Zabite ma niekto, že nemám dosť rozumu v hlave, aby som konečne dokázala pochopiť, že aj keď budem mať vzdelanie, budem sebestačná, na nikom nezávislá žena, slušne vychovaná a slušne( aspoň relatívne) sa správajúca, tak nikdy nezapôsobím na muža tak, ako keď by som bola (ukradnem si výraz iného diskutujúceho ani neviem odkiaľ, ale páči sa mi) "omietkový démon", dlhonohá Barbie alebo iný podobný zjav, ktorý si podľa mužov zaslúžia pomenovanie žena. Mne keď sa rozdávala krása sa veľa neušlo a tak mám v dnešnom povrchnom svete smolu, lebo okrem pár obstarožných úchylov a zúfalcov sa po mne nikto neobzrie.
Nesmiem vynechať môjho ex, ktorý sa tiež nepozeral na krásu, ten vyžadoval iné priority ako podriadenosť, poslušnosť...Kýčera, ak toto čítaš, dávam ti týmto odpoveď na tvoju otázku z inej témy, že si zvedavá, ktorý muž by sa opovážil ma udrieť.
Nejak ma to až donedávna neštvalo, ale zlomené srdce nebolí večne a chce ľúbiť a byť ľúbené...
Nezvyknem sa vyjadrovať vulgárne, ale do riti....Niet nad pocit, keď rozmýšľaš nad tým, ako sa môže jeden muž tváriť pri pohľade na teba tak kyslo a že aj kus hovna je pre neho zaujímavejší ako ty....
Zabite ma niekto...
mesacny princ,
je velmi tazko to vysvetlovat.Ono,raz tu napisem svoj pribeh...kazdy sa ma potom opyta,ako to,ze este vobec normalne uvazujes?Co ta posuva dalej?Na moj vek som si uz presla tolkymi vecami,ze inde by si to musel hladat v 10 panelakoch.Niekolko x zrela na psychiariu a...vzdy som sa z toho dostala.Sama.Idem dalej.Verim si a verim,ze to vsetko nemoze trvat navzdy.
Nech robim co robim,vzdy mam poleno pod nohami.A ked uz myslim,ze uz koncim,ze nevladzem,,,idem.
Čierna mačka
,,Lenže kde je hranica znižovania?,,
,,človek niekedy nechce vyjsť zo svojej škrupiny nie preto, žeby sa bál, ale už toľkokrát pozitívne myslel a zbytočne, že už proste z nej vyjsť nechce, lebo vie, žeby znova vyšiel zbytočne.,,
slovíčko ,,zbytočne,, by som rád dal na piedestál, pretože tu vidíte ako sa pozitívne myslenie odráža a vracia :)
Ale aj mňa by zaujímala odpoveď na tieto otázky.
kycera,trosku sa to domotalo,ja som reagovala nato,co si pisala rano,ze treba odpustit druhym.
Ja som nato dala odpoved,ze sebe hlavne,nie druhym.Nereagovala som na tvoj posledny prispevok podo mnou.
Pekny vecer
Messje - nezachránilo ma to a to zdravie som si presne takýmto uvažovaním zničil, pretože som bral aj takú prácu, akú som nechcel, len aby som niečo robil...ale to je nadlho a nebudem to sem písať.
Síce ma auto nezrazilo a chodil som autobusom ale viac som stratil, ako som získal. Len môj osobný príklad.
princ,
neodidu,budes chodit autobusom a...usetris na poistke,benzine,pravidelnych kontrolach,a mozno ti to zachrani zivot pred havariou
maciatko,,,
mozem aj ja na odlahcenie?
Messje, prečo by si nemohla? Veď každý môže, ja som prístupná každému jednému rozumnému argumentu. Len si to zle pochopila. On mne napísal, že spamujeme, my dvaja. A tak som mu tú poznámku vrátila. Možno chlapec na praktickom príklade pochopí, že čo vysiela, to sa mu vráti. :) A čo sa Teba týka, vráť sa späť k tomu môjmu príspevku, lebo to, čo si Ty z neho vyvodila, tam nie je. Ozvem sa zajtra. Pekný večer!
Messje, Meursalt, máte pravdu obaja, ak by sme pozitívne nemysleli, nikam by sme sa nedostali. Messje, správne som to pochopila, že musíš znížiť z nárokov? Lenže kde je hranica znižovania?
Meursalt, človek niekedy nechce vyjsť zo svojej škrupiny nie preto, žeby sa bál, ale už toľkokrát pozitívne myslel a zbytočne, že už proste z nej vyjsť nechce, lebo vie, žeby znova vyšiel zbytočne. A s každým otvorením sa a následným sklamaním je to viac a viac bolestivé.
Kýčera nespamujete, ja som rada, že ste tu práve vy...ty, Messje a ďalší, dokonca aj Mesačný princ...kiež by som vás mala okolo seba aj v skutočnosti...ale nie ....ja musím mať okolo seba samé Rodiny, Vločky a Vincov :-)