Messje, mohla by si nam prosim nieco napisat ako je to teraz v Bruseli a Belgicku?
Messje, ako je to teraz v Bruseli?
Ahoj Messje, ahoj Adria - sestricka :)
som rad, ze ste sa sem pozreli.
Ano, zmenil som zamestnanie a uz nemam taky priestor. Zostal som mimo.. a asi som vyhorel, neviem. Bol som tymto forom fakt fascinovany, tie osobne svedectva ludi - to je taka silna clovecina, mal som chut do tych osudov vstupit a povzbudzovat tych ludi, myslel som na nich pocas dna a prichadzali mi napady, co im napisat. Bolo to dobre, ale dlhodobo sa to asi takto neda. A obdivuje vas, ze sa tomu venujete tak dlho. Anjelik uz tusim aspon 5 rokov.
Dalo mi to inak naozaj dost. Ten sposob nahladu na problemy vo vztahoch ktory som sa tu naucil, uplatnujem aj v reale. Hlavne to pytat sa, preco sa ten druhy sprava tak ako sa sprava. Nikto sa nesprava, tak ako sa sprava, bezdovodne. Mam napriklad vo svojom blizkom okoli osobu, ktora ma sklon robit rozklad kolektivu. Vdaka tu Zdraviu jej rozumiem. V detstve sa jej rodicia vzdali, vychovavala ju jej teta. Nema naplnenu ludsku potrebu byt prijata. Je nastavena na to, ze je neprijata. Kazdu drobnost v spravani inych, ktoru by iny clovek prehliadol s tym, ze nie je vsetko dokonale, ona interpretuje ako trvale odmietnutie seba a ze ten druhy k nej ma negativny vztah a je medzi nimi nepriatelstvo. A chova sa potom podla toho. Napisal som jej mail, kde som jej toto podrobne vysvetlil a ona to predstavte si prijala a potvrdila, ze ano, je to so mnou tak. Ale nezmenila sa... :) Keby som nemal za sebou tieto diskusie tu na Zdravi, tak do riesenia tohoto by som sa nepustil. Nemal by som ani odvahu ani skusenost ako to sformulovat.
Maj dojem je, ze tu ubudlo vztahovych tem, je tu viac lekarskych a psychickych. Ale ludia pisu celkom dobre - sa mi zda ze pisu viac k veci.
Mesacny princ tu este je? Alebo ma iny nick teraz?
Messje - Ty v jednej teme pises, ze ides na CT - je volaco s Tebou?
Ahoj Filip) Rada ta tu opat vidim, bracek) Skoda, ze tak malo sem nakukas. Mne tvoje prispevky nazory myslienky postoje a uhol pohladu doost chybaju. Mas sa inak? Ja OK. Skoda, ze sem chodis uz tak malo. Opatruj sa a nech sa ti dari
Pozdravujem aj vsetky dievcata)
Aaaahoj Fillip
Ja som sa nedavno pytala co je s tebou,uz ta tu nevidno.
My sme tu stale,kycera tiez pomenej.Ale co mas ty nove?Deti?Manzelka?Vsetko v poriadku?Dufam,ze je to ozaj len tou zmenou zamestnania,ze ta tu nevidno.Tu sa nezmenilo nic.Par novych ludi podla nickov ale uz snad skoncili tie osocovania ako kedysi.Je klud :-)
Ahoj všetci, tak čo, máte šťastný rok? :) Messje? Kýčera? Adria? Anjelik?
Prišiel som sem po dlhšom čase, pozerám, ako sa tu zmenilo osadenstvo. Zdá sa mi, že celkom rozumne a inšpiratívne tu dosť ľudí teraz píše. Ako to vnímate vy?
Sú SLOVÁ, ktoré nikdy nevyslovíme,
sú LÁSKY, ktoré nikdy nezískame.
Sú CHVÍLE, na ktoré radi spomíname
a sú PRIATELIA, na ktorých nikdy nezabudneme!
Šťastný celý nový rok 2O17 VŠETKÝM!!!!!
@ Filip, ďakujem krásne! : )
Ahoj Filip
Moc dakujem.Nebola som tu pocas sviatkov tak dodatocne tebe aj ktorych si venoval...
Uzite si posledne dni v tomto roku v zdravi,stasti a laske.Nech sa vam plnia sny.
Pozehnane sviatky prajem forumakom, predovsetkym s ktorymi diskutujem: Messje, Adria, Kycera, Anjelik, Ovecka, Mesacny princ, pistek, sob Rudolf...
čo sa stalo s Kýčerou?? :,(
my sa tu s nikym nepozname osobne len s par ludmi mame kontakt aj cez mail