Messje, mohla by si nam prosim nieco napisat ako je to teraz v Bruseli a Belgicku?
Messje, ako je to teraz v Bruseli?
To je pekný príbeh Messje, ďakujem. Poslúchať vnuknutia je dobré, aj keď človek hneď nechápe na čo by mohli byť dobré. Keď ich človek poslúcha, to ich posilňuje, dostane aj ďaľšie. Keď ich neposlúcha, strácajú sa.
Je cenné, že si to spravila, aj keď si o otcovi myslíš, že bol zlý človek. Urobila si to proti svojmu chápaniu situácie. To ukazuje, že máš odstup od svojho vlastného vnímania a si verná tomu, čo považuješ za správne zo svojho presvedčenia. To robí človek, ktorý sa neriadi podľa toho, čo vidí na zemi, ale podľa toho čo vidí v nebi.
No to neuveris ale zazila som podobne Filip
Nevidela som ho asi 10 rokov.Jedneho dna na Stedry den som sa rozhodla ho navstivit.Nieco mi hovorilo ist za nim.Presne 24.12 na obed.Len som isla s kartou vianočnou. Lezal na posteli.Bol asi rad ze ma vidi ale hrdost mu nedovolila mi to preukazat.O tyzden mal mat 70.Pozval nas na oslavu.Pripravila som mu album mojho syna aj s mojimi fotkami od detstva az do dospelosti...Mal to byt darcek.Polozila som mu to do truhly.2 dni pred narodeninami zomrel.
To bol ten pocit ...nutkanie na vianoce ist za nim.Bolo to naposledy ked som ho videla.Aj ked som vzdy hovorila ze mu na pohreb nepojdem...bol to zly clovek.Isla som.A nikdy som neolutovala.
Z toho čo si napísala, som pochopil, že mama už zostala sama.
Máme známu, ktorá sa tiež civilne rozviedla s manželom kvôli alkoholu, ale ako veriaca mu dodržovala vernosť a zostala so synom sama. On si našiel družku, ale po rokoch ťažko ochorel a zostal sám. Tá známa za nim chodila do nemocnice a on vtedy urobil obrátenie. Za niekoľko týždňov zomrel. Ale odišiel uzmierený s manželkou aj so synom. V našom príbuzenstve sme prežili podobný príbeh. Tiež sa muž so ženou zmieril až počas smrteľnej choroby. Pred dvoma týždňami bol pohreb.
Tvoj otec ešte žije Messje? Máš s ním nejaký kontakt?
Hehe Filip...ziadna ponuka,neboj nic
Ked som mala 5 otec sa rozhodol uprednostnit alkohol pred detmi a tak mama bola dost rozumna aby sme to vsetko nemuseli vidiet.
Si vyrastala bez otca? Mne otec zomrel keď som mal 18 a mal som mladších súrodencov.
S tými manželmi si ma pobavila :) keby som bol mladší a slobodný, by som rozmýšľal, či som náhodou nedostal ponuku :) To by tu bola inak sledovaná téma :)))
hehe,,,to v obdobi dietata som myslela keby si mi bol otcom.Teraz uz nie,presne ako pises,mama mi vystaci,vzdy mi nahradila aj otca.Vlastne mi nikdy nechybal,vdaka nej.Ale take to otcovske pokarhanie,pohladenie mi chybalo.Ale nikdy som nad tym moc nerozmyslala.
No teraz by sme mohli byt skor manzelia :-} Nemas ovela viac odo mna
Inak...vobec som si nevsimla,ze si tu pisal.Az teraz.Syn docestoval v poriadku a za chvilku ide zase nazad na vikend.
Ďakujem Messje, vážim si Tvoje slová. Bral by som Ťa za dcéru :)
Mám 46. Ale ty máš dobrú mamu, ktorá Ti vie poradiť. V puberte si jej rady nebrala, ako si písala. Ja mám najstaršiu dcéru v puberte a je to podobné. :)
Píšem podľa toho, čo hovoril a robil Ježiš. V skutočnosti je zrejme On tá osobnosť, ktorá Ťa oslovuje.
Čau Kýčera, ako bolo dnes, pospala si trochu?
Ako máš Messje? Syn docestoval v poriadku? Ako sa mu páči?
Máš pravdu, "nadrnganá som bola", ale bol to len calvados. Alkohol mi tĺmi bolesti a uspáva ma, ale tentoraz nepomohol. Celú noc som takmer oka nezažmúrila, šalela som od bolesti. Možno tá "frndžalica" by zabrala lepšie alebo to domáce Adr1i. Dnes som dostala ATB, tak dúfam, že zaberú. A vážna nie som, ja sa na vás stále usmievam...
aj to tak urobim Filip