Messje, mohla by si nam prosim nieco napisat ako je to teraz v Bruseli a Belgicku?
Messje, ako je to teraz v Bruseli?
Kycera
Nepoculi,ale čítali sme tvoje slova.Prkne si to napisala
A s tou panvicou si zase pobavila :-D
@ Kýčera, nehanbíš sa za tú ypsilonku? Čítala si to po sebe? Čítať čítala, ale nepostrehla. Čo už, nie som dokonalá, naopak som ...
@ Anjelik*, vieš, ja som ako stará panvica. Síce otlčená a poráňaná, ale stále pečiem. Ty si tu za anjelika, Ty by si mala aplikovať "sväté texty", ale ak inak nedáš... A čo tak čertove obrázky ? :
www.youtube.com Lepšie? ; )
Nechápem, kam na to chodíš, ale vždy presne uhádneš, či sa nudím,... : ) Kľudne sa aj naďalej vyjadruj k mojej osobe, nevadí mi to! Ja si to prečítam a zvážim...
A teraz si zamudrujem pre zmenu ja . Život ma naučil, že :
1. on je ten najlepší učiteľ,
2. je tvrdý, ale aj krásny,
3. je môj a len ja nesiem zaň zodpovednosť,
4. žiť ho v mieri so svojím svedomím mi prináša pokoj v duši,
5. musím vážiť slová, lebo zajtra sa mi môžu vrátiť ako bumerang,
6. nezáleží akým váženým človekom v realite som, pretože aj ja potrebujem aspoň jedného priateľa, s kt. sa dokážem smiať a stvárať hlúposti,
7. potrebujem v dlani držať ruku a cítiť srdce, ešte stále,
8. ignorovaním istých skutočnosti sa tie skutočnosti ako také nemenia,
9. každý človek si zaslúži šancu,
10. aj pod tou najtvrdšou ľudskou schránkou bije srdce,
11. dávať rady smiem len v prípade, ak si ich niekto žiada, volá o pomoc alebo je v ohrození života,
12. vždy je čas povedať, mám ťa rada. Aby som túto šancu nepremárnila, tak Ti, Anjelik*, chcem povedať, že aj Teba rada! : )
Et cetera, et cetera... Počuli ste moje slová...
Sanca na uspech je sice mala, rozmyslam ale, ze to skusim. Necham si to prejst hlavou este.....
anjelik
Nenapísala si nic zle,len svoj nazor.Keby sem ona napisala o co ide...preco to robi,co jej chyba,nemam problem s nou diskutovat.Ale prosit alebo ziadat ju o vysvetlenie nebudem.Su ovela viac ludi co trpia a nerobia toto.Aj ked kazdy to ventilujeme inak.Ale napiseme to.
Nam tu mozes napisat aj co si ranajkovala :-)
My nesudime ,len sa zamyslame.
Zábava znamená, robiť niečo, čo ťa baví. :o) To nie je len disco a metal. Aj ventilovanie je druh činnosti, ktorý vyvoláva príjemné pocity. A vieš, ja mám hodne veľkú predstavivosť a aj fantáziu, ale snívať o tom, že ti niekto, ako táto osoba, povie o sebe pravdu..hoci len anonymne..nuž, snívaj ďalej. :o)
Tak nejak Messje...dá sa komunikovať s hocikým, ale podľa možnosti, by to malo mať aspoň nejaký zmysel..v opačnom prípade je to strata času a energie. :o)
Ale nechám to na vašom zvážení...len som mala potrebu, asi aj nezdvorilú, keďže sa ma nikto na názor nepýtal, si zamudrovať, ako to vidím ja. :o)
Anjelik mne to nepripadá, že tá žena sa nudí a zabáva sa. Na mňa to robí dojem, že to čo píše je jej autentický pohľad na ľudí, že to je jej autentické správanie.
Možno v realite sa tak nechová, lebo by to na ňu malo isté negatívne dopady - človek tých druhých aj niekedy potrebuje - ale tu sa môže prejaviť autenticky bez následkov.
Podľa mňa sa nezabáva, podľa mňa sa ventiluje. Robí to už týždne, to sa mi zdá na zábavu už trochu dlho.
No však na to by bol dobrý ten rozhovor, keď by možno niečo k tomu povedala.
Asi som to zle napisala.Da sa to pochopiť dvojzmyselne...
Nebudem sa nou zapodievat...To som chcela.Lebo to by nebolo bez urazok.Tak naco by to bolo dobre?
Ani ja nemam problem s nou komunikovat bez urazok a obvineni.Naco by to bolo dobre?
Filip, ty si to zase nejak nepochopil. :o) Ja nemám najmenší záujem riešiť nejakého trolla. Prečo by som plytvala časom na niečo tak zbytočné? V prvom rade, nie je to žiadna narušená bytosť, je to iba bytosť hodne unudená, ale dostatočne pozná modely ľudského správania a vyslovene sa na to zabáva. Ako ľudia reagujú v mene dobra, spravodlivosti a verejného blaha, súcitu. Ako ty, napr. keď jej chceš *pomáhať*. :o)) Veď je to čistý primitivizmus, nemusí ani dlho premýšľať a napísať prvé, čo ju napadne a má o pozornosť vystarané. Ak založím tému, Trápim sa, lebo mi zomrela mačka...do 5 minút mi napíše, že som *piča sprostá* a že tak mi treba. :o)) A ty chceš pomôcť..vieš, pomoc v tomto prípade potrebuješ skôr ty a takáto bytosť je viac ako nápomocná..lebo ťa učí, že je vhodné sa vo svete vlastných predstáv podstatne viac ovládať a nereagovať zbrklo na hocijakú kravinu a presne takými sú aj jej výpovede. To isté platí aj pre neznalých zakladateľov tém. V prípade, že ich výpoveď takéhoto inteligentného formátu urazí..no, mali by sa zamyslieť, prečo sa ich tak veľmi slová obyčajného primitivizmu a vulgarizmov dotkli a že je namieste trochu zosilnieť. Filipko, tento svet nie je práve božím miestom, je to svet zvierat a práve vďaka aj takýmto šakalom a hyenám, sa učíme tu prežiť a vnášať sem to lepšie. Napr. pokoj a zdravý rozum a nie zakladanie hliadok a domobrany, že, Kýčera. :o)) Mier sa šíri a nie že sa zaň bojuje. Trochu menej svätých textov a viac zdravého rozumu. ;o) Aj keď sa asi hodne nudíš, pomáhaj tým, čo o pomoc stoja. ;o)
Keby prišla sem, tak by to splnilo ten zámer nadviazať s ňou kontakt. Nech príde, pozývam ju. :)