Adr1a prepac ze prave teraz zakladam tuto nezmyselnu temu s tvojim menom, ale mam velmi nieco na srdci. Uz ta tu sledujem dlhu dobu a z tvojich prispevkov citit istu charizmu a si velmi rozumna. Iba som ti to chcel napisat ze si ma zaujala z tych vsetkych prispevkov a si aj velmi popularna :D Este povec ze si znamenie baran a budem vybaveny :D
Adr1a
hotova materska skolka ktora neznesie zle slovo. Filip krestanske forum vseobimajucej lasky je inde a nie tu.
Vsetci ktori sa tu idete pokakat a zastavate sa jeden druheho ste predtym rypali a urazali inych. Kto si bez viny hod prvy kamenom. Grcat sa mi chce z vas vsetkych ako sa tu hrate na dobro samotne. Vy neviete prezit v realnom svete a ked vam povie niekto nieco zle hned sa rozplacete roztrasiete a zlozite. Kycery sa pcha do riti ked sa pochvali ale adr nie zaujimave.
Ten kto zalozil tuto temu aj urazal adr chcelo to iba trosku inteligencie
Toto je adr1a ...vzdy jednou vetou a strucne :-)
Len aby sa leonardo vratil a precital si to.
jeeej pekné :-) pekny den kazdemu
;)
Dakujem ti Filip. A zaroven dobru noc aj tebe bracek :)
Adria, som rad ze si to dala. Dobru noc .... sestricka.
Pekny vecer vsetkym.
Ospravedlnujem sa, ze reagujem az teraz. To viete, som typicky skorpion)) a ked som to tu uvidela 1x doobeda, tak som mala xut najskor niekoho ovalit prizabit vystrelit na mesiac, pretiahnut (na svoju stranu :D ) ci aspon znasilnit :D ai) No mala som dnes tych povinnosti viac a moj cas tu je skor vecer a hlboka noc.
Budem uprimna ako to aj mavam bezne vo zvyku.
Vzdy som sa tu snazila v dobrej viere poradit, pomoct. Mozno to nie kazdemu sadlo vyhovovalo, ale vzdy je tych prispievatelov tu viac a je na konkretnom cloveku - aka rada myslienka nazor postoj mu najviac na konkretny pripad a situaciu sedi, vyhovuje. Kazdy sme predsa iny. Aj co sa osobnosti charakteru temperamentu odziteho vzdelania vychovy ci skusenosti tyka. Takze nech si kazdy vyberie to prave orechove, co konkretne jemu sedi a vyhovuje. Vsak viac hlav aj viac rozumu.
Neurazala som tu nikoho vedome, /princ. To namesacny nebola urazka, skor moj (ne)zmysel pre "humor". Este raz prepac/, ale ak som sa tu predsa len niekoho dotkla (aj ked priznavam ze som v reale dost kontaktna :D ), ci nebodaj urazila ai (ano, znamena to "a iné", lebo nepouzivam atd ap., pretoze kolkokrat na 1 vyraz pouzivam neraz viacero slov vyznamov zmyslov a viem, ze tych moznosti je vzdy viac....) - tak sorry.
Leonardoo. Prepac, nepamatam si tvoj nick. Bud si tu novy alebo si si ho zmenil. Nemam v oblube putanie pozornosti na seba takouto formou. Je mi to neprijemne. Co si o mne popisal, sedi. Takze mas celkom dobry odhad na ludi, vratane mna. Ale mohol si zvolit aj diskretnejsiu formu oslovenia. Neboj, nehryziem) Iba ak pri istych hratkax)))
Nechcela som sem najskor vobec prispiet. Chcela som to tu ignorovat. No uz niektore komentare su ako pod vplyvom LSD a stale sa to kopi, neprestava to, myslela som, ze to zanikne aj same od seba....no co uz ked uz.
PS. Leonardo. Mas inak pekne meno vyznamnych aj pre mna oblubenych muzov. Mohla by som ich spomenut z historie niekolko) No spomeniem aspon aktualneho z nich. Taakze gratulujem konecne k oscarovi)
Dakujem vsetkym za slusne a korektne komentare (Filip Messje Kycera tasty a vsetci ostatni. Ospravedlnujem sa, ze nemenujem aj ostatnych). Dakujem hlavne tym, co si ma zastali. Ja som sice uz velke dievca a viem sa branit aj sama)) Ale dakujem vam velmi pekne. Je to pekne gesto solidarity. Ludskosti
Adr1a. Mas dobry vkus na nick))
Kludne ho pouzivaj aj dalej, myslim, ze pozorny citatel nas dve rozozna) vraj som rozpoznatelna a citatelna)
Toto nie je moja tema. Nemam potrebu zakladat sama o sebe prispevok. Putat na seba takouto formou pozornost. Staci ze ju beztak dost putam v reale))
A tym ostatnym co ma tu urazali) Bozajte ma viete asi kde))
Kludne si ma mozete predstavovat s rohami, kopytami chvostom bradou)) alebo ze som aj statna :D uups - stara dievka)) ai ai)
Moireal. My sme uz v jednom prispevku vymenu nazorov spolu mali. Pre mna to tym vtedy aj skoncilo. Riadim sa "zi a nechaj zit". Ja si tvoje nazory ako aj ostatnych tu stalych - velmi vazim. Aj ked nemusim vzdy s kazdym suhlasit, pomahaju mi napriek tomu nazriet na vec problem aj z ineho uhlu pohladu...nez je napr.ten moj. Vsak vacsine z nas tu ide o to poradit ci pomoct. A len tak na okraj. Ja sa inym nikde nepcham a to iste nepotrebujem ani ja opacne od inych. Ani to nerobia. Maximalne tak vyjadria svoj nazor postoj.
Jediny kto ma tu vola sestricka a ja jeho brasko je Filip. On vie preco mi tak hovori. Aj ja viem, preco mu ja zas tak hovorim. Ze uz aj toto moze niekomu vadit)
Filip, prepac mi tie vejariky bez ociek - kvoli tebe robim teraz vynimku ;) :)) :-) ;-)
Krasnu noc, aj nadchadzajuce rana - vsetkym ludom dobrej vôle....
Moireal,
tu ale uz o adrii nikto nepise.Piseme o inej zakladatelke a inej teme
Ale mas pravdu.To som povedala aj ja,ze jej to uz mozno bude neprijemne.
Ja idem do hajan
prajem vsetkym dobru noc
posledna sprava k danemu cloveku ktory sa odbavuje z roznych nickov
teda odkaz jemu
si jeden slaboch, ak sa musis vydavat za kazdym s inym nickom, keby si bol/a osobnost, tak by si mal jeden nick a stal za tym co pises, ale ty za tym nestojis, tymi prispevkami si len odbavujes svoju nicotu
Aj toto je to, o com som pisala. Taketo temy sa nehodia do zdravia, lebo na jednej strane sa niekomu hladka ego a na druhej strane ho zas prilis urazaju. Adrii sa musi tak ckat, ze koniec.
Ja som sa s nou nezhodla, lebo mi skratka nesadli jej prejavy. Ale uznavam ze myslienka jej prispevkov je dobra a vzdy sa snazi pomoct aj ked nie vzdy sa to podari.
No ale toto vazne nema zmysel, aby temou v zdravi bol nejaky pravidelny diskuter, celkovo osoba,to naozaj so zdravim nema nic spolocne a aj keby tu na nu zazneli len ody, je jej to podla mna trapne. Mne by bolo. Mozno by bolo fajn celu temu zmazat. Ved nikto nema rad, ked sa o nom hovori. A pride mi to uz aj nemoralne, lebo je toho uz moc.