Zabite ma niekto, že nemám dosť rozumu v hlave, aby som konečne dokázala pochopiť, že aj keď budem mať vzdelanie, budem sebestačná, na nikom nezávislá žena, slušne vychovaná a slušne( aspoň relatívne) sa správajúca, tak nikdy nezapôsobím na muža tak, ako keď by som bola (ukradnem si výraz iného diskutujúceho ani neviem odkiaľ, ale páči sa mi) "omietkový démon", dlhonohá Barbie alebo iný podobný zjav, ktorý si podľa mužov zaslúžia pomenovanie žena. Mne keď sa rozdávala krása sa veľa neušlo a tak mám v dnešnom povrchnom svete smolu, lebo okrem pár obstarožných úchylov a zúfalcov sa po mne nikto neobzrie.
Nesmiem vynechať môjho ex, ktorý sa tiež nepozeral na krásu, ten vyžadoval iné priority ako podriadenosť, poslušnosť...Kýčera, ak toto čítaš, dávam ti týmto odpoveď na tvoju otázku z inej témy, že si zvedavá, ktorý muž by sa opovážil ma udrieť.
Nejak ma to až donedávna neštvalo, ale zlomené srdce nebolí večne a chce ľúbiť a byť ľúbené...
Nezvyknem sa vyjadrovať vulgárne, ale do riti....Niet nad pocit, keď rozmýšľaš nad tým, ako sa môže jeden muž tváriť pri pohľade na teba tak kyslo a že aj kus hovna je pre neho zaujímavejší ako ty....
Zabite ma niekto...
kycera,
viem,ze si sa pytala princa,ale mozem ja odpovedat?
Ved toto vsetko sa tyka temy.Aj tvoje pesnicky,aj nase CV-cko.
Ci?
paci sa mi co napisala messje
mesacny vies ako sa to hovori - kto chce hlada sposob, kto nechce (alebo sa boji) hlada vyhovorky. to ze hladas vyhovorky ti nieco dava. napriklad ostavas vo svojej bezpecnej skrupine z ktorej nemusis vyliezt, aj ked v skutocnosti v nej nie si spokojny.
Mesačný princ, a teraz Ti nevadí, že spamujeme?! Nu, pogodi, Tebja, etot chochot perejdjot!!!
Ze ked to nemoze byt Masserati tak skusim Octaviu. :-)))
Mesacny princ hehe konecne s tebou nesuhlasim.
Dam ti priklad negativneho myslenia
Nemam pracu.
Som neschopna,moje CV im nebude vyhovovat,oni chcu niekoho lepsieho,nemam vzdelanie...Takymto zmyslanim to CV ani neposlem.
Pozitivne myslenie
Preco by som to neskusila?Aj horsich zobrali.Nemam vzdelanie,ale mam skusenosti...poslem a uvidim.
Ked budes negativne mysiet,nikdy sa ani neposnazis nieco urobit.Tym padom nedosiahnes ani ten najmensi ciel.
Ked budes mysliet pozitivne,budes skusat,posnazis sa a das do toho vsetko.
Mas sancu na uspech.
Nehovorim o tom,ze si dam plan kupit si Masserati :-)
Mesačný princ, len pre Teba špeciálne :
www.youtube.com
www.youtube.com
Oceníš aspoň toto, že dnes som sa aj kvôli Tebe učila vkladať sem videá?
Človek vystupujúci pod nickmi Rodina, Vločka a Vinco
počuj ak máš problém s nejakou 30ročnou nezadanou slečnou ktorá o teba asi pravdepodobne nejavý záujem a ignoruje ťa, tak to je tvoja vec
ale nevybúruj si tu svoju zlosť z osobnej skúsenosti v tejto téme že ideš urážať nezadané 30ročné slečny. Lebo tá tvoja nenávisť voči slobodným tridsiatníčkam až kričí v každom príspevku.
Ak si pod týmito nickmi nejaká žena o to horšie lebo asi im len závisíš že ony si môžu užívať slobody a ty budeš nejaká 25 ročná pani ktorá sa musela vydávať v 20tich rokoch lebo otehotnela. Je tak? Alebo si nejaká vekom frustrovaná 50tníčka?
Čierna mačka hlavu hore. Náš život je taký aké sú naše myšlienky. Ak budú negatívne aj život bude taký.
Mesacny princ.
Trosku si ver aj ty.Mozno nemame zabudat,ale nesmieme dovolit aby nas spomienky ovladali.