Zdravím!
Pred tromi týždňami som spadol a podvrtol si členok. Opuchol mi a dolu pri päte z vonkajšej strany zmodral. Nešiel som k lekárovi. Ale spravil som si predĺžený víkend a ďaľší deň (v piatok) som nešiel do roboty. Opuch mi do pondelka opadol a už aj zmodranie je preč (to zmizlo po vyše dvoch týždňoch). Ošetrujem si ho kombináciou octanovej masti, fastum, ibalgin... A cez deň si ho sťahujem elastickým obväzom. Ale stále ma bolí. Síce už o dosť menej, ale hlavne po práci mám problém, keďže si ho tam väčšinou dosť zaťažujem - väčšinu pracovnej doby som nútený stráviť na nohách a sa aj nachodím. Môže mať to, že ho zaťažujem bez oddychu v podstate od začiatku, nejaké trvalé následky? Nechcem ísť za každú cenu na PN, lebo firma je na mne závislá a mám rád svoju prácu, ale zase obetovať pre ňu svoje zdravie a krívať celý život nechcem. Dá sa to doliečiť bez následkov aj takto "na nohách"?
Boľavý členok
najrýchlejšie ti pomôže akupunktúra!!!!
ved dobre urobi ked ta zvozi!!!
urcite by si mal ist k lekarovi budes mudrejsi
asi by som navstivil lekara
Skus reparil dragees a aescin. reparil je aj mast aj kapsuly, mne to pomohlo. ale davkovanie 3 krat denne.
novissimus> myslim ze si si odpovedal. Firma je na tebe zavisla ale zdravie je pre teba dolezitejsie. Tak chod na jednu kontrolu/roentgen, z toho este nemusi byt PN.
Ja som si vyvrtol clenok az tak, ze mi ho davali do dlahy bez diskusie, ziadne octanove zabaly by mi nepomohli. Pocitovo prve mesiace 1-2 to bolo ano zle po celodennej zatazi a casto som sa aj po roku pristihol, ze este stale tam je nejaky ten "zly pocit", slabost v clenku. Takze moze to byt nic, ale za jeden roentgen nic nedas! Ver mi, ze tolko firma na teba pocka :) A ano teoreticky slabo lieceny clenok ti mozte sposobit trvalejsie problemy. Ale nikto tu ti neporadi, doktor je povolanejsi. Nepocuvaj tu nikoho :)