ahojte,
uprimne a priamo som zalubeny :) Pozname sa dlho, uz od teenegarskych rokov, dlhe roky sme sa nevideli ale boli sme obcas v kontakte cez email alebo fcbk, obcas sa videli na sidlisku alebo v dopravnom prostriedku, lebo byvame par ulic od seba. Ja mam 33, ona 30.
A teraz minuly august sme sa po rokoch stretli opat na kave, a tak som sa bezhlavo zamiloval. Je uzasna, sebavedoma, nezavisla, slobodna, hlava plna planov ... :) ... moj typ! Stretko sme si dali lebo sa vratila so zahranicia a ja som chcel vidiet fotky tej krajiny a proste len tak pokecat obnovit kamaratstvo(tak som si to vtedy myslel).
A potom kazdy vikend kava. V oktobri po jednej takejto vikendovej kave som ju odprevadil domov a povedal, ze ju chcem pobozkat, odmietla ale hned sme sa dohodli, ze sa opat ako kazdy vikend stretneme na dalsej kave. Dost som ju asi tym prekvapil, aj som si "bil" hlavu o stenu potom :) Dalej sme to nikdy nerozoberali, len som jej potom este povedal, ze sa mi paci. Ale nic sa nestalo ...
A tak to pokracovalo opat dalej, kavy cez vikend, obcas nejaky vylet do prirody a zase v januari som sa pokusil jej povedat, ze som aj ochotny pockat a byt trpezlivy, lebo ona ako som uz spominal ma vela planov a veci, ktore by chcela v zivote dokazat, spravit, realizovat ... ale nepomohlo a povedala, ze nemam byt trpezlivy a ze ona sa nechce viazat atd atd ... ved to poznate :)
Blizia sa jej narodeniny a chcem jej dat darcek(uz je kupeny). No zaroven citim, ze by to malo byt nase posledne spolocne stretko, lebo kazdy vikend sa tvarim, ze som len kamarat, ale nie som! Aj ked ona asi je :(
Mam asi zahmlene videnie :), a nevidim veci jasne, potrebujem pomoc, iny pohlad na vec, od vas. Co si o tom myslite, byt trpezlivy predsa len, alebo sa radsej uz dalej nestretavat?
Nechcem a nemienim si niekoho ineho hladat, nie som typ, ktory klik klinom vybija!
Dakujem
Je to koniec jedne krasnej etapy?
este jedna vec sa dnes stala. asi si len nahovaram, ale ... dnes prvy den v novej praci a ona mi poslala vtipnu selfie z prace s detickami (je ucitelka) a zazelala nech mi je veselo ...
Asi som uplny blazon ale zacinam sa priklanat k rade myslim od Filipa TT, ktory radill este cakat a ktory je zenaty napriek tomu ze ho manzelka odmietla :) Tento pribeh je mi blizsii, ale aj tak dik za rady a hlavne nezavisle pohlady od ostatnych.
Howling> vdaka za nazor. Co narobit neviem si pomoct :)... len jedna poznamka k tej bezcitnosti. Dufam ze si nemyslel mna, ja sa na tuto situaciu urcite nepozeram tak, ze ona je ta vinna a bezcitna. Velmi dobre chapem, ze rozhodnutie je moje a len moje. Ak to robim zle, tak si to vyzerem sam, ale ju urcite nebudem obvinovat. Asi si to videl v inom prispevku ...
Nechcem byť k Tebe zlí, ale zase sa opakuje dookola jedna vec "zniesol by som jej aj modré z neba, pomohol som jej"...bla bla no a? jednoducho nemá zrejme o Teba záujem ( neboj keby mala dávno ste buď spolu alebo jednoducho to vieš)... je bezcitná? a prečo? Za to, že Ty sa namotávaš? není, proste v Tvojej spoločnosti je jej možno fajn, ale nič viac..... je ľahké valiť na druhého vinu ...
vsetkym>> vdaka. Teraz ste ma poriadne poplietli :) Viem ze rozhodnutie je len a len na mne, mam o com rozmyslat este par dni.
Nemyslim inak ze pomoc zneuziva, resp. Ja uz neviem ... Pomoc som jej ale urcite ponukol ja a to nie raz ...
Inak hlava hovori bud este trpezlivy a srdce ze sa definitivne spytaj. Cize chapem obe strany ktore mi tu radia.
Ano Filip,bola som mlada.Len stale viem,ze ani teraz by som mu tu sancu viac nedala.Proste niekedy musi byt nieco,co nas nastartuje.Ale ked sa to nestane ani po dlhsej dobe,ako je pripad u Petra...skoro pol roka,je to len strata casu a trápenie.
Messje - ale to si mala 20. Uz z tvojho komentara je zrejme, ze teraz by si si to vazila inak a by sa ta to inak dotklo.
Peter,otazka je...kto to zastavi,nie kde sa to zastavi.Vies,ona môže byt dobry clovek,len nerozumiem,preco nadalej ta nechava pomahaj jej.Zneuziva ta?Berie to ako normalnu vec?Ani na jednu otazku by sa nemalo odpovedat "ano".Ked sa skusim vzit do jeh situacie,vratim sa do casu ked som mala asi 20.Bol do mna zalubeny jeden chlapec.Robila som v podniku nocnom a cez tyzden bolo vzdy malo ludi.Chudacisko tam chodil kazdu noc.Ja som bola rada,lebo mne usiel cas.Vzdy sme si mali co povedat.Bol velmi dobry.Raz ma poprosil dat mu sancu len jednu a ist s nim na vylet.Isla som.Pri tom aky bol dobry som si povedala...co chces,ved je tak dobry a lubi ta.Dovilila som mu pobozkat ma.Myslela som,ze zastekli.Nezasteklilo. Sebecka krava.Na konci dna som sa omluvila a povedala mu,ze mu nechcem ublizovat,ze lepsie bude ked uz nebude za mnou chodit vobec.Prestal.Chybala mi jeho spoločnosť. Ale len to.Nic viac.Aj ona mi pride sebecka.Prepac.Uz ked sa s tebou stretava,nemala by ocakavat od teba pomoc.Aj ked to robis rad a sam.Ale ty to robis z lasky ku nej a ona lebo jej vsetko ulahcujes .Zivot je tak komplikovany.Ti,co sa maju lubit,sa míňajú. Pokial neupustis so stretavok,nikdy nebudes mat moznost sa zahladiet do inej.Budes vidiet len ju.
Ja ti tiez radim aby si zostal pri tom co robis doteraz. Tym, ze sa ti zdoveruje, ze jej pomahas a ze si jej oporou - to vsetko v jej podvedomi buduje vztah k tebe, aj ked ustami hovori ine.
Prikladas stale dobre horlave veci na kopku, bude raz stacit iskra a vzblkne to. Raz nastane ta situacia, ked jej pred ocami vyvstane vsetko - vase rozhovory, tvoj obdiv, pomoc a istota ktoru v tebe ma a sa to v nej zlomi.
podla mna tu nieje moc co riesit.. ty si uz ukazal iniciativu a viackrat a ona ti stale naznacuje (aj ked podla mna uz okatejsie sa to naznacit neda) ze ziadny zaujem nema... tak sa na nu vykasli a zacni riesit inu..
Messje> dakujem :)
De> no s tym bozkom mas pravdu, ale co uz narobim, stava sa aj lepsim, rozhodne som si to aj ja inak predstavoval :) Co sa tyka tvojej rady, vdaka. Prekvapil si lebo si zatial jediny, ktory mi v podstate radi zostat pri starom sposobe fungovania(byt pre nu ked potrrbuje pomoct, chodit dalej na nasu tradicnu kavu...atd)?. Netvrdim, ze je to zle, len ine a prekvapujuce. Priznam sa ze takto viacmenej fungujem cely cas, len si prestavam byt isty ci je to spravne ... ja na nu pozeram inymi ocami ako ona na mna. Svojim sposobom ju klamem ... Netlacim na city, nehladam univerzalnu odpoved. Len kde sa to zastavi?