Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je to koniec jedne krasnej etapy?

Príspevok v téme: Je to koniec jedne krasnej etapy?
peter_BA_33

ahojte,
uprimne a priamo som zalubeny :) Pozname sa dlho, uz od teenegarskych rokov, dlhe roky sme sa nevideli ale boli sme obcas v kontakte cez email alebo fcbk, obcas sa videli na sidlisku alebo v dopravnom prostriedku, lebo byvame par ulic od seba. Ja mam 33, ona 30.
A teraz minuly august sme sa po rokoch stretli opat na kave, a tak som sa bezhlavo zamiloval. Je uzasna, sebavedoma, nezavisla, slobodna, hlava plna planov ... :) ... moj typ! Stretko sme si dali lebo sa vratila so zahranicia a ja som chcel vidiet fotky tej krajiny a proste len tak pokecat obnovit kamaratstvo(tak som si to vtedy myslel).
A potom kazdy vikend kava. V oktobri po jednej takejto vikendovej kave som ju odprevadil domov a povedal, ze ju chcem pobozkat, odmietla ale hned sme sa dohodli, ze sa opat ako kazdy vikend stretneme na dalsej kave. Dost som ju asi tym prekvapil, aj som si "bil" hlavu o stenu potom :) Dalej sme to nikdy nerozoberali, len som jej potom este povedal, ze sa mi paci. Ale nic sa nestalo ...
A tak to pokracovalo opat dalej, kavy cez vikend, obcas nejaky vylet do prirody a zase v januari som sa pokusil jej povedat, ze som aj ochotny pockat a byt trpezlivy, lebo ona ako som uz spominal ma vela planov a veci, ktore by chcela v zivote dokazat, spravit, realizovat ... ale nepomohlo a povedala, ze nemam byt trpezlivy a ze ona sa nechce viazat atd atd ... ved to poznate :)
Blizia sa jej narodeniny a chcem jej dat darcek(uz je kupeny). No zaroven citim, ze by to malo byt nase posledne spolocne stretko, lebo kazdy vikend sa tvarim, ze som len kamarat, ale nie som! Aj ked ona asi je :(
Mam asi zahmlene videnie :), a nevidim veci jasne, potrebujem pomoc, iny pohlad na vec, od vas. Co si o tom myslite, byt trpezlivy predsa len, alebo sa radsej uz dalej nestretavat?
Nechcem a nemienim si niekoho ineho hladat, nie som typ, ktory klik klinom vybija!
Dakujem

peter_BA_33

adr1a. >> k tomu sa hodi uz len Amen! :)
kycera >> ked som si to pustil, zo zaciatku som sa zlakol, dost depresivne to zacalo ale ten koniec, ano tak nejako mi teraz je :)
"Dotýkať sa dúhy túžia, sú vyplašení.
Ako pocit muža, keď dotýka sa ženy.
Dotýkať sa dúhy túžia, sú vyplašení.
Boh predsa stvoril muža, nech dotýka sa ženy."
Vdaka obom za povzbudenie, Vam tiez vsetko dobre v zivote, laske, proste ... :) stale.

adr1a.

Peter. Nech vam to vyjde a ste spolu stastni) Pre lasku sa oplati zit verit dufat bojovat no aj snivat. Vsetko dobre zelam

Filip TT

Hej Messje citam, citam :)

Takze aj Peter moze byt prikladom stastneho konca. :) Aj ked ja aj pripad ked dvaja nezostanu spolu ak nemaju byt spolu, povazujem za stastny koniec....myslim, ze som prikladom aj takeho vztahu.

Petrovi som vdacny, ze som mohol byt svedkom takeho pekneho pribehu. Peter zelam ti, aby si aj nadalej vydrzal pristupovat k tomu vztahu v takej pokore, mudrosti a cite ako doteraz.

peter_BA_33

Messje> vdaka, ano pozeral som na to triezvo ale vase rady urcite zavazili, prinutili rozmyslat. A ano ja som to videl inak, lebo ja som bol "ustrednou postavou pribehu :)" a vy ste mali info sprostredkovane, preto ste radili ako sa len dalo ale nemuseli sa vzdy trafit ...
p.s. Filip TT na tom ma urcite velku zasluhu :) !!! aj radami mimo fora, vdaka!

Messje

wuau,wuau,wuaaaaau
Peter,ani nevies,aku si mi urobil radost.Tu je hned priklad toho,ze nie vsetky rady treba posluchat.Len ty si priklad toho,ze si rozmyslal triezvo,videl si to inymi ocami ako niektori z nas a skusal si.Aj ked si myslim,ze ked aj len trosicku,ako si pisal,ze sa trosku stiahnes,pomohlo mozno.
Moc moc budem drzat palce.
Drz sa chlape ;-)

Filliiiiiiiip,citas to?
Ty si tomu veril,lebo si priklad stastnych koncov ;-)

peter_BA_33

Ahojte, slubil som ze sa ozvem s updatom.
Ako som povodne pisal, chcel som pokracovat dalej v stretavani sa, trochu mozno menej a akymsi pomyselnym bodom, boli jej narodeniny. Daroval som jej, myslim si, super darcek a celkovo mali krasny vecer v peknej restauracii, vsetko naplanovane ako ma byt.
O par dni na to nadhodila temu o tom, ze to pochopila a po niekolkych dalsich rozhovoroch sme sa dohodli, ze skusime dalej pokracovat. Teda stretavat sa. Tentoraz ale vie, co k nej citim a nemyslim si, ze sa chce zahravat, skor je sama asi z toho prekvapena a pravdepodobne sa hlada tiez.
Cize momentalne je to take pekne, akoby na zaciatku, co sa stalo doteraz sa zatial nerata :) Dali sme si sancu, da sa povedat. Mozno najpozitivnejsie je na tom, ze je to otvorene, je to von, obaja vieme a obaja skusame.
Takze ano skoncit to moze vselijak ale teraz som velmi velmi optimisticky.
Vdaka vsetkym a mozno po tejto skusenosti pre ostatnych, "friendzone nemusi byt posledna stanica :), mozno je to len prva!"

lolinka

Stretavate sa uz dost dlho a po takom case by mala vediet, ci s tebou chce rozvijat vztah alebo nie. A to evidentne nechce. Berie ta ako fajn kamarata, ale nic viac. Kontakt si uz obmedzil, co je fajn, ak to budes tak citit, tak ho kludne prerus uplne. Jednoduchsie sa ti bude zabudat, ked ju nebudes vidat. Snaz sa jej vyhybat ak sa da, napr. cestuj inym autobusom ako ona. Ak by chcela vysvetlenie preco, tak jej to povedz pravdivo, ze k nej citis nieco viac a chces proste zabudnut a pravidelny kontakt by ti to komplikoval. Urcite raz stretnes zenu, ktora ti bude tiez povahovo vyhovovat a bude mat o teba zaujem. Toto zatial nechaj nech preboli. Robis dobre, ze si nehladas ziadnu znamost, kym si este zamilovany do nej, bohuzial, mnoho muzov to takto robi a tym len ublizuju tej novej.

peter_BA_33

Howling> zatial som neurobil vela, skor to co som spominal, skusam to riesit/neriesit pomaly. Netlacit, snazit sa, aby bola stastna aj ked neistota mi na rovnovahe nepridava :) ... zaroven viem, ze sa musim pripravit aj na alternativu, ze nic z toho nebude aj keby som bol neviem ako trpezlivy (to moje racionalne "ja" sa ozyva ...).
Hlavne som znizil kontakt (pisomny, ten bol relativne casty), teda casto si az tak nepiseme, vacsinou som to inicioval ja, takze teraz ked to nerobim, je to tichsie obdobie, ale stretneme sa tu a tam ...

Howling

Čau Peter, tak ako teda si dopadol s tou vyvolenou? Riešil si niečo, dávaš tomu nádej? Ozvi sa daj echo aj do správy ak tak :-)