ahojte,
uprimne a priamo som zalubeny :) Pozname sa dlho, uz od teenegarskych rokov, dlhe roky sme sa nevideli ale boli sme obcas v kontakte cez email alebo fcbk, obcas sa videli na sidlisku alebo v dopravnom prostriedku, lebo byvame par ulic od seba. Ja mam 33, ona 30.
A teraz minuly august sme sa po rokoch stretli opat na kave, a tak som sa bezhlavo zamiloval. Je uzasna, sebavedoma, nezavisla, slobodna, hlava plna planov ... :) ... moj typ! Stretko sme si dali lebo sa vratila so zahranicia a ja som chcel vidiet fotky tej krajiny a proste len tak pokecat obnovit kamaratstvo(tak som si to vtedy myslel).
A potom kazdy vikend kava. V oktobri po jednej takejto vikendovej kave som ju odprevadil domov a povedal, ze ju chcem pobozkat, odmietla ale hned sme sa dohodli, ze sa opat ako kazdy vikend stretneme na dalsej kave. Dost som ju asi tym prekvapil, aj som si "bil" hlavu o stenu potom :) Dalej sme to nikdy nerozoberali, len som jej potom este povedal, ze sa mi paci. Ale nic sa nestalo ...
A tak to pokracovalo opat dalej, kavy cez vikend, obcas nejaky vylet do prirody a zase v januari som sa pokusil jej povedat, ze som aj ochotny pockat a byt trpezlivy, lebo ona ako som uz spominal ma vela planov a veci, ktore by chcela v zivote dokazat, spravit, realizovat ... ale nepomohlo a povedala, ze nemam byt trpezlivy a ze ona sa nechce viazat atd atd ... ved to poznate :)
Blizia sa jej narodeniny a chcem jej dat darcek(uz je kupeny). No zaroven citim, ze by to malo byt nase posledne spolocne stretko, lebo kazdy vikend sa tvarim, ze som len kamarat, ale nie som! Aj ked ona asi je :(
Mam asi zahmlene videnie :), a nevidim veci jasne, potrebujem pomoc, iny pohlad na vec, od vas. Co si o tom myslite, byt trpezlivy predsa len, alebo sa radsej uz dalej nestretavat?
Nechcem a nemienim si niekoho ineho hladat, nie som typ, ktory klik klinom vybija!
Dakujem
Je to koniec jedne krasnej etapy?
"V oktobri po jednej takejto vikendovej kave som ju odprevadil domov a povedal, ze ju chcem pobozkat "
Druhy krat jej to uz nehovor, ale konaj ;-)...ale to by si mal sam citit, ze takto sa to nerobi - "pytat povolenie" od zeny na bozk.
A mne sa zda, ze ona k tebe nema ziadne vaznejsie citove puto, teda aspon podla toho co si napisal ty. Cize je uuuuuplne zbytocne jej vesat na nos ze ty k nej nieco citis, ze ju vidis inak a podobne. To nesposobi, ze ona ta bude chciet :). Akurat ju tym zatlacis do kuta. Ona ta bude chciet vtedy, az vznikne u nej ako som na zaciatku napisal - vaznejsie citove puto.
A to ci je mozne aby vzniklo casom, je nezodpovedatelna otazka. Jedine na com mozes pracovat je, aby ste sa stretavali ked vas to oboch bavi, aby sa pri tebe citila prijemne, ale zabudni na nejake tlacenie citov !!! Popritom mozes aj lahko flirtovat a spontanne vybudzovat aj sexualnu rovinu, ale kontroluj to podla toho ako ona reaguje - nesmies tlacit.
No nie je ten chlap úžasný?
Mesačný princ > dik. signaly su jedna vec, druha ze niekedy sa tazko citaju. Mozno som veril, ze casom sa nieco zmeni ... ale urcite tentoraz budem musiet sa tomu postavit celom a posledny krat povedat co mam na srdci. Nech sa stane cokolvek... A nerad myslim na to, ze ma zneuzivala, viem ze je to tazke vysvetlit v tychto riadkoch, nie je ten typ, mozno to robi podvedome ... :) ... hnevat sa ale nebudem, pretoze aj ja si sebecky priznavam, ze cas straveny s nou bol vzdy super, a tesil som sa z toho. Lebo mam klapky na ociach? Asi ano .... :)
Poradím ti. Už dávno mal byť koniec. Buď ste kamaráti alebo spolu chodíte. Takto to je celé len jedno veľké trápenie z ktorého ti nebude dobre ešte dlho ak v tom budeš pokračovať. Povedz jej rovno čo cítiš, poprípade jej daj prečítať toto fórum a uvidíš.
Čas je veľmi vzácny, tak na to pamätaj. Nikde ťa možno čaká osôbka, ktorá bude tvojou spriaznenou dušou a budeš vedieť na čom si.
Tieto nejasné signály sú podľa mňa úplne jasné. Ty si pre ňu len kamarát a bodka. Bu´d sa s tým zmieriš alebo sa tráp ak si nedáš povedať.
adr1a. > vdaka aj teba. asi si to posielala, ked som pisal odpoved. Verte mi, ze od zaciatku som sa zaujimal o vsetko co robi a aj teraz. Ked mala s hocicim problem, vzdy som chcel pomoct. Aj pri jej velkych planoch sa snazim byt pri tom a pomoct, co sa mi aj darilo a dari .. plati co som napisal nizsie, otazka je ci to povazuje za kamaratsvo, kde jeden druhemu nezistne pomaha ... mne to nevadi, pomaham rad vo vseobecnosti. Tu je to ale ine, lebo dufam vo viac :) ...
Peter. Filip ti dobre radi. Je tam ista sanca uspiet ist touto cestou
Cau brasko)
FilipTT> vdaka za radu. toto presne uz robim od kedy sme sa stretli v auguste. Aj teraz jej pomaham s jednou vecou, napise mi, pomozem, opravim a poslem spat. A aj ine plany, zaujimam sa o ne a vypocujem a skusam ponukat radu aj skutocnu pomoc. Myslim, ze toto vie, ze sa o mna moze "opriet". Skor je to tak, ze asi len ako o kamarata. Nuz to zistim coskoro ...
Messje> jasne uz chapem :) ... ano, tieto veci zranuju a tiez sa drzim hesla, ze taketo zazitky nas posilnuju a posuvaju, aj ked pri smrti je to niekedy tazke vidiet (tiez som si to prezil ...)
Tak sa snaz jej s tymi planmi pomoct. Potom ta nebude vnimat ako bremeno ku ktoremu by sa mala "viazat", ale ako svoju slobodu - lebo s tebou moze lepsie robit to, co chce. Skratka musi vediet, ze s tebou lahsie dosiahne to co planuje ako bez teba. Ze nie si prekazka ale naopak pomoc.
Nie Peter, emyslela som to doslova
Mala som na mysli ...smrt najblizsieho,svadbu,rozvod,narodenie dietata,podrazy,násilie...proste vsetko co tu nájdeš. Ale som vecny optimista.Nic ma nevie tak postavit na nohy ako ked mi niekto ublizi. Prehodnocujem a prepocitavam.A potom...zase naletim :-)
Messje> ok, som rad ze to vidis pozitivne :) ... len jedna poznamka ohladom toho ze sa da o tebe kniha napisat a vsetko si uz zazila. Dufam, ze to nemyslis uplne vazne, zivot konci vo chvili ked si povieme ze skoncil ale nemyslim si, ze si uz v tej faze :)! Ver mi aj ja by som vedel co to napisat ... asi kazdy z nas.
A ano aj ja verim, ze pridu motyliky, ci teraz najblizsie :) alebo niekde inde neskor :( ...