Zabite ma niekto...

Príspevok v téme: Zabite ma niekto...
Čierna mačka

Zabite ma niekto, že nemám dosť rozumu v hlave, aby som konečne dokázala pochopiť, že aj keď budem mať vzdelanie, budem sebestačná, na nikom nezávislá žena, slušne vychovaná a slušne( aspoň relatívne) sa správajúca, tak nikdy nezapôsobím na muža tak, ako keď by som bola (ukradnem si výraz iného diskutujúceho ani neviem odkiaľ, ale páči sa mi) "omietkový démon", dlhonohá Barbie alebo iný podobný zjav, ktorý si podľa mužov zaslúžia pomenovanie žena. Mne keď sa rozdávala krása sa veľa neušlo a tak mám v dnešnom povrchnom svete smolu, lebo okrem pár obstarožných úchylov a zúfalcov sa po mne nikto neobzrie.
Nesmiem vynechať môjho ex, ktorý sa tiež nepozeral na krásu, ten vyžadoval iné priority ako podriadenosť, poslušnosť...Kýčera, ak toto čítaš, dávam ti týmto odpoveď na tvoju otázku z inej témy, že si zvedavá, ktorý muž by sa opovážil ma udrieť.
Nejak ma to až donedávna neštvalo, ale zlomené srdce nebolí večne a chce ľúbiť a byť ľúbené...
Nezvyknem sa vyjadrovať vulgárne, ale do riti....Niet nad pocit, keď rozmýšľaš nad tým, ako sa môže jeden muž tváriť pri pohľade na teba tak kyslo a že aj kus hovna je pre neho zaujímavejší ako ty....

Kýčera

Rodina alias Vočka, Ty princ na bielom koni, čo Ťa žerie, čo Ťa trápi, bolí... ? Povedz, pofúkame Tvoje bibinky, poradíme, poslúžime...Ty musíš byť veľmô veľký nešťastník, chceš poľutovať? Ľutujem Ťa!!! Vieš, Čierna mačka už našla v sebe silu, a to, čo jej urobil jeden chlap, jej už ŽIADEN INÝ NESPRAVÍ!!! Už to nikomu nikdy NEDOVOLÍ!!! NEzožiera ju hnev, nenávisť, zloba,...a pohŕdanie opačným pohlavím. A my stojíme za ňou, capisci? A propos, aký názor na Tvoje vyjadrenie má Tvoj kôň? Ale prajem Ti, aby si začal chápať...

Meursault

rodinavlocka pocuvaj. nezabudni ze sa ti koncia jarne prazdniny. ulohy si si porobil ?! si spomen ako vam dala ucitelka domace ulohy a ste vsetci protestovali ze nieeee na prazdniny nieeee. tak sup sup robit si ulohy a nie tu podaromnici na internetoch.

Vločka64

Čierna mačka je škaredá nezadaná tridsiatnička. To je to najhoršie čo môže byť Muži hľadajú buď mladšie, alebo si počkajú na nejakú rozvedenú. To čo tu píšete, že si niekoho nájde a jej problém sa vyrieši, sú len také bláboly. Nikoho si nenájde. Bude do konca života sama, lebo je špata.

Messje

Rodina
Cierna macka ma problém,ktory nebude trvat vecne.Za mesiac,rok...sa bude na vsetko pozerat cez ine okuliare,pretoze to,co ona preziva su pocity,ktore moze ovplyvnit.
Ty budes ale frystrovana/y cely zivot,pretoze zli ludia si dokazu liecit svoje komplexy len ublizovanim a urazanim druhých.

rodina 635

Čierna mačka, ako sama píšeš, si špata. Na to že príde princ na bielom koni zabudni. Si škaredá nezadaná tridsiatnička. Pre mužov proste neexistuješ. Absolútne ich nezaujímaš. Oni si hľadajú mladšie. Alebo čerstvo rozvedené. Si osamelá stará dievka a aj ňou zostaneš.

Kýčera

Chcete dnes zažiť niečo výnimočné? Ak áno a máte čas, tak si kliknite na ARSAN MELODY a vypočujte si tieto dve diela :
TRUE STORY : www.youtube.com
FROM THE HEART : www.youtube.com
Prajem povznášajúci umelecký zážitok!
-Mesačný princ, odpoviem Ti neskôr, musím variť,...

Mesačný princ

Kýčera - nikdy neodpúšťaš druhému, odpúšťaš len sebe! Návod je jednoduchý - pochopiť sa mú seba, svoje konanie, prečo cítiš smútok, hnev, prečo sa ti nesplnili očakávania...at´d

Nikdy neodpúšťame druhému ale máš pravdu, odpustenie nesie v sebe emóciu a veľmi silnú, no ak človek pochopí, tak sa tá emócia zoslabí.

Kýčera

-Opravujem vetu "V ostatnom VIAC - MENEJ s Tebou súhlasím.", vypadlo mi to.
-Poznáte návod ako odpustiť človeku?

Kýčera

Mesačný princ, krásne vyznanie syna...Odpusiť však musí. Odpustiť každému, kto jej ublížil a odpustiť aj sebe!!! Len tak sa pohne ďalej. A odpustiť neznamená nutne aj zabudnúť...Áno, odpustenie je rozhodnutie, ale aj EMÓCIA...V ostatnom s Tebou súhlasím. Peknú nedeľu! :)