Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Adr1a

Príspevok v téme: Adr1a
Leonardoo

Adr1a prepac ze prave teraz zakladam tuto nezmyselnu temu s tvojim menom, ale mam velmi nieco na srdci. Uz ta tu sledujem dlhu dobu a z tvojich prispevkov citit istu charizmu a si velmi rozumna. Iba som ti to chcel napisat ze si ma zaujala z tych vsetkych prispevkov a si aj velmi popularna :D Este povec ze si znamenie baran a budem vybaveny :D

tasty

ano vymyslaj si dalsich 10 nickov a nepraj dobre nikomu, ba dokonca tes sa z urazania druhych

a vies komu tak ublizujes? hlavne sebe, lebo vsetci ostatni tie otrepane recibmaju akurat na haku

Messje

datelina,
ked sem napisem ze prosim o radu a rozpisem a opisem sa dopodrobna ako sa vidim,aby ste si vedeli urobit o mne obraz,neocakavam,ze ma budete este viac ponizovat a davat dolu.Cakam radu,ako zacat ...
a nemam pocit,zeby nenavidela zeny alebo bola nejak voci nim zaujata.

Filip TT

no a teraz nam povedz nieco o sebe....
preco ti nie je dobre, ked je ostatnym dobre, preco to musis vsetkym kazit, preco potrebujes aby ta vsetci nenavideli, preco nechces zazit ake to je, ked niekomu spravis radost?

Ďatelina12

Nemyslím si, že by ju tu niekto osočoval. On sama písala, že je stará dievka a že jej vzhľad je od peknej ženy veľmi vzdialený. Z jej príspevkov bolo poznať aj to, že nenávidí iné ženy a pohŕda mužmi. Skrátka, je to nejakým spôsobom seriózne narušená osobnosť a to že ostala na ocot, asi nie je bez príčiny. Normálni muži, totiž takéto ženy dokážu prehliadnuť a dajú si na ne pozor. Ona tvrdila síce, že sa jej vraj nejakí chlapi pchajú do zadku, ale to môže asi iba nejaký úplný nemožný zúfalec.

lombardo1981

Páni... moji zlatí...
Tak ako písala Tasty, tie sračk*idné žvásty nebrať vážne.
"to v hlavičke nemá celkom v poriadku" je príliš okaté.
adr1a často, niekedy trochu nevyberane, povie podstatu.

Messje

mas pravdu Tasty
ja som si vsimla,ze on/a vzdy reaguje rovnako vtedy,ked ma clovek nejaky problem a dostava sa mu pozornosti od prispievatelov.Akonahle zacneme niekoho lutovat,alebo sa snazime pomoct a nakopnut ho a ten clovek zacne reagovat,ze to skusi,ze mozno to pojde a bude lepsie,v ten moment udrie ...
Je to clovek,ktoremu sa nedostava vela pozornosti,ma v blizkosti niekoho,kto je uprednostnovany pred nim,vzdy sa citi utlaceny,ponizeny,odkopnuty.Preto nedovoli,aby sa tej pozornosti dostalo druhym.Je rad/a,ze druhi trpia,alebo maju problem.Neciti sa vtedy sam a jediny...

Tasty

Velmi zufaly a nestastny zivot musi mat ta osoba, ktora bezne nikdy nic normalne do tem nepridava len si ich poctivo cita a ked pride vhodna chvila tak z roznych nickov vyleje svoju zavist voci vyhliadnutym prispievatelom, zrejme ku takym ktorym zavidi cokolvek. Tolko zloby a nenavisti v jednom cloveku, fakt tak zit je utrpenie.