Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zabite ma niekto...

Príspevok v téme: Zabite ma niekto...
Čierna mačka

Zabite ma niekto, že nemám dosť rozumu v hlave, aby som konečne dokázala pochopiť, že aj keď budem mať vzdelanie, budem sebestačná, na nikom nezávislá žena, slušne vychovaná a slušne( aspoň relatívne) sa správajúca, tak nikdy nezapôsobím na muža tak, ako keď by som bola (ukradnem si výraz iného diskutujúceho ani neviem odkiaľ, ale páči sa mi) "omietkový démon", dlhonohá Barbie alebo iný podobný zjav, ktorý si podľa mužov zaslúžia pomenovanie žena. Mne keď sa rozdávala krása sa veľa neušlo a tak mám v dnešnom povrchnom svete smolu, lebo okrem pár obstarožných úchylov a zúfalcov sa po mne nikto neobzrie.
Nesmiem vynechať môjho ex, ktorý sa tiež nepozeral na krásu, ten vyžadoval iné priority ako podriadenosť, poslušnosť...Kýčera, ak toto čítaš, dávam ti týmto odpoveď na tvoju otázku z inej témy, že si zvedavá, ktorý muž by sa opovážil ma udrieť.
Nejak ma to až donedávna neštvalo, ale zlomené srdce nebolí večne a chce ľúbiť a byť ľúbené...
Nezvyknem sa vyjadrovať vulgárne, ale do riti....Niet nad pocit, keď rozmýšľaš nad tým, ako sa môže jeden muž tváriť pri pohľade na teba tak kyslo a že aj kus hovna je pre neho zaujímavejší ako ty....

neviem11111

ze vas bavi sa s nim natahovat, evidentne sa vyziva v samolutosti a nikdy sa dobre mat nebude, lebo to nevie a jedine co vie, je stazovat sa co je zle. poznam takych par ludi aj osobne a nie je im pomoci.

Messje

Kycera
To,ze clovek nie je tak stastny ako by chcel nemusi byt tym,ze niekomu neodpustil.
Toto s mojim ex vobec nesuvisi.My mame od rozvodu pekny vztah Ulavilo sa nam.Ja som tu niekde pisala,ze hned po rozvode sme si podali ruky a popriali vsetko dobre
To,co ja momentalne prezivam je daleko id nejakeho odpustenia,ktore sa tu stale riesi.Stastie cloveka nevisi len na nejakom odpustení. Ja som pred nedavnom odisla do cudziny.Zijem mimo od rodiny,znamych.Nechala som tam rodicov,ktori nie su najmladší. Musim sa ucit jazyk,ktory je velmi ťažký aby som si nasla pracu ...takze... Byt stastny nie je len odpustanie.A uz vobec nie ludim.Stale poviem ze je to o mne.Nie o druhych.

Kýčera

Messje, písala si, že nie si šťastná. Chceš byť šťastná? Musíš svojmu bývalému odpustiť! Musíš tie jeho slová vypudiť z hlavy a vložiť si tam tieto : "Budem šťastná!!! Ja to dokážem!!!" Robiť všetko preto, aby si ho dosiahla, začala maličkosťami a prepracovala sa k tomu "vnútornému pocitu" šťastia. Je len na Tebe, čo spravíš, či chceš kráčať v jeho ústretí...Dúfam, že si si ten môj príspevok ešte raz prečítala a tentokrát pochopila správne...Tak veľa šťastia aj Tebe, kočka!

Kýčera

Mesačný princ, neviem kto Ti čo povedal a ani nechcem vedieť! Jedno však viem, a to, že ak by mne niekto takéto povedal a nebol by sám, tak by som popremýšľala, či nerobím niekde chybu ja sama. Bola by som každému jednému človiečiku vďačná za poskytnuté rady, nosila ho v srdci a AK by som svoj STAV chcela ZLEPŠIŤ, počúvla by som jeho rady!!! AK!!! Na všetko, čo mi zlepšilo môj život som musela prísť sama a až teraz sa dozvedám, že sa to volá tak a tak, robí tak a tak...Som typ, kt. hľadá riešenia ako si zlepšiť a uľahčiť svoj život, vzťahy, ako sa tešiť z každého nového dňa, každej maličkosti...Pomáham už len vtedy, ak ma o pomoc požiadajú. Nedá sa pomôcť človeku, kt. pomôcť NECHCE! Prečítala som len 2 posledné príspevky Meursaluta, pochopil. Poviem Ti len toľko, tá metóda FUNGUJE, ako s danou informáciou naložíš, je len na Tebe. Možno nechápeš, nerozumieš, nechceš pochopiť, porozumieť a možno si len na to ešte nedozrel...Ale ja mám z Teba trošku iný pocit, ten, čo som Ti napísala v inej téme. A aj tento, robíš to naschvál, a tým si potvrdzuješ tie svoje NEPRAVDY. Ľudia od Teba neodchádzajú, Ty sám ich odháňaš! Ak chceš, aby Ťa ľudia chápali, mal by si aj Ty urobiť niečo, aby si dokázal chápať aj Ty ich. Vieš, ľudská trpezlivosť má určité hranice...Nikdy som tu na fóre na nikoho netlačila, násilím si nepresadzovala svoj názor, ale ak Ti nevyhovuje toto, tak si nájdi niečo iné a a priori to neodmietaj. Možno Ti tento stav vyhovuje a cítiš sa v ňom dobre, potom nemeň nič. Možno si si utkal pavučinu okolo svojho srdca, možno si začal murovať... Alebo si sa tam našiel a začal si sa stavať do opozície??? Ja to vidím tak, že Ťa ovláda veľký strach... Strach z toho, ak si pustíš niekoho bližšie, že Ťa opustí, ublíži Ti, strach z vozíka,...Ak si ho budeš v sebe pestovať, môžeš sa k nemu prepracovať! Chcem Ti povedať ešte toto, že stojíme za Tebou, držíme palce, pevne veríme, že sa Tvoje tušenia nenaplnia a TY začneš CHÁPAŤ...Veľmi si prajem, aby si aspoň tento môj príspevok správne pochopil, lebo mi dochádzajú sily...

anjelik *

Môj dedko, keď v rozhovore došiel k bodu, keď už jasne videl, že nie je šanca u toho druhého ho nijak usmerniť, len sucho skonštatoval: No nech ti na tvoje psi serú. To je myslím asi najvýstižnejšie. :o)

Kýčera

-Čierna mačka, keď si založila túto tému, ani si len netušila, akú diskusiu tu rozpútaš?! Teba zabiť? Takú krásnu bytosť? Nie!!! Ty chápeš, bude lepšie...Určite nevyzeráš tak, ako si sa nám tu prezentovala, to len ten Tvoj bývalý Ti vtľkol tie myšlienky do hlavy a Ty ich musíš odtiaľ dostať von. Takého človeka ako si tu mala včera, čo Ti chcel zobrať nádej a zmariť našu prácu, tak takého vo svojom živote ešte stretneš a nebude jeden. Ak môžeš, nevenuj mu žiadnu pozornosť. Ja to ešte celkom neovládam... Po mnohých skúsenostiach v živote, kedy som poskytla každému mnoho šancí, dostáva už len jedinú. Musím si šetriť svoju energiu, kt. mám málo. Tu na fóre je to iné, tu dávam viac šancí a prináša mi to dobrý pocit z toho, ak vidím ako jedinec svoje správanie mení. Už ma nebolí, ak mi ľudia závidia, hoci nie je čo, je to vždy lepšie, ako by ma mali ľutovať!!! Ak máš na to priestory a dovoľuje Ti to zdravotný stav, tak si kúp zvieratko. Najlepšia by bola asi cica, veď dáky kocúrik sa už len nájde?! Poskytne Ti veľa lásky, upokojí, odplaší negatíva...Budeš sa menej zaoberať myšlienkami na to, že túžiš po partnerovi po svojom boku a vtedy, v tej nečakanej chvíli to príde...A už mi NEvykaj, tu sme všetci kolegovia! :)

Meursault

kludne sa skryvaj za tu masku "mne to zili netrha" :-)
nabude v inej teme sa budes zas lutovat a vsetci uvidia ako ti to zili trha ;-)

Mesačný princ

Meursault - kľudne tú palicu polám a zahoď. Ešte príde veľa ľudí, ktorí tak urobia ale mne to žili netrhá. :D

Meursault

mesacny tebe niet pomoci a podla tvojho uvazovania sa necudujem ze si tam kde si. lamem nad tebou palicu a zahadzujem ju :-)
si strateny pripad a nic vo svojom zivote nezmenis, tak ako to sam pises. sam si si prorokom.

Mesačný princ

anjelik * - ,,Myšlienky vznikajú na základe podnetov zo spomienkového sveta alebo vonkajších podnetov. Myseľ myšlienku pohlcuje a spracuje ju a premieňa ju na vôľu.,,

S týmto súhlasím ale predsa len niečo k tomu dodám.
Myseľ a myšlienky sú jedno a to isté čiže nejestvuje žiadna interakcia medzi týmito dvomi premennými. Myseľ = myšlienka!

Čo je pocitový stav a čo myšlienka?
Existujú podľa teba ,,nesprávne,, alebo ,,zlé,, rozhodnutia?
pretože podľa mňa je rozhodnutie v danom okamihu neutrálne až ,,správne,, podľa nás.
A ten daný okamih je pre mňa najdôležitejší, to, čo sa stane ,,po,, rozhodnutí a ako s ním
naložíme, či aký prívlastok neskôr získa je len a len na nás. A presne takto fungujú aj myšlienky.
Myslíme, myslíme, myslíme ale načo myslíme? Myšlienke musí predchádzať emócia a za tým si stojím.
Možno to vidíš inak, že tá myšlienka emóciu vytvára a následne ju zhmotníš ale podľa mňa to je práve naopak.
A úprimne, keď mi napíšeš, že som kokot, tak je to ,,veta rozvitá vulgárna,, a nie myšlienka :D

Ako napísal mam56 teraz v jednej téme, tak psychické problémy, smútok, strach....atď otvárajú v mozgu nové smery, títo ľudia využívajú aj tie časti mysle, kde by sa bežný smrteľník nedostal.
Ľudia, ktorí boli psychickí labilní, smutní, mali rôzne fóbie...atď vytvorili najkrajšie hudobné diela sveta, najkrajšie obrazy, najkrajšie básne....atď

Takže mám zato, že aj to negatívne môže byť prospešné. Možno ešte oveľa viac, ako to pozitívne.