Messje, ako je to teraz v Bruseli?

Messje

proste mam poslednu dobu pocit,ze si jedla smiesne huby,lebo kazdy druhy prispevok co od teba citam,sa pucim od smiechu.Predtym si byvala az prilis vazna,az na posledne dni.Preto sa pytam.A dnes ked si este dodala ten koment o tej frngalici,tak som si uz bola ista,ze je tam stale niekto nadrngany od alkoholu a pise pod tvojim menom.
Ale v kazdom pripade sa vzdy rehocem.Som rada,ze si to ty.
;-)
Aj ja som skoro vsade...hehehe

Kýčera

Messje, prečo si nadobudla takýto pocit? Preto, že sa vyskytujem v rôznych témach? Zbadala som, že sú tu viacerí, kto si myslia, že mením nicky, s tým ja nič nenarobím. Myslia si, že ich pocit je správny, ale mýlia sa! Aj v téme, kde im vysvetľujem slovo "a propos". Buď im niekoho pripomínam, alebo...? Toto ja nerobím! Ja si dokážem urobiť opicu aj sama zo seba, nemám dôvod chváliť samu seba. Ak budeš mať pochybnosti, môžeš sa ma zakaždým spýtať, nič sa nedeje. Aj keď budeme mať odlišné stanoviská! Ja som ešte neobjavila nick Kýčera, kt. by nepatril mne. Ak máš na mysli nejaký konkrétny, pozriem sa na to! Maj na pamäti však, že využívam širokú slovnú zásobu a objavujem sa v rôznych témach.

Messje

Kycera,nie,ja som tym myslela,ze sa niekto iny skryva za tvoj nick.Nie,ze ty menis nicky,ale ze niekto pouziva tvoj.Preto som pisala,ze ak si to ty,tak budes vediet kam napisat.Nerada by som pisala s nejakym hlupakom,kto sa skryva pod Kyceru.Lebo uz mam pocit,ze to tu polovicke ludom sibe,a vidim,ze jeden clovek pise pod desiatimi.

Filip TT

Dakujem Messje za spravu. U nas pisu noviny, ze moslimi sa citia v Belgicku vyluceni zo spolocnosti. V Bruseli to asi bude skor naopak.

Pred casom som cital, ze v niektorej spolkovej krajine Nemecka sa uz rodi viac nenemeckych deti, ako nemeckych. To znamena, ze v tej spolkovej krajine uz budu nemecke deti vyrastat v prostredi, kde budu mensinou. Celkove statistiky ukazuju, ze Nemcov je stale vacsina, ale tie deti uz ziju buducnost.

Messje

takze ako som slubila,pridam len moje pocity
prechadzali sme autom z jednej strany Brusselu na druhu,takze som toho videla dost.
Pohlad z auta...neprijemny,isli sme aj okolo metra,kde sa to stalo.Z oboch stran bolo dost ludi,ktori tam ci uz palili sviecky,doniesli kvety,alebo len tak stali...neviem,v kazdom pripade neprijemny pocit ist okolo miesta,kde pred par dnami zahynulo niekolko ludi.Pokracovali sme ale dalej a...teda ja nie som rasista,ale to,co som videla...Brussel nie je Belgicko.Pocitali sme a len alebo az v kazdom 11 aute boli "nearabski vodici alebo pasazieri",co znamena,ze ked som bola v Tunisku,tam som videla viac europanov ako v Brusseli.A co ma doslova zhrozilo,ze vsetci na dost drahych,alebo nazvem dobrych autach.Od BMW,Masserati,Porshe,,,dokonca sme davali stavky,ked islo take auto,ze sto percent v nom bude nie arabsky pasazier alebo sofer.A fakt to tak je.Vraj ich nechcu moc zamestnavat,pretoze sa im nechce pracovat,ale na autach sa vozia,akoby boli riaditelia fabrik.V tuneli som sa teda neprijemne citila,pretoze ked nas nejake auto predbiehalo a sedeli tam oni,,,nesmela som sa na nich ani pozriet.Tie hnusne uchylne az zabijacke pohlady mi dali zabrat.Vsade behali policajne auta a najviac ich bolo pred stanicami.Bola som na dvoch,na najvacsej a na mensej vlakovej stanici.Pred bomi vojaci,policajti priamo pred vchodom.Asi 15 ich mohlo byt.Aj vo vnutri sa prechadzali.Ale viete co ma zarazalo?Ze sa vsade pisu,ze je vsetko chranene,ako to maju pod kontrolou,ale...ani raz sme nevideli,zeby niekoho zastavili a skontrolovali.Ako vedeli,co nesiem v kufry ja,alebo ten cernoch,alebo ten arab,alebo cinan?A to ich tam prechadzalo tolko,ze sa to neda spocitat.Naco tam stoja?Vsak im kazdy prejde pomedzi prsty a je dnu.Uz ked je tam a zase sa nieco stane,oni budu stat vonku.Ci cakaju,kedy budu zase zbierat casti tiel?Nerozumela som tomu vobec.Ak sa tomuto hovori obrana a ochrana,tak vam poviem,ze nas nikto nechrani.Celu dobu som mala hrozny pocit a mozem povedat,ze pokial nebudem musiet,uz sa tam nevratim.Brussel nie je Belgicko.Je to Arbicko.Nic v zlom,mam dost znamych,co su odtial ale toto je extrem.

Messje

Fillip,
Nesledujem,len pocuvam v okoli co sa hovorí.Myslim tym znamych a v rodine priatela,susedia...oni sleduju fóra .