Boľavý členok

Príspevok v téme: Boľavý členok
novissimus

Zdravím!
Pred tromi týždňami som spadol a podvrtol si členok. Opuchol mi a dolu pri päte z vonkajšej strany zmodral. Nešiel som k lekárovi. Ale spravil som si predĺžený víkend a ďaľší deň (v piatok) som nešiel do roboty. Opuch mi do pondelka opadol a už aj zmodranie je preč (to zmizlo po vyše dvoch týždňoch). Ošetrujem si ho kombináciou octanovej masti, fastum, ibalgin... A cez deň si ho sťahujem elastickým obväzom. Ale stále ma bolí. Síce už o dosť menej, ale hlavne po práci mám problém, keďže si ho tam väčšinou dosť zaťažujem - väčšinu pracovnej doby som nútený stráviť na nohách a sa aj nachodím. Môže mať to, že ho zaťažujem bez oddychu v podstate od začiatku, nejaké trvalé následky? Nechcem ísť za každú cenu na PN, lebo firma je na mne závislá a mám rád svoju prácu, ale zase obetovať pre ňu svoje zdravie a krívať celý život nechcem. Dá sa to doliečiť bez následkov aj takto "na nohách"?

alexaja

sihkira tak jasne ono je lepsie mat doma nieco poruke, jednak ak sa nieco napriklad stane a teda aj takto ako ty pises to nestastne zdedenie co? :)

sihkira

ketlenka vies co mam ho doma uz aj ja :) a teda co som si aj precitala tak je na viacero vyuziti alebo ako by som to nazvala :) aj takto na opuchy pri bolestiach ako je clenok ale aj na krcove zily :) to sa mi paci, lebo no nebudem si klamat, zrejme to podedim po zenach v nasej rodine a to veru nie je ktovie co :)

alexaja

ramicha ano volnopredajny :) vyborny je, aj to tak prijemne schladi, super aplikator, ja mam vseobecne v oblube radsej taketo, ako to nazvem produkty, ktore su sprejove :)

Svetla777

ramicha ano je volnopredajny, mam ho uz aj ja doma nejaky ten cas :) hej jasne to sa pri behu clenky alebo nohy vedia ozvat ale teda ak ti mozem aj poradit kvalitne tenisky na beh lebo to si znicis nohy ako nic :) to poznam :)

ramicha

Ketlenka to je aky zazrak toto? :) Volnopredajny je ten sprej prosim ta? :) Kedze chodim pravidelne behat hlavne teda, cvicim obcas ale beh je u mna na prvom mieste vieme si predstavit ako vyzeraju asi clenky po niekolkych km :) Unaveno veru :D Takze by bolo fajn im nejako pomoct.

alexaja

ketlenka ten je vyborny :) tiez ho mam doma, ja inak velmi oblubujem prave taketo typy vyrobkov alebo teda produktov ktore sa daju striekat, lebo je to rychlo, skladne a teda aj ta aplikacia je jednoducha.

sihkira

ketlenka a to je taky chladivy sprej teda ze nie len na bolave nohy clenky, ale aj ked mi v lete opuchnu nohy po celom dni, myslis ze by som mohla prestriekat, ci? :)

simranka54

ketlenka ano presne aj ja mam tento doma :) hold ked je niekto smatlos ako ja pri sporte, potrebuje taku prvu pomoc v tomto no :D vyhovuje mi to ze je taky chladivy. agava suhlasim s tebou, ako ono sa to nezda ale vazne je to pravda, ze zle sa velmi rychlo stane.

ketlenka

erich360 hej jasne, len to clovek az tak nevie alebo som nevedela, ze ci je to ok alebo co :) ale aha, bola som si ho kupit :) tak v pripade potreby ho mam doma. ano ano tak som to myslela ako si to aj pochopil :)

erich360

Ketlenka podla mne je to ok prestreknut, ci uz ked ta nieco boli zo sportu alebo proste pocitujes bolest, ktoru mozno nevies este k nicomu pripisat, alebo ako by som to nazval. Ak ti to ma ulavit od bolesti tak preco nie :) Ci ako si myslela, ze nieco vyskusat?