Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je to koniec jedne krasnej etapy?

Príspevok v téme: Je to koniec jedne krasnej etapy?
peter_BA_33

ahojte,
uprimne a priamo som zalubeny :) Pozname sa dlho, uz od teenegarskych rokov, dlhe roky sme sa nevideli ale boli sme obcas v kontakte cez email alebo fcbk, obcas sa videli na sidlisku alebo v dopravnom prostriedku, lebo byvame par ulic od seba. Ja mam 33, ona 30.
A teraz minuly august sme sa po rokoch stretli opat na kave, a tak som sa bezhlavo zamiloval. Je uzasna, sebavedoma, nezavisla, slobodna, hlava plna planov ... :) ... moj typ! Stretko sme si dali lebo sa vratila so zahranicia a ja som chcel vidiet fotky tej krajiny a proste len tak pokecat obnovit kamaratstvo(tak som si to vtedy myslel).
A potom kazdy vikend kava. V oktobri po jednej takejto vikendovej kave som ju odprevadil domov a povedal, ze ju chcem pobozkat, odmietla ale hned sme sa dohodli, ze sa opat ako kazdy vikend stretneme na dalsej kave. Dost som ju asi tym prekvapil, aj som si "bil" hlavu o stenu potom :) Dalej sme to nikdy nerozoberali, len som jej potom este povedal, ze sa mi paci. Ale nic sa nestalo ...
A tak to pokracovalo opat dalej, kavy cez vikend, obcas nejaky vylet do prirody a zase v januari som sa pokusil jej povedat, ze som aj ochotny pockat a byt trpezlivy, lebo ona ako som uz spominal ma vela planov a veci, ktore by chcela v zivote dokazat, spravit, realizovat ... ale nepomohlo a povedala, ze nemam byt trpezlivy a ze ona sa nechce viazat atd atd ... ved to poznate :)
Blizia sa jej narodeniny a chcem jej dat darcek(uz je kupeny). No zaroven citim, ze by to malo byt nase posledne spolocne stretko, lebo kazdy vikend sa tvarim, ze som len kamarat, ale nie som! Aj ked ona asi je :(
Mam asi zahmlene videnie :), a nevidim veci jasne, potrebujem pomoc, iny pohlad na vec, od vas. Co si o tom myslite, byt trpezlivy predsa len, alebo sa radsej uz dalej nestretavat?
Nechcem a nemienim si niekoho ineho hladat, nie som typ, ktory klik klinom vybija!
Dakujem

peter_BA_33

allua> vdaka. ano tvoj pribeh som si precital aj vcera a tiez potesil. skusim to co som spominal, pomaly. Nahle seknutie mozno nie je zly napad, aspon budem vediet rychlejsie na com som. A ano viem ze by som musel ratat s oboma moznostami - ze to nou nepohne, ale aj ano. zatial este nie ... :) ... je prilis uzasna aby som ju mal uplne prec zo zivota, takto ma to zatial boli menej ako predstava, ze by :musela: prec uplne ...

corobit

Filip TT a ak sa smiem spytat, ako si ziskal svoju manzelku, ktora ta nazaciatku odmietala? Pytam sa preto, lebo tiez som v podobnej situaci (ako vela z nas :-) ), ze som zalubena a ten muz "zatial vraj" nechce vztah. Toto bola moja tema www.zdravie.sk
A kazda rada ako zabojovat nad zlato. :-)

allua

peter_BA_33 moznost, ze sa zacnete stretavat menej casto a postupne ak z toho nebude vztah, tak sa jej zo zivota vytratis je celkom ok podla mna. Postupne si zvyknes byt bez nej a nebude to tak boliet, ako keby si to sekol zo dna na den. Na druhej strane, take seknutie v nej tiez moze vselico vyvolat, napriklad si uvedomi co v tebe strati a bude ta chciet. To sa vlastne vtedy stalo mne, po roku balenia s tym sekol lebo nevladal a ja som sa spamatala a chcela som byt s nim, lebo som pocitila, co mi daval a o com pridem. Kazdopadne, ak by si s tym sekol nesmies s touto moznostou, ze ona ta bude chciet pocitat. To moze byt pekny rozpravkovy zaver, ale nesmies s tym pocitat, lebo zase by si sa len vnutorne zozieral ci pride za tebou, alebo nie. A mozno pride a ty uz budes inde. :-) S inou "tou pravou" zenou. Ja stale tak trosku verim tomu, ze zivot je taky, aky byt ma. Ze mozeme osudu pomoct, ale co sa ma stat sa stane a ak by bola ta prava, tak si cestu nejdete. Ak nie je, tak osud prilis netlac, niekde ta totizto ina prave caka. :-)

peter_BA_33

m111> ano to sa chystam spravit, najst sposob a skusit zabojovat inak ako som to robil doteraz. uvedomujem si nasledky ale chcem tomu dat sancu. nikdy sa nevzdavam bez boja :0) a musim mat asi pocit ze som vycerpal vsetky moznosti. ten pocit este nemam.

filip TT> ano, pre mna urcite je, snad casom aj ja pre nu. Dik za inspiraciu! Ked som si precital o tebe ako si ziskal manzelku, to bol moment ked sa to vo mne definitivne zlomilo - teda bol som pripraveny na ukoncenie (spytat sa raz a definitivne) ale tvoj pribeh ma posilnil a ako som hore pisal, ten pocit vzdat sa este nemam.

m111

Poviem ti tvrdú realitu ako to je. Ocitol si sa vo friendzone a máš na výber len 3 možností. Bud zmeníš svoje správanie k nej lebo so súčastným správaním ostaneš vo friendzone navždy a nikdy ju nebudeš priťahovať. To znamená že skús zabojovať ale inými spôsobmi. Dalsia možnosť je zmieriť sa s kamarátstvom a posledná najťažšia ukončiť to.

peter_BA_33

allua a Howling> ste ako voda a ohen :) ale v dobrom slova zmysle. Rozumiem ti Howling a ano aj ja by som si zelal aby sa jej pri mne podlamovali kolena, ver mi!
Dovod preco som sem napisal vcera bol, prave ten co si spominala ty "allua". Prestaval som byt psychicky naladeny na to, ze ked zostanem aj s tym co uz viem, tak sa mozno nieco zmeni. Ako vies z mojho prispevku, odmietnutie tu uz bolo ale s vedomim, ze to tak mozno navzdy aj bude, som nadalej zostal a stretavali sme sa. Akoby, tak ako hovoris dufajuc, ze sa "lady prelomia :)" ...
Myslim, ze jej po psychickej stranke urcite imponujem, obaja sme mladi, krasny :), plny idealov a vlastnych planov. Ale ci aj fyzicky, to by musela ona povedat, ale myslim ze ako chlap (fandim si) ju istym sposobom oslovujem tiez ...
Inak to o tom stiahnuti sa ma napadlo, uz ziadne kazdo tyzdnove kavicky :), raz za cas a uvidime. Ak nic, tak :( sa budem pomaly vytracat z jej zivota, som prilis slaboch na to :) urobit to naraz.
A nie, zatial nepoviem ze nemozem byt len jej kamarat. Skusim chvilu vydrzat. Ale psychicky sa pripravim aj na tuto moznost, resp. sa stiahnem z jej zivota.
Uz len posledna vec, co sa tyka mojich snov, priatelov a podobne, toho sa nevzdavam urcite, aj to my velmi vyhovuje, lebo som ten tlak praveze nikdy necitil z jej strany, skor podporu.
OK, telenovy nepozeram, aj tak nemam televizor, ale tuto uz asi ukoncim nateraz a o par mesiacov/tyzdnov prinesiem update :) pre vas ako vdaku. Ak sa nieco zmeni, pripisem medzitym.
Po tychto narocnych hodinach pisania tu na fore a citania vasich reakcii a rad, vam chcem podakovat. Mozno niekedy odchadzate s pocitom, ze vas nikto nepocuva, ale verte mi, ja som si vas vypocul a velmi to pomohlo. Rozhodnutie som ale musel urobit sam, aj ked si mozno tukate na celo :)

allua

peter_BA_33 preco vsetko len cierne a biele? Bud bojovat a cakat, alebo ju nechat tak ... preco to neurobit uplne inak? :-) Podla mna moznost, ze si ju ziskas je tu vzdy (ibaze by si bol pre nu naozaj totalne nepritazlivy typ, ale to pochybujem). Zivot sa meni, veci okolo nas sa menia, nase zmyslanie, pocity, situacie, vsetko. Niekto sa zamiluje a o rok z toho pocitu nezostane nic, tak preco by to nemohlo byt aj naopak? Ja mam vlastnu skusenost, kedy ma jeden muz balil viac ako rok. Tolko odmietnuti co odo mna dostal, fuu, cudovala som sa mu, ze pri mne stale stal. A nakoniec si ma ziskal a boli sme spolu zopar rokov. Nikdy mi vsak za ten cas nebol odpudivy alebo nepitazlivy, ani vtedy ked som ho odmietala! Mala som ine dovody, preco som nechcela vztah. Tak ak si vies ujasnit (bez ruzovych okuliarov), ci si pre nu atraktivny ako muz tak mas odpoved na to, ci je sanca ze budete spolu. Lebo si myslim, ze muz u zeny kamaratky naozaj NIKDY nema sancu, len ak je pre nu dlhodobo neatraktivny, takpovediac ked jej nevonia... Ale aby som sa vratila k tomu, co som chcela povedat. Co keby si s nou nadalej udrziaval kamaratsky kontakt - nemusi to vsak byt tak casto, moze to byt aj menej ako doteraz, hlavne prirodzene, ale zaroven by si sa na nu nefixoval. Uzivaj si zivot a vsetko v nom tak zaroven tak, akoby ona v tvojom zivote nebola. Maj otvorene oci a srdce, tretavaj novych ludi. Mozno ti do cesty ta prava zena pride a ty nesmies byt zaspeneny touto tvojou kamaratkou. Zaroven vsak ani nespalis za sebou most, ak by predsa len ona ten zaujem raz mala a tebe by ina do cesty neprisla. Samozrejme, toto sa da len ak sa na to dokazes psychicky naladit. Nesmie ta to trapit. Ak sa vies na toto naozaj nadstavit myslim si, ze to je cesta. Nebud pri nej vzdy ked ona bude chciet, ak si napr. naplanujes nieco ine a ona sa ozve, neprisposob sa jej. Lebo nikdy nevies, co ta caka tam niekde inde. :-) Zi si svoj zivot a hladaj lasku vsade.
PS - z pisania mi prides velmi rozumny, zaujimavy a sympaticky muz ... veruze mozno aj ja by som ta rada niekde stretla a spoznala :D ;-)))

Howling

peter_BA_33 tak ako si sa teda rozhodol? Zbytocne cakas jeden moj znamy caka na jednu slecnu 4 roky :)) Prezil som nieco podobne a preto Ti radim, lebo budes sklamany a urobis zo seba trotla. A este jedna vec, taka co mi raz jedna baba povedala.. "Chlap pre babu je hoden ten, pri ktorej sa babe podlamuju kolena" proste prosikanim neziskas nic ...