Homosexualita

Príspevok v téme: Homosexualita
L....

Chcem sa spytat ako mam pokracovat. Po prve, uz teraz viem ze svoju homosexualitu nikdy nebudem moct prezradit. Proste to nepojde. Takze mi zostava na vyber but ziaden vztah nikdy nemat, co mi pride dost drasticke pretoze zivot mam pred sebou alebo mat nejaky o ktorom by nikto nevedel (ak takeho cloveka niekedy niekde najdem, lebo sance su takmer ziadne!. A to je dalsia vec ze so svojou homosexualitou mam problem. Na jednej strane viem, ze to nie je az take strasne ako sa o tom hovori - lebo viem co citim a viem ze nerobim nic zle, ale viem ze to proste nie je uplne ok, nieco nie je dobre. Neviem co mam robit.

Valentin

Som krestan katolík preživám homosexualne citenie.Som sa zučastnil na Duchovnéj Obnove.Pomoc mi podala Krestanská Linka Valentin.
zastolom.sk

sportuzdar

Ahoj, s istotou viem, že fórum Ti nepomôže. Tu si každý napíše svoje a má od Teba pokoj. Je málo ľudí, ktorí by Ťa v tomto boji aj skutočne podporovali aspoň nejaký čas. Aj ja by som tu mohol napísať milión slov, ale radšej si počkám a ak si to myslel vážne, sám mi napíšeš súkromný e-mail alebo správu. Toto je pre mňa príliš neosobné a vzdialené.

Marosko-n

Všetci ľudia majú cit, niekto menší niekto zas veľa.
Rozvodov je preto veľa lebo sa stratil hlavne u žien ženský cit a nenaučili a nedali vzor vo výchove ženy ich mami !! Muži sú menej skazený k zodpovednosti ako ženy.
Dnešnej žene starej alebo mladej niečo sadne na nos a chlap môže ísť rovno do bordelu. Rozvod je hneď tu.
Taký vzor dávajú rodičia aj starý rodičia a mladí nevydia vzor lásky u nich.
K tomu podporuje aj Cirkev svojími duchovnými, lebo keby hnali zo spovedelnice bičom tých manželov ktorý sa nemaju radi, hneď by bolo málo rozvodov a inoverci aj neverci by si z nich brali príklad.
Ale príde muž na spoveď duchovný ho spucuje , nech má pochopenie pre ženu, príde žena pritaká jej áno duša maš pravdu modli sa zaň, prídu domou a hneď sa hádajú a priečia, kto z nich má pravdu.
Takto priamo pomáhajú rozbijať manželstva. A pritom aj žena má pravdu aj chlap má pravdu. Duchovný im mal dať rozhrešenie až sa pomiluju odpustia si , dajú si spoločne kávu, vino, alebo prechádzku.
V manželstve sú práva aj povinnosti ,ktoré treba dodržiavať. môžete si robiť čo chcete ale až po povinnostiach, deti,príbuzní, práce v domácnosti atď, po splnení týto zakladných povinností ste slobodní.
Aj vojaci 8 hod musia robiť poviností rozkazom či sa im to páči alebo nie musia a potom maju voľno.

jerry74

Uvedom si jedno marosko,homosexualita nie je len sex.orientacia,je to aj ina citova orientacia.Ty si myslis,že homosexuáli,žijú len za účelom sexu?Homosexual tiež ľúbi,je tiež človek ktorý potrebuje lásku.Tak isto ako medzi hetero,sa aj medzi homo ludmi nájdu taký co hľadajú len sex.A pisat,že nas ovládajú len pudy?čo potom heteraci,každé druhé manželstvo v rozklade,muž 2-3milenky,žena detto..to nie su pudy?

Marosko-n

Uvedomte si jedno ak u vás prevládaju sexuálne pudy a rozum v riti tak je vám to jedno s kým ,kde a kedy.
Človek má aj rozum a aj Cit a vraj aj Ducha. Bolo by nedôstojné keby sa ľudia párili hocikde a hocikedy a s hocikým. To by nemalo kultúru ani by to nebolo pekné, to patrí len zvieracej ríši,kde fungujú hormóny a nie rozum a cit.
V jednom filme sa milovali dvaja zaľubený, keď skončili chlap jej hovorí : teraz som sa s tebou miloval prvý krát. Ona ho poznala, že mal aj iné ženy, on jej povedal ,že s nimi to bol len sex a nie citové milovanie, že sa do nej zaľúbil.
Takýto cit a milovanie sa dá prežiť len so ženou ktorú milujete a ona vás.

Cliattsi

Dobrý deň, prečítajte si prosím vás tieto články.
Nechcem nijakým spôsobom urážať diskutujúcich, ale našiel som už dávnejšie tieto články. :) V nich sa ukazuje, že je možné aj sexuálne správanie medzi rovnakými pohlaviami u zvierat . Hovorí sa o homosexualite zvierat, aj keď sú vedci, ktorí to spochybňujú.
Chcel som tým dať viac menej najavo, že homosexuálne spravanie (napr. sex) je v živoč. ríši bežnejšie, než sa myslelo a nesmieme zabudnúť aj na to, že aj my sme po biologickej stránke súčasťou tejto ríše - môj názor. Aj u nás sa môžu objaviť sklony k opač. pohlaviu. Jediné, čo bráni tomu, aby sa prejavili tí, ktorí sú "na rovnaké pohlavie viac orientovaní", je morálka a celkový názor spoločnosti, ktorá vyslovuje odpor voči tomuto správaniu a orientácii.
Teraz len taká pikoška.
Ja som napr. stretol muža, ktorý bol vo väzení. Predtým bol hetero, ale pri pobyte v base "nemal s kým" a robil to s mužmi.
Stretol som ho na takom odľahlom mieste, kde som sa išiel vymočiť. On prišiel ku mne a chcel ma "vyfajčiť". Zľakol som sa. A ešte mi povedal: "Ja viem, že to chceš" :) Bol si istý, ale bol mimo. Zaujímalo ma ale, prečo je na chlapov. Začal som sa pýtať. Bol niekoľko rokov v base, a keďže tam nemal ženu, robil to s mužmi. Jeho pobyt mu spôsobil zmenu orientácie. A ženy ho prestali priťahovať. Potreboval to, ale nemal s kým. Asi tak. Zaujímavé bolo, že sa volal tak, ako aj ja :)
A teraz články. Dúfam, že práve teraz neobedujete :). Ak vám náhodou prišlo zle, tak sorry, ale je to pravda.
Ja som na ženy a pri predstave na to, že by som to robil s chlapom, sa mi to hnusí. Ale uvedomujem si, že to podľa "súčasných poznatkov vedy" nie je nič neprirodzené. A dokonca aj mne sa občas stane, že ma nejaký muž svojim výzorom sexuálne priťahuje, ale neviem si to vysvetliť. Tiež ma zaujíma homosexualita a rád sa aj porozprávam s ľuďmi, ktorí sú takí, ale nechápem to veľmi.
Na záver ešte jedna vec: Môj názor a aj veľa vedcov si to myslí: SEXUALITA NIE JE U ĽUDÍ JEDNOZNAČNE VYHRANENÁ. TO ZNAMENÁ NAPR. AJ TO, ŽE AK TY SI HETEROSEXUÁL/KA, MÔŽE SA STAŤ (nehovorím že u každého), ŽE ŤA BUDE OBČAS SEXUÁLNE PRIŤAHOVAŤ AJ PRÍSLUŠNÍK/ČKA TVOJHO POHLAVIA (vo výnimoč. prípadoch). NO A TERAZ RUKU NA SRDCE - JE TO TAK? KAŽDÝ NECH SI SÁM ODPOVIE :)
....ak som niekoho urazil, kľudne napíšte, prečo sa vás to dotklo. Cieľom mojej reakcie bolo objasniť určité veci, o ktorých sa veľmi nehovorí.

Homosexuální tučňáci vyseděli v německé zoo odložené vejce m.novinky.cz
Ďalej:
Homosexualita je medzi zvieratami bežnejšia než sa myslelo
www.petrzalcan.sk

Diskusia:
www.dogforum.sk