohol svoje príspevky koncipovať tak, aby sme to aj my sprostejší dokázali pochopiť a poučiť sa z nich? A propos, kamene som už začala zbierať. Utekať vieš?

Tasty

Tolko negativity v jednej osobe, vsetci naokolo su zli, len TY si najlepsi vsak :) ked sa ti chce grcat tak naco nas citas, azda ta nuti niekto?

Tasty

Tolko negativity v jednej osobe, vsetci naokolo su zli, len TY si najlepsi vsak :) ked sa ti chce grcat tak naco nas citas, azda ta nuti niekto?

Messje

Filip...tu nie je zaco dakovat.Zase som len napisala svoj nazor.
Ja naozaj nerozumiem preco sa zakazdym niekto schovava pod ine meno.
Fujtajbl...fakt by som rada porozumela tvojmu prispevku o kom si pisal a preco.

Filip TT

Messje, si sa ma zastala :) dakujem... to si fujtajblovi zas nasypala soli do ran.

fujtajbl - to ta bavi hrat sa tu na peklo?

Messje

Fujtajbl
Asi mi to nezapaluje lebo vobec nerozumiem do koho si sa teraz snazil navazat.
Pokial ide o mna...nemam problem povedat svoj nazor dnes na nikoho.Nemusi kazdy suhlasit s tym mojím . To ale neznamena,ze nemusi suhlasit s kazdym.Ak dnes napises nieco co sa mi zda nespravne,napisem.Ak v zapati napises nieco s cim suhlasim,napisem.Ja sa nedrzim nickov ako podaktori ludia a urcite ostavam len pri jednom.Tvoj nick ako sa prezentujes reraz,nepoznam.Preto nas,ktori sa neschovavame zakazdym pod iné meno je velmi lahko sudit,lebo sme to vzdy my.Nebojime sa pravdy.Preco si sakra nedrzis aj ty jedno meno a stale pises pod inym?
Nikdy som nikoho neurazila ani nebola vulgarna.A co sa tyka Filipa...ano,zastanem ho...nepcham sa do zadku...su to jeho nazory a skusenosti.Akekolvek.On ale pise rady ako ich vidi in tie spravne.Nemusim s nim vzdy suhlasit,ale ani on s mojimi . Kto ma pravo rozhodovat ktora rada je ta spravna?To uz je na zakladateloch co si z toho vyberu.Nikto nikoho nenuti.