Messje, mohla by si nam prosim nieco napisat ako je to teraz v Bruseli a Belgicku?
Messje, ako je to teraz v Bruseli?
ona Filip reagovat nebude,lebo pre nu v jej hlave sme my vsetci skodcovia.To si tito psychicky naruseni ludia neuvedomuju.Tak ma napadlo,ze uz aj tu citala,takze mozme cakat,ze aj sem napise.Nemozes to zamknut len pre registrovanych?
ah,,,ooops,Kycera a Adr1a nie su...nevadi.Ak sa ozve,nebudeme reagovat
Napadli ma dve veci:
1, Požiadať admina, aby zablokoval tú IPčku, z ktorej sem tá trollka pristupuje
2, Založiť za kolektív prispievateľov tému venovanú tej trollke, neviem čo presne by v nej malo byť - to je na diskusiu. Ale cieľom by malo byť nadviazať s ňou dialóg.
Možnosť 2 mi pripadá zaujímavejšia.
anjelik máš pravdu v tom, že treba zamerať pozornosť na to, čo s tým trollom robiť. Dlhodobým prispievateľom ktorí sa navzájom poznajú to nemôže uškodiť, avšak zakladatelia tém asi zažívajú šoky, keď si na svoju adresu čítajú tie výplody.
Viem Messje, čo máš na mysli. Ľudia robia to čo je pre nich prirodzené, robia to tak ako im to je prirodzené a niekoho druhého to môže oslovovať a inšpirovať - to je to, čo hľadá. Ale toto nie je ten prípad. Mám na mysli objektívny a merateľný prínos pre rodinu, firmu, komunitu...
anjelik
mas pravdu,vo vsetkom,nebudem viac.Dnes mi to zase nedalo,ale uz len kliknem ako skodlivyy prispevok.Ty vies o com pisem.
dakujem a peknu nedelu aj tebe
Prečo sa tá neznáma alebo ten neznámy, obúva a berie si za svoje vaše nicky? Lebo ste mu podobné/í v tom, že píšete hodne z pohľadu vlastnej osobnosti. Tým do vašich príspevkov presakuje váš špecifický pohľad na svet..no a ten sa nie vždy musí zhodovať s jej pohľadom na svet a o to dráždivejšie to potom je a väčšia výzva..vybrať si a zosmiešniť práve vás. :o) Plus...od vás je takmer na 100% isté, že zareagujete..a či sa vám to páči, alebo nie, živíte tak trolla. Čo môže byť aj chvályhodný čin, ale iba pokiaľ by to nevyvolávalo zbytočné negatívne duševné stavy aj vo vás. :o) Vy ste proste také žrádielko..emotívno-duševno-súcitné...a to je pre závisláka viac ako lákavé. :o) To samozrejme platí aj na Mesačného princa.:o)
Peknú nedeľu prajem. :o)
Filip
Ty si nemusis byt ani vedomy ze davas viac.Staci,ked to vidia ti druhi.Preto to ty tak vnimas,lebo ti to pride normalne,nemas pocit,ze ze davas,lebo to robis od srdca.Keby si to robil hlavou,mozno by si to sice vedel,kolko si dal,ale bolo by to z dovodu zistnosti.Takze bud spokojny.
Kycera
Pamatas...ked som si nebola ista ci pises ty...opytala som sa tu.Rozostvat nas sa jej nepodari.
Mozno si tymto lieci svoj komplex.Najlepsie keby to tu bolo len pre registrovanych...rozdiel je,ze stale sa registrovat pod inym nickom a mail adresou by bolo nie tak jednoduche.
Messje :
1. www.zdravie.sk,
2. www.zdravie.sk.
A jej ich tu neúrekom...
Tak mi povedzte ako vás chráni to, že ste zaregistrovaný? Ja tu ako laik nevidím žiaden rozdiel. Pretože nie každý čitateľ je schopný uvedomiť si, že sa jedná o dve odlišné osoby. A na tomto základe si o nás vytvára mienku. Najskôr sa prihlásila holandským slovom, neskôr francúzskym ( mon nom - moje meno). Sme všetci ostro sledovaní. Ja to vidím tak, že nás chce navzájom rozoštvať! Ak sa mýlim, opravte ma.
BlueberryNN, tiež registrovaná :
1.www.zdravie.sk,
2.www.zdravie.sk. Dodržiava písanie nickov s malým písmenom v tomto prípade a u Teba, Messje, používa veľké písmená a slová z oblasti, v kt. žiješ, aby to bolo vieryhodné.
Ahoj Messje,
áno to je dobrý postoj, že aj keď som nič od neho nedostala, ja dám.
Ja práve mám dojem, že veľa od života a od ľudí dostávam a málo dávam. Jasne, môže to vyzerať super, ale človek vie, že hodnotné je to, čo si napríklad spravila ty pre otca. A to je práva znepokojujúce. Áno ja si neželám, aby som dostával menej, ale chcel by som vedieť viac dať. Ale to je na dlho....