Messje, mohla by si nam prosim nieco napisat ako je to teraz v Bruseli a Belgicku?
Messje, ako je to teraz v Bruseli?
Neviem ako to oni a odkial vidia?ale aj ja som u nas na forach citala raz?ze Cele Belgicko zarovnat zo zemou lebo EU pokaslala co mohla.Oni beru noektori ludia EU ako stat Belgicko.Nechapu,ze tu je len sidlo.Raz som to napisala na jednom fore a uz ma riesilo cele forum ze ma treba ukamenovat alebo k muru postavit.Pritom som pisala na slovenske forum.Prvy a posledny krat zoznam.sk
Ja tomu nerozumiem preto, lebo Belgicania su obete. Ci oni si myslia, ze cela Europa si mysli, ze to Brusel vsetkym krajinam nadiktoval, ze musia prijimat arabskych imigrantov?
Cau Adria.
A to znasilnenie 7r dievcata 5timi arabmi...
comu nechapes? v bezpecnej europe kde nam prisli pomoct vyspele bytosti z neprekonatelnou pracovitostou sa ich sfanatizovane clanky od radosti odpaluju bombami po europe a teraz to zopar jedincov nevydrzalo a urobilo BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM v BRUSELI ! ale zas na druhej strane sa im ani necudujem tym teroristom vo vlastnej krajine su strielany ako zvierata a toto je len pomsta ktora prerastla k nenavisti voci akej kolvek viere...
Belgicania maju predstavu, ze vsetci nadavaju na Belgicko? Tomu nie celkom rozumiem.
Zaujimave je ze keby si sa opytal ludi tak mozno 10% ti povie ze vita alebo mu nevadia migranti. A aj napriek tomu ze 90% ludi ich nechce, ich bude europa prijimat. A vraj ti politici co o tom rozhoduju so voleni ludmi, tak neviem no :D velmi nazor ludu nereprezentuju.
Hnevaju sa lebo cely svet to tu odsudzuje len preto ze sidlo EU je tu.Oni zato nemozu.Vsetci nadavaju na Belgicko.Tu ale sidlia politici ktori zastupuju celu EU nielen belgicki politici.Hnevaju sa tiez ze sa dovoli len tak migrantom sem prichadzat.Maju tu vsetko.Podpory,platene skoly,privilegia na ktore musia vsetci robit.To je ale tak vsade.V Bruseli ich je strasne vela.Tam by som ja vecer nesla za tmy ani za svet.
Co hovoria domaci?
Hehehe
Tu kde sme my je klud.Sice trosku viac policajtov ale necitit to tak.Vtedy ked sa to stalo mali sme odpojene telefonne spojenia,aj ked nie sme priamo v Brusseli.
Zajtra ideme ale priamo tam.Dieta ide na prazdniny busom na Slovensko.Takze nie je to prijemne,ale snad sa to uz nezopakuje.Ono clovek to vnima inak,ked je to stovky km,ale ked sa to udeje za rohom,strach je to veľký.