Messje, mohla by si nam prosim nieco napisat ako je to teraz v Bruseli a Belgicku?
Messje, ako je to teraz v Bruseli?
Tak som si dala tu namahu a nasla som to...
Viete co je na tom najsmiesnejsie?
Ze ja som si ten prispevok precitala a vobec som si nevsimla nick.Esteze som uz dlhsie registrovana ...ma to vyhody.Inak by tam boli 2 s. :-)
Adr1a
Si na dovolenke?Tak nech ti vyjde podla tvojich predstáv. Uzi si.
Adria,
ďakujem za "bráška" aj za "si milý". To "si milý" mi pripomenulo náš prvý rozhovor. Podarilo sa ti uviesť niečo z toho, čo sme sa vtedy rozprávali do praxe? :)
Ahojte
Ano Filip,bolo to proti mojej voli,lebo som si hovorila...Co mi kedy on dal?Nikdy nic.Dal mi zivot.Tam to aj skoncilo.Ale tak som to citila ...nie je na mne sudit.Ja som maly cloviecik na to.
Adr1ia
Vobec nemam tusenie kde bol ten prispevok v ktorej teme.Ale potesilo ma,ze si tomu neuverila.Dakujem.
Toto vsetko ano,tie zle komenty pise zena,ktora je z nejakeho dovodu odvrhnuta ludmi,nemoze sa prejavivat vo svojom okoli a tak to robi tu a takto.Je mne ublizovane a tak budem ublizovat aj ja.Spokojny clovek ktory aj ked ma nejake problemy,ved kto ich nema?,nebude ublizovat druhym.Je to jej prejav.Nemam a tak nedam.
A este co sa tyka toho davania ako pisete...aj ja uz mam pocit,ze davam maximum ale nedostavam nic.Nemyslim citovo,prisla som o vela a stale mi to vsetko velmi chyba.
Zdá sa, že tu z toho vzniká poriadna žumpa. Vylieza z nej kde - kto. A zdá sa, že je totálne jedno, či si registrovaný, či nie. Ja som si všimla tieto dva registrované nicky a ich plagiáty :
1.Messje --------------------- MESJE = holandský nožík, 2.BlueberryNN-------------- BlueberryNNN.
A za všetkým je žena - jej odpoveď vo francúzštine!!! Človek nie vždy a za každých okolností všetko postrehne. Ja som si až dnes uvedomila, že spomínaný príspevok dodržal všetky interpunkčné znamienka, a teda to Adr1a nie je.
Tak ja mam skor pocit ze mna tu uz sleduju))
A dakujem ti za tu radu ohladne prihlasovania. Si mily, Filip
Inak Adria prihlasovanie môže byť veľmi rýchle - používam browser Google Chrome, ten mi pri prihlasovaní všetko predvyplní, ja len ťuknem enter. Šetrí to čas, lebo nemusím potom písať svoj nick pri každej reakcii, vidím témy do ktorých som prispel, takže nemusím hľadať tú, ktorú sledujem.
Presne Filip :D
Ak si myslel ten, kde ju dotycny/a nazvala kockou))
Ahoj Filip. Dakujem ti za pismenka) tak to mas fajn ked malo davas a vela dostavas) ty to myslis zrejme duchovne) ja zas mavam pocit ze davam vsetko a dako sa mi ten bumerang nevracia spät)) a tak coo, bude bude, nebude nebude)) Inak vsetko dobre ti prajem brasko) to oslovenie sa mi paci lebo by bolo isto fajn mat brata ako si ty ;)
Zdravim este Messje)
Vcera sa tu inak niekto na teba hral) sice mal o 1s menej ale inak bol zabavny))
Kukaj :D
Mesje 21.05.2016 14:44:35
Možno ti niečo poradí stará dievka adr1a., ktorá je dlhodobo nezadaná. To je odborníčka na vzťahy. Vie o nich všetko.
Adria - takže som chválil príspevok, ktorý napísal niekto pod tvojim nickom? :)
Čau Adria,
ako sa mám - dostávam veľa a málo dávam. Nie je to fráza, mohol by som to rozpísať, ale na to tu nie je priestor. Žijem dlhodobo na dlh a neviem kto to platí. Asi sa to dozviem až po smrti.
Prajem ti pekné more na dovolenke - naber plno vnemov aby si sa potom mohla k nim vracať. :)
Otáznikom si inak pekne vysvetlila situáciu. Ja som rozmýšľal ako jej to povedať, ale na nič vhodného som neprišiel. Samé komplikované vysvetlenia. Ty si sa vynašla naozaj dobre. Máš na také talent. Povzbudzovanie ti ide celkove dobre. Povzbudenia od energického človeka sú účinné. :)