Zabite ma niekto...

Príspevok v téme: Zabite ma niekto...
Čierna mačka

Zabite ma niekto, že nemám dosť rozumu v hlave, aby som konečne dokázala pochopiť, že aj keď budem mať vzdelanie, budem sebestačná, na nikom nezávislá žena, slušne vychovaná a slušne( aspoň relatívne) sa správajúca, tak nikdy nezapôsobím na muža tak, ako keď by som bola (ukradnem si výraz iného diskutujúceho ani neviem odkiaľ, ale páči sa mi) "omietkový démon", dlhonohá Barbie alebo iný podobný zjav, ktorý si podľa mužov zaslúžia pomenovanie žena. Mne keď sa rozdávala krása sa veľa neušlo a tak mám v dnešnom povrchnom svete smolu, lebo okrem pár obstarožných úchylov a zúfalcov sa po mne nikto neobzrie.
Nesmiem vynechať môjho ex, ktorý sa tiež nepozeral na krásu, ten vyžadoval iné priority ako podriadenosť, poslušnosť...Kýčera, ak toto čítaš, dávam ti týmto odpoveď na tvoju otázku z inej témy, že si zvedavá, ktorý muž by sa opovážil ma udrieť.
Nejak ma to až donedávna neštvalo, ale zlomené srdce nebolí večne a chce ľúbiť a byť ľúbené...
Nezvyknem sa vyjadrovať vulgárne, ale do riti....Niet nad pocit, keď rozmýšľaš nad tým, ako sa môže jeden muž tváriť pri pohľade na teba tak kyslo a že aj kus hovna je pre neho zaujímavejší ako ty....

Moireal

Nuz pistek, o tom neviem, ci na nu este niekto utocil. Nemala som na to cas v tu sobotu pozerat sem. Ale ak mate viaceri pocit, ze som utocila, tak sa ospravedlnujem, len mi nedalo nereagovat.
Vytkla som jej, ze sa vychvaluje do nebies. Ze to pise casto. Ale konieckoncov, mohla nad tym len mavnut rukou a nie to dalej rozoberat, tak tu neutoc na mna, lebo sa budem branit.
A povedala som, ze uz aj ja koncim, ale hadam ze vas sem este pridu hordy, aby ste do mna zacali rypat.
Cim som sa jej tak dotkla? Ved som pisala iba pravdu.

pistek

Dobry deň, Moireal..
Prečitala som si tento prispevok. Myslim si, že nemaš úplnu pravdu...no možno sa len ja mýlim..
V začiatku tejto temy, keď tu ešte nebolo toľko diskutérov a aj príspevkov, napisala sem aj adr1a. Nevnimala som to však, že píše o sebe. Písala o nás ženách ako takých. Všeobecne. Veď vari nie je pravda, žeby sme sa mali milovať také..aké sme? Ako môžeme milovať iných, keď väčšina ľudí nedokáže mať úctu, lásku k samým sebe? A vtedy, ste na ňu reagovali Ty, blueberryNN, aj Mesačný princ. Ona sa potom zrejme radšej stiahla...
Reagovala inak, ako Princ. Lebo on to ďalej ešte gradoval a preto tá tlupa proti jeho názorom.. No vtedy na začiatku Vas bolo viacero voči nej..
A tiež to mohla vtedy vnímať ako Princ...
A naozaj som si nikde nevšimla, že napísala, aká je pre mužov neodolateľná :) Pravdaže aj iné, čo jej vytýkaš...
A teraz cítim, že sa jej ľudia zastali preto, že ona Ti napísala, že už končí, nebude už viac reagovať....a Tvoja reakcia bola taká, že si napísala dlhý príspevok opäť k nej a zas tam robíš na ňu náražky (mňa by sa asi dotkli), a dráždiš hada bosou nohou ;)
Bol návrh ukončiť to. Tak aký to malo význam...opäť na ňu útočiť?
A toto by sa malo týkať aj ohľadne Mesačného princa..

....prajem všetkým krásny dník :)

Messje

Moireal
Ak to vyznelo ako utok tak sa omluvam ale ja naozaj nerozumiem,preco sa tu stale niekto riesi.Ved tito ludia prispievaju a nepytaju radu co si kto o nich myslí. Ano,kazdy moze napisat co chce,ale netreba riesit druhych.
Naozaj mi to pripada ako som nedavno spominala v inej teme...takto to tu bolo pred rokmi,ze ludia sa obvinovali a navazali jeden do druheho v temach a pritom to s konkretnou temou nesuviselo.Nechajte zakladatela temy nech riesi ich prispevky.My sme tu neni nato,aby sme hodnotili charaktery ludi ked prispeju do temy.Vyjadrim sa k teme ale neriesim toho co prispel.
Naozaj si nikto nevšimol ze napr mesacny princ sa prestal vyjadrovať,ale stale sa do neho navazalo.
Pripomina mi to film...
Uz se poprali?

Moireal

A chcem sa ospravedlnit hlavne ciernej macke, ze som to teda tiez zaspamovala "hadanim sa". Pred dobro veci sa uz nevyjadrim radsej.
Naramne mi to pripomina tu inu temu, takze pekny den vsetkym.

Moireal

Messje, teraz budete vy utocit na mna, ze som sa odvazila povrdat, ze sa mi u Adrie nieco nepaci. No prosim, naisala som konkretne o nej v jednom prispevku a dalej som to uz nerozoberala. Takze som sa ozvala iba ja, nikto iny. A clovek ma pravo povedat si,co sa mu nepaci. NIkto ju neurazal. Ale v nej to vrelo, lebo nezniesla, ze dakto jej nieco skritizuje. Takze brzdite, jeden clovek nerovna sa celej tlupe mudrlantov.

Filip TT, zacni pisat rozpravky pre deti.

Messje

Z tejto temy sa skutocne stava hon na carodejnice a carodejnikov.Najprv princ,potom adria,,,rozmyslam,kto je na rade

Filip TT

....zmučené telo princovo ešte nevychladlo a jeho modrastý svit ešte nedohasol, keď vedľa neho klesá morská víla Adria. Z jej otvorených rán vyteká slaná voda a unáša princa v diaľ...

takze

tak toto je cisty slepicinec.ten chlap tu uz ani nie je a vy ho budete rozoberat ako take sliepky...
koy kot kot ,,,,kva kva kva...sa uz uvedomte

Moireal

Uprimne, neviem co ma moja poznamka na tvoje spominanie o tom, aka si pre chlapov neodolatelna s mojou reakciou na Meursaulta. Na teba predsa neutocila cela tlupa diskuterov. Asi si zvyknuta ze ti kazdy len lichoti. "Ty a chlapi" boli v kazdej jednej vztahovej teme pomaly, vzdy si nasla priklad samej seba. Nikto ta neoznacil za "lahku". To vies ty, ako sa spravas, ja len vidim, co pises a znie to prehnane, to je vsetko. Ked sa ti nepaci, ze som sa ozvala, prosim.
A nakoniec, ak je tvoje sebavedomie naozaj zdrave a v poriadku, tak som ti napisala, nech organizujes motivacne stretka pre zeny, aby v sebe tie bohyne objavili, kedze mnohe ich nevidia na zaklade velmi zlych zazitkov.
Vidim ale, ze aj ty si moje slova prekrutila a zvelicila, ze som ta nazvala pomaly lahkou, co velmi dobre vies, ze nieje pravda. Tiiez rozoberas ako taka...zena. A tiez to uzatvaram, kedze sme ...zeny. :)

adr1a.

Moireal. Dobre vies viem vieme ze si myslela mna. Potom sa to len potvrdilo tym "velmi vela". Ja na to uz kaslem. Len nerob zo mna blbu. Obe sme natolko inteligentne ze vieme o com tocim e. Pre mna je to uz uzavrete. Len ta poznamka k MP o dvojitom metri ma primela zareagovat. No uz nebudem. Nech sa ti dari.