Chcem sa spytat ako mam pokracovat. Po prve, uz teraz viem ze svoju homosexualitu nikdy nebudem moct prezradit. Proste to nepojde. Takze mi zostava na vyber but ziaden vztah nikdy nemat, co mi pride dost drasticke pretoze zivot mam pred sebou alebo mat nejaky o ktorom by nikto nevedel (ak takeho cloveka niekedy niekde najdem, lebo sance su takmer ziadne!. A to je dalsia vec ze so svojou homosexualitou mam problem. Na jednej strane viem, ze to nie je az take strasne ako sa o tom hovori - lebo viem co citim a viem ze nerobim nic zle, ale viem ze to proste nie je uplne ok, nieco nie je dobre. Neviem co mam robit.
Homosexualita
som z Trnavy
L...
odkial si?byvas v BA,alebo blízko Bratislavy?
... Ok, prispevky uz neprichadzaju takze dakujem vsetkym velmi pekne za nazory :)
Co myslis?
Beriem to úplne rovnako, a to som bi.
Ano, orientaciou som si ista. Asi tak na 100 percent :)
L. Ludia su rozni,radsej nic nikomu nehovor. Kludne vsetko co ta tazi a trapi o tvojej orientacii,napis na papier a spal.. Aj tu si sa zverila.. Mozno sa ti trochu ulavilo. A ked su dve zeny casto spolu,nie je to tak podozrive,napadne, ako ked su pricasto spolu dvaja muzi. A si si ista svojou orientaciou? Muz ta nikdy ziaden nepritahoval? Nepacil sa ti?
asi tak..
ach dievca dievca
..rozmyslala som nad tym ze by som to mohla niekomu povedat ale nakoniec som prisla na to, ze by to naozaj nebol dobry napad. Najblizsich 10 rokov urcite nie. Trosku sa bojim buducnosti. Ale tak ludia su domyslavi, ked ma zo ziadnym chlapom nebudu vidiet domyslia si to aj sami...
ja vlastne ani neviem aku radu chcem a chapem aj to ze na taku temu sa radi tazko ak sa vobec da, ale dakujem za vsetky prispevky