Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Homosexualita

Príspevok v téme: Homosexualita
L....

Chcem sa spytat ako mam pokracovat. Po prve, uz teraz viem ze svoju homosexualitu nikdy nebudem moct prezradit. Proste to nepojde. Takze mi zostava na vyber but ziaden vztah nikdy nemat, co mi pride dost drasticke pretoze zivot mam pred sebou alebo mat nejaky o ktorom by nikto nevedel (ak takeho cloveka niekedy niekde najdem, lebo sance su takmer ziadne!. A to je dalsia vec ze so svojou homosexualitou mam problem. Na jednej strane viem, ze to nie je az take strasne ako sa o tom hovori - lebo viem co citim a viem ze nerobim nic zle, ale viem ze to proste nie je uplne ok, nieco nie je dobre. Neviem co mam robit.

AkusimWW

Hmm. Skus si najst nieco co ta odputa od myslenia na toto. Ak vies dobre anglicky skus sa prestahovat do zahranicia. Tam je takato problematika bezna

antiuchyl

Byť homosexuálom určite nie je žiadna chyba byť heterosexuálom je porucha keď si odmyslíme že preto si vlastne tu.

jerry74

Pokiaľ viem na svk nikto nežiada svatby gayov a adopciu deti,tiež s tým nesúhlasím.Žiada sa len reg.partnerstvo a to je rozdiel.Máš priateľa v nemocnici a nepovedia ti o zdr.stave,lebo nie si príbuzný...byť gayom určité nieje hendikep.Byť zakomplexovanym homofobom to už je vážny hendikep.

antiuchyl

Drahá pani Lesba my občania ktorý chceme udržovať zdravú spoločnosť zakladajúcu si na tradičných hodnotách zdravej rodiny musíme reagovať na posledné udalosti pretože chceme ochrániť naše deti pred psychosexuálne chorými ľudmi.Budeme si zastávať naše hodnoty a snáď si nemyslíte že vy budete klásť podmienky nám čo a kedy sa k tomu vyjadríme.A keď ste už raz tu tak sa realizujte vo svojich komunitách.

Marosko-n

Jerry áno máš pravdu,
ale nik z tej miliardy geneticky postihnutých neprotestuje a nežiada si navyše zdravých ľudí ľudí zákony rovnať sa zdravým ľuďom - manželstva a adopcia detí -
je to úž choré, lebo nevedia gejovia a lesbičky si uvedomiť svoje možnosti !!! Je to aj psychická porucha, to neuvedomenie si svojej situácie.
Kým boli ako ostatní genetický postihnutí, verejným protestovaním a žiadaním si nad zákony dokazujú, že sú aj psychicky chorí.
Je mi ľúto, mám aj priateľov gejov, ale tí nesúhlasia s tými požiadavkami. Sú si vedomí svojmu hendykepu a možností.

jerry74

Zdravím všetkých.Keby Boh chcel,aby som bol iný,stvoril by ma inak...Verím v Boha a som gay.Nepozorujem na sebe žiadne prejavy genetického postihnutia,tradičnú rodinu s mojim priateľom neohrozujeme.Ja ľúbim jeho on mňa.Ak to niekomu vadí je to jeho problém,nie môj.Hej slováci,sa bijú do pŕs,že za boha,za národ,a ja by ešte doplnil,že hlavne za peniaze...kto škodí viac Slovensku,gayovia,lezbicky alebo tí hrdý slováci zo SNS,ktorý sa nabalia na eurofondoch.Ukradnúť,hrdo,odborne a slušné.Geneticky postihnutá bude asi väčšina Slovenska,keď nevidí túto zlodejinu,ale kopnúť si slovne do gaya alebo lesbicky vie,to je tá slovenská ubohost a malost.Vraj kresťanské slovensko,keby Ježiš prišiel na svk,tak by sa pozvracal z toho falošného kresťanstva.

nnnuuu

Na SK je viac menšín, nielen táto jedna. Prístup takmer ku všetkým je takmer rovnaký, rovnako vulgárny. Starajte sa viac o seba než o gayov a lesby, až toľko ich zase niet, aby sme ich museli riešiť pomaly každý týždeň...

Lesba

A preco to pises mne? Neviem kde si prisiel na to ze pozadujem protimoralne poziadavky. Napisala som snad niekde ze si chcem adoptovat dieta alebo ze som bola na nejakom pochode? Len som povedala ze som sama zo sebou vyrovnana ale zrejme aj to je vela a ludom to vadi