Zabite ma niekto, že nemám dosť rozumu v hlave, aby som konečne dokázala pochopiť, že aj keď budem mať vzdelanie, budem sebestačná, na nikom nezávislá žena, slušne vychovaná a slušne( aspoň relatívne) sa správajúca, tak nikdy nezapôsobím na muža tak, ako keď by som bola (ukradnem si výraz iného diskutujúceho ani neviem odkiaľ, ale páči sa mi) "omietkový démon", dlhonohá Barbie alebo iný podobný zjav, ktorý si podľa mužov zaslúžia pomenovanie žena. Mne keď sa rozdávala krása sa veľa neušlo a tak mám v dnešnom povrchnom svete smolu, lebo okrem pár obstarožných úchylov a zúfalcov sa po mne nikto neobzrie.
Nesmiem vynechať môjho ex, ktorý sa tiež nepozeral na krásu, ten vyžadoval iné priority ako podriadenosť, poslušnosť...Kýčera, ak toto čítaš, dávam ti týmto odpoveď na tvoju otázku z inej témy, že si zvedavá, ktorý muž by sa opovážil ma udrieť.
Nejak ma to až donedávna neštvalo, ale zlomené srdce nebolí večne a chce ľúbiť a byť ľúbené...
Nezvyknem sa vyjadrovať vulgárne, ale do riti....Niet nad pocit, keď rozmýšľaš nad tým, ako sa môže jeden muž tváriť pri pohľade na teba tak kyslo a že aj kus hovna je pre neho zaujímavejší ako ty....
Zabite ma niekto...
Viem ze mnohi tu krasu relativizuju. Ja to vidim inak. ja si myslim ze sa to da v pohode rozlisovat. Su typy ci muz ci zena za ktorymi za otoci kazdy lenze kolko je takych ? A priniesol by vztah s nimi automaticky spokojnost ? Blbosti.
Ja si myslim ze vacsina ludi co sa vyzoru tyka sa nachadza kdesi v sirokej sedej zone medzi krasnymi a naopak extremne skaredymi. Tak ako je to s iq, temperamentom, nadanim, osobnostnymi odchylkami atd tak aj s vyzorom. Niekto je blizsie k jednemu polu dalsi k opacnemu a cim blizsie k jednemu z extremov tym zriedkavejsi vyskyt.
K lolinke: Aj ja som poznal jednu zenu, co mala na lici velikanske materske znamienko. Nikomu to nevadilo. Bola mila, vyzarovala dostojnost, vsetci si ju vazili. Mala perfektneho muza - primara, vyborne mamzelstvo, vychovala 4 deti, viedla jeden volnocasovy sportovy klub pre mladych.
Takze je to hlavne o krase ducha....
No...mam kamaratku co je malinka a silná. Postavu ma ako jablko.Vlasy ucesane podla hrnca a okuliare...ani neviem ci sa take daju este kupit.Je vydata,ma 3 deti a maju ukazkove manželstvo. Pre jej manzela je pekna a dibra.Preti si ju zobral a je s nou uz cez 20 rokov.Pre kazdeho je pekny niekto iný. Jej manzel sa na sto percent za vysminkovanymi a krasnymi postavami neobracia.Su to jednodychi ludia,ktori vidia zmysel zivota v niecom inom.Potom mam kamaratku,ktora ma postavicku ako lusk.Je velmi pekna a...slobodna,bez deti.Ma 42 a nikdy sa uz asi nevyda.Vyuzivala jej vonkajsiu krasu tak,ze ju uz dnes pozna kazdy.Pre akykolvek typ postavy a krasu je niekde niekto.Aj ked sa minaju,ale ako som pisala,nielen ti pekni maju pravo na zivot vo dvojici.S tou peknou sa mozem rozpravat len o cviceni,svaloch a novych topankach.S tou jednoduchou o vsetkom.Vzdy je usmiata a vzdy ochotná pomôcť. Pritom mam rada obe.O mne hovoria,ze sa podibam na Juliu Roberts. A myslite,ze som spokojná v zivote?Aj ja som urobila vela chyb. Rozviedla som sa s clovekom po 15 rokoch manzwlstva,ktory mohol robit modela ale...aj sutazit v piti alkoholu. Krasa je nic.Pominie.Ale krasa vnutra nam ostane.
Ja si myslim ze problem mnohych osamelych ludi nie je v tom ze nie su prekrasni ale ze su svojim spravanim a svojimi postojmi nepristupni.
A pozri sa napr. na niektoré známe ženy. Taká Adela Banášová je kráska? Nie je, napriek tomu z nej niečo pozitívne vyžaruje a nájsť si chlapa nikdy nemala problém. A taká Anna Polívková, dcéra Bolka Polívku tiež nie je zrovna kráska. Nemá ale problém zahrať akúkoľvek postavu, škaredú starú dievku v Účastníci zájazdu alebo sexi vampa v Boleru. A keď si čítaš diskusie k jej osobe, mužmi je často obdivovaná. A aj zo života poznám ženu, čo nikdy krásna nebola, na nose mala veľkú bradavicu ako nejaká ježibaba. Ale vyžarovala z nej dobrá nálada a radosť zo života, to mužov priťahovalo a bola stále obletovaná, o nápadníkov nemala núdzu. Vydala sa a porodila dve deti. Takže si myslím, že tvoj problém nie je v tom, ako vyzeráš, ale skôr asi v tvojom prístupe k sebe samej. Neveríš si, vyžaruješ nešťastie a smútok. A moc lipneš na tom, aby si si konečne niekoho našla a najlepšie okamžite. To chlapov tiež odrádza, oni to nejak vycítia, že si zúfalá a že chceš niekoho za každú cenu. Takže moja rada znie, menej sa stresuj a viac si užívaj života. Nájdi si záujmy, čo ťa budú baviť, nejaký šport, príroda a pod. Venuj sa tomu, čo ťa robí šťastnou a nerieš to, že nikoho nemáš. Keď budeš vyžarovať pozitívnu energiu, tak nejakému chlapovi padneš do oka a budeš pre neho tá najkrajšia. Nerieš to, kedy to bude, či zajtra, o mesiac alebo o rok. To nie je vôbec dôležité.
MP, škaredí ľudia existujú. Pre mňa. Sú mi nesympatickí vzhľadovo, esteticky. Rovnako ako sa mi nepáčia všetky obrazy, piesne, vyvolávajú vo mne nepríjemné pocity, tak isto vnímam vzhľad ľudí. Lenže ja milujem rôznorodosť a škaredosť vnímam ako niečo "iné". Keď to človek dokáže "nosiť" (prijať a nerobiť z toho tragédiu), je to veľmi príjemné aj na pohľad. Ja mám strašne rada to hľadanie krásy, keď to neni také jednoduché, že kuknem a vidím, ano je to pekné, či kľudne dychberúce, ale je to NUDA.
Škaredé obrazy a piesne ignorujem a nevšímam si ich. Pri ľuďoch je to opačne, sú pre mňa zaujímavejší.
Ja čo vidím moje kamošky, tak väčšinou tie fakt že krásavice sú síce žiadané a obletované, ale idú zo vzťahu do vzťahu a žiaden im zväčša dlho nevydrží. A tie, čo sú menej pekné majú jedného partnera dlhé roky a spokojný vzťah či manželstvo. Sú samozrejme aj výnimky, napr. moja sesternica je kočka a má dlhoročné šťastné manželstvo. Ale väčšinou to je takto. Podľa mňa preto, že muži, čo sú ich partnermi hľadajú iné hodnoty ako krásu tela a preto ich neopustia, keď sa v ich blízkosti objaví nejaká iná krásavica a tá ich je už okukaná a istá. Moja druhá sesternica, sestra tejto krásky bola zase od malička také škaredé káčatko, vytrpela si kvôli tomu aj posmešky. Snažila sa samu seba utešovať, že ju bude mať muž rád pre to, aká je a nie pre krásu. A tak aj bolo, dnes je šťastne vydatá, má dieťa a skvelého muža, ktorého jej nejedna závidí. Takže hlavu hore, skutočne nie všetci muži idú len po krásnej tváričke a sexi tele. Možno také ako ty budú hľadať dlhšie, ale to čo nakoniec nájdu stojí za to.
poviem ti len tolko k tomu preco muzi idu po zenach typu ako si to nazvala barbie teda vysoka, dlhonoha, blondina s prsiami minimalne trojky lebo muzom pri pohlade na taku zenu
TVRDNE PENIS V NOHAVICIACH a MÄKNE MOZOG V HLAVE
Moireal. Nie, nepisem) a miesto faktov konkretizacie baxnut nic nehovoriacu nezmeratelnu hlasku "velmi vela" je aj na teba xaby udaj fakt)
Tiez pekny den, vsetkym)