Zabite ma niekto...

Príspevok v téme: Zabite ma niekto...
Čierna mačka

Zabite ma niekto, že nemám dosť rozumu v hlave, aby som konečne dokázala pochopiť, že aj keď budem mať vzdelanie, budem sebestačná, na nikom nezávislá žena, slušne vychovaná a slušne( aspoň relatívne) sa správajúca, tak nikdy nezapôsobím na muža tak, ako keď by som bola (ukradnem si výraz iného diskutujúceho ani neviem odkiaľ, ale páči sa mi) "omietkový démon", dlhonohá Barbie alebo iný podobný zjav, ktorý si podľa mužov zaslúžia pomenovanie žena. Mne keď sa rozdávala krása sa veľa neušlo a tak mám v dnešnom povrchnom svete smolu, lebo okrem pár obstarožných úchylov a zúfalcov sa po mne nikto neobzrie.
Nesmiem vynechať môjho ex, ktorý sa tiež nepozeral na krásu, ten vyžadoval iné priority ako podriadenosť, poslušnosť...Kýčera, ak toto čítaš, dávam ti týmto odpoveď na tvoju otázku z inej témy, že si zvedavá, ktorý muž by sa opovážil ma udrieť.
Nejak ma to až donedávna neštvalo, ale zlomené srdce nebolí večne a chce ľúbiť a byť ľúbené...
Nezvyknem sa vyjadrovať vulgárne, ale do riti....Niet nad pocit, keď rozmýšľaš nad tým, ako sa môže jeden muž tváriť pri pohľade na teba tak kyslo a že aj kus hovna je pre neho zaujímavejší ako ty....

Meursault

mysli si o tom co chces ale faktom je ze ked aj v realnom nie iba virtualnom svete vsade vsetko komentujes svojim pesimizmom tak sa stanu dve veci. bud od teba ludia bocia (predstav si ano je to prirodzena reakcia a neznamena to ze niekomu nastavujes zrkadlo, znamena to iba tolko ze si s tym otravny) alebo sa ti snazia pomoct. lenze ked tu pomoc zhadzujes tak sa stane ze ta druhy necha tak a mozno ho tym trosku nastves pretoze on to myslel v dobrom nastavil ti pomocnu ruku alebo myslienky na zamyslenie a ty mu splechnes tu svoju neotrasitelnu teoriou o svete a zivote a vysmejes sa haha co ty chces co ty vies ty nemas pravdu. no tak sa na teba prirodzene vysere. aj hoc ktory profesionalny psycholog by casom stratil trpezlivost to mi mozes verit.
a druha vec je tvoja manipulacia kedy sa hras na chudacika. urcite typy ako moireal a podobne ti na to skocia ale urcite typy nie. ty sa strasne rad lutujes a vyuzijes na to takmer kazdu prilezitost. a hlavne vyhladavas prilezitosti kedy si potvrdis ze sa nic neda a nic nejde len aby si si svoj neuspech mal cim pred sebou ospravedlnit. a ked ti urcity ludia pofakuju bolacky tak ti tym robia medvediu sluzbu. my ostatni sme zli plni nenavisti zakerni neviemaki chudaci :-)
co sa mna tyka. nevadis mi vobec ved ta ani nepoznam a svojou opacnou reakciou ked som ti naopak zacal potvrdzovat tvoje teorie ako nic nejde, a nic nevies, nic nedokazes, som bol zvedavy ako zareagujes. ci sa trosku spamatas a zacnes mi paradoxne oponovat. nestalo sa, nevadi myslel som si to. ty si stale hudies svoje :-) to je samozrejme tvoja vec. urcite ti nejdem vnucovat nejaky nazor. ano z mojej strany to tiez bola manipulacia ale ukazal si mi ze ten tvoj pesimizmus ta dokonale nahlodal. ty uz nemas vobec ziadny zdravy nahlad na svoj problem mesacny.
a to je posledne co ti pisem aby si mal teda pokoj od tych zlych ludi. nechaj si ofukovat bolacky a lutovat sa niektorymi tu a nerob nic :-)

Moireal

Mesacny princ, opustat to tu nemusis. Mas aj ty co ponuknut.:) Tvoj originalny pohlad. Vsetci mame originalny. Mozno len keby si investoval cas do tem, ktore stoja zato, aby si do nich vlozil energiu. Tak ako nema zmysel vkladat energiu do obhajovania sa tu na fore alebo ostatni nemusia vynakladat energiu aby ta o niecom presvedcovali proti tvojej voli. To jednoducho tak nefunguje. Sam si aj tak clovek najlepsie pomoze. Pokial sa nejedna o depresiu na fyziologickej baze.

Mesačný princ

Moireal - ďakujem, lepšie by som to ani sám nenapísal, máš to u mňa :)

Messje - Toto presne som chcel napísať ale najskôr opustím toto fórum presne tak, ako som to urobil už viackrát.

Pre Vás ostatných:
Pýtal som si niekde radu? Nepýtal. nerozumiem celkom prečo v každej téme musíte preberať práve mňa?! Ako kľudne to robte aj ďalej. Ak Vám vadí, že sem prispevam, tak nemusím.

Čierna mačka

Kýčera, OK nebudem vykať :-) A to moja či je to so mnou až také zlé naozaj už neviem. Zrejme to fakt bude tým mojím slávnym ex, ktorý ma naočkoval tým, že som nikto a sem tam ma aj skontaktuje, aby mi to pripomenul. Možno sa to začalo aj otcom, ktorému ako som spomenula tiež nebolo s mojej strany nič dosť dobré a možno, ak mám byť fakt úprimná, to v poslednej dobe spôsobil jeden exemplár, ktorý ma vytrvalo prehliada už dlhšiu dobu a tvári sa tak, že ak by mohol, tak obmedzí kontakt so mnou na nulu...
A moje zvieratká sú moja láska, držia ma vtedy, keď sa svet zdá čierny....
A naozaj som netušila, že sa to tu takto rozbehne, tak by sme nemali na seba útočiť, neviem, ale asi by sme tu mali byť jeden pre druhého...

Kýčera

Mesačný princ :
"Človek musí objaviť sám seba a presvedčiť sa, že ho nič nemôže zachrániť pred ním samým!",
Jean-Paul Sartre, Existencionalizmus je humanizmus, str. 64.
Nikomu tu nevadíš, každý sa Ti snaží pomôcť, tak to vnímam ja. Doma mám už druhý deň lazaret, chorého raka a dnes sa dovalil aj lev, sama mám horúčku... Čítal si Malého princa? Rozprávku pre dospelých? Veľmi mi ho pripomínaš... A tak som dúfala, že to budem práve ja, koho pochopíš TY!!! Vieš čomu ma učíš? Nevieš! Nekonečnej trpezlivosti!!! Posielam Ti ešte niečo :
"Cenu má iba cesta. Iba ona trvá, kým cieľ je ilúziou pútnika, kráčajúceho od hrebeňa k hrebeňu, ako keby bol zmysel v dosiahnutí cieľa!",
Antoine de Saint-Exupéry. :)

Meursault

dievcence tymto mu preukazujete medvediu sluzbu. on totiz podla predoslych prispevkov a jeho posobenia tu nie je spokojny vo svojom stave takze touto lutostou a dokonca premenovanim pesimizmu a sebalutosti na "inakost" mu vlastne ako keby odsuhlasujete jeho postoj, jeho stav. v podstate vas zmanipuloval hranim sa na chudacika ;-)
ale nic si z toho nerobte. ved na tom nezalezi :-)

Messje

Presne zeny...
Ako supy.Mesacny princ si nepytal radu.On pise len svoje nazory.A kedze sa vymyka vasim predstavam,tak podme donho.On pisal svoj nazor ciernej macke.A ked zacne jedna tak podme donho.Nie je vulgarny,neuraza,pose svoj nazor.Opustam tuto temu,pretoze co nemam rada...je syndrom davu.Radsej si hodim aj ja kamenom,aby ma neodsudili.

Moireal

Mesacny princ, veru nic si z toho nerob ako na teba supy utocia. Na mna tak utocili v teme o psychologicke Albertovej, ked som povedala zopar bodov,ktore sa mi u nej nepacili. Chovali sa ako sekta a sli ma ukamenovat. Tak to zial chodi. Tiez som sa ti snazila naslne otvorit oci, ale pred par tyzdnami som trochu zmenila uhol pohladu a sice tak, ze ak je clovek v depresii, v chronickom smutku, tak mu nepomozu rady typu aby zacal skakat od radosti. Je to prilis velky skok vo vibracii a nutenie sa do toho ti zacne nakoniec viac ublizovat. Treba zacat pomalymi krocikmi, rozmyslat co sme urobili zle. Ale nie co nam tvrdia druhi, ze sme urobili zle,ale co tak citime po case my. Suhlasim s tebou, ze kazde rozhodnutie je v tom danom momente najlepsie, lebo ine urobit nevieme. Jasne, moze to byt rozhodnutie zo stavu pohodlia a strachu ale vzdy je to to,co urobime preto, aby sme sa citli lepsie. Cely nas zivot robime rozhodnutia, aby sme sa citili lepsie. Ze sa nakoniec citime zle je len dosledok, ze sme poriadne nerozobrali nas problem a neskusili mozno nieco radikalnejsie, co nasa mysel a emocie odmietaju. Proste sme si casto nie vekmi dobri radci, ale sami pre seba robime rozhodnutia vzdy za ucelom, aby sme sa citilii lepsie.

Ludia budu vzdy nenavidiet to, co je ine ako ostatni. Ja som sa o tom nazivo na vlastnej kozi presvedcila tuto sobotu. Hovori sa, ze ludska hlupost je nekonecna ale ja by som k tomu pridala aj nenavist...

Je to tvoj zivot, nikto nema pravo ta sudit alebo ta usmernovat, vyslovene pokial o to nepoziadas a nemam pocit, zeby si to nejak pozadoval. Kazdy ma inu cestu a iny system viery a presvedceni.
Mysliet pozitivne je siroky pojem, treba sa k tomu prepracovat postupne, tak aby sme sa citili postupne coraz lepsie. Malicke krociky, inak sa to neda.:)

Mesačný princ

Kýčera

,,Tým čím sme,
sa stávame len
radikálnym
odmietnutím toho,
čo by z nás chceli
mať ostatní.,,
( Jean Paul Sartre )

Mne je úplne u prdele, že nejaký anonymný nick niečo napíše a že ma rozoberá polovica fóra. Mne to žili netrhá a tí, ktorí ma poznajú vedia, aký naozaj som. Pre ostatných som to, čím disponujú sami - zrkadlom, keďže im vadím :)