Adr1a prepac ze prave teraz zakladam tuto nezmyselnu temu s tvojim menom, ale mam velmi nieco na srdci. Uz ta tu sledujem dlhu dobu a z tvojich prispevkov citit istu charizmu a si velmi rozumna. Iba som ti to chcel napisat ze si ma zaujala z tych vsetkych prispevkov a si aj velmi popularna :D Este povec ze si znamenie baran a budem vybaveny :D
Adr1a
ja si myslim,ze to nevzdal,len sa dal do uzadia,pretoze on ma pocit,ze to tu zlyhalo na zaklade niektorych blbych komentov,ktore nemali hlavu ani patu a preto adria neodpovedala.
Chalan nic zle neurobil.Proste si chcel len pokecat.Nenapisal ani zalubene basnicky,ani nic osobne.Ale,,,ja sa mu nedivim.
adr1a,,,kde si???Ja som si ista,ze cakas kym to tu utichne.Uz sme tu len ja a Filip a Kycera s jej frndzalicou,asi ju zlomilo.
co jej to vlastne robili?Zuby?Ci?
Leonardoo to tusim naozaj vzdal, Adria sa mu zdala taka charizmaticka a tak tomu odpisu lahko uveril....
Hej, to musel byt nejaky podrazak amater. :)
tak potom ten,co mna nazval skaredou starou dievkou,ktoru nikto nechce,,,o mne nevie absolutne nic.
Ja som totizto...krasna mlada dama,ktoru chcu vsetci /
asi sa dam na alkohol ;-)
Uz asi pol roka sa mi zda, ze na fore je minimalne jedna osoba, ktora sa prilezitostne prihlasuje pod roznymi nickmi, nereaguje na temy a na zakladatelov tem, ale na dlhodobych prispievatelov. Ma o nich dobry prehlad, podrobne ich sleduje a ked je prilezitost, chrstne im nieco do tvare. Aj mne sa to stalo.
Obzvlast nechutne sa mi zdalo, ked Sewii pripomenul pokus o znasilnenie, ktory sa jej stal a ktory Sewie spomenula dlho predtym len v jednej vete v jednom prispevku.
hehehe cierna macka
to som dostala naposledy ja to pomenovanie.Skareda stara dievka,ktoru nikto nechce.Mam pocit,ze si zalozim najblizsie temu...stara dievka...a tam si budeme dobkat a smiat sa na blbeckoch,co si tu poziciavaju nicky druhych.
Jasne,ze to adria nebola tamto.Neverim,zeby ona takto reagovala.Ak sa neukaze,tak je to tym,ze leonardo to myslel uprimne,proste si len tak popisat a tu sa z toho zvrhla debata a dlhe bydlo sliepok,ktore cakali kedy a ako adria zareaguje.
Leo, Filip má pravdu, aj keď sa niekedy nestotožňujem s niektorými jej názormi, musím sa jej zastať, myslím, že to nie je jej štýl takto niekoho odbiť ...
Kýčera nestraš dieťatko pred spánkom a nefandi si s tvojimi fotkami :-) ...veď všetci vieme, že najškaredšia stará dievka som tu predsa ja...
Leonardoo, malo sledujes Adriine prispevky....
Vsimol by si si, ze Adria si pise nick s malym a: teda adr1a, nie Adr1a
To bolo adresované tomu, kto si tu mení neustále nicky v tejto a aj iných témach.
Ľudia sme rôzni. Niekomu robí dobré ak pomáha, inému zasa, ak škodí. Už nechaj Adr1u a iných na pokoji, lebo Ti, dieťa drahé, pošlem svoju aktuálnu fotku a garantujem Ti niekoľkomesačné nočné mory. Nechci ma naštvať, bo keď sa nahnevám, budem zlá!!! Tak sa vycikaj, pomodli, prečítaj tú rozprávočku a mazaj spať!