Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je to koniec jedne krasnej etapy?

Príspevok v téme: Je to koniec jedne krasnej etapy?
peter_BA_33

ahojte,
uprimne a priamo som zalubeny :) Pozname sa dlho, uz od teenegarskych rokov, dlhe roky sme sa nevideli ale boli sme obcas v kontakte cez email alebo fcbk, obcas sa videli na sidlisku alebo v dopravnom prostriedku, lebo byvame par ulic od seba. Ja mam 33, ona 30.
A teraz minuly august sme sa po rokoch stretli opat na kave, a tak som sa bezhlavo zamiloval. Je uzasna, sebavedoma, nezavisla, slobodna, hlava plna planov ... :) ... moj typ! Stretko sme si dali lebo sa vratila so zahranicia a ja som chcel vidiet fotky tej krajiny a proste len tak pokecat obnovit kamaratstvo(tak som si to vtedy myslel).
A potom kazdy vikend kava. V oktobri po jednej takejto vikendovej kave som ju odprevadil domov a povedal, ze ju chcem pobozkat, odmietla ale hned sme sa dohodli, ze sa opat ako kazdy vikend stretneme na dalsej kave. Dost som ju asi tym prekvapil, aj som si "bil" hlavu o stenu potom :) Dalej sme to nikdy nerozoberali, len som jej potom este povedal, ze sa mi paci. Ale nic sa nestalo ...
A tak to pokracovalo opat dalej, kavy cez vikend, obcas nejaky vylet do prirody a zase v januari som sa pokusil jej povedat, ze som aj ochotny pockat a byt trpezlivy, lebo ona ako som uz spominal ma vela planov a veci, ktore by chcela v zivote dokazat, spravit, realizovat ... ale nepomohlo a povedala, ze nemam byt trpezlivy a ze ona sa nechce viazat atd atd ... ved to poznate :)
Blizia sa jej narodeniny a chcem jej dat darcek(uz je kupeny). No zaroven citim, ze by to malo byt nase posledne spolocne stretko, lebo kazdy vikend sa tvarim, ze som len kamarat, ale nie som! Aj ked ona asi je :(
Mam asi zahmlene videnie :), a nevidim veci jasne, potrebujem pomoc, iny pohlad na vec, od vas. Co si o tom myslite, byt trpezlivy predsa len, alebo sa radsej uz dalej nestretavat?
Nechcem a nemienim si niekoho ineho hladat, nie som typ, ktory klik klinom vybija!
Dakujem

Kýčera

Peter, Corobit, tak vám želám, aby sa vaša "jedna krásna etapa" zmenila na ešte krajšiu a trvala až do konca života!!!

peter_BA_33

corobit> "Ale myslim si, ze ak zvladneme vnimat celu situaciu realne bez ruzovych okuliarov, tak budeme citit, ak to bude treba stopnut a naozaj nechat tak"
Ano, presne takto to teraz vnimam, vydrzat :) no nestratit seba sameho. Veru drzme si palce. A raz dajme vediet ako to dopadlo tu na forum k tejto teme ...
VSETKYM> ak niekto chce zostat v kontakte, tu je moja docasna adresa zwdikpex@grandmamail.com ... po tyzdni ju deaktivujem. Ak mi tam poslete vas email, ozvem sa cez svoj sukromny skutocny, takto sa nikto nedostane k nasim adresam, kto bude citat forum.

corobit

peter_BA_33 som rada, ze ta to povzbudilo, mna tiez. :-) Viem, ze niektore rady a nazory boli skor pustit od toho ruky prec, ze sa to nikdy nezmeni. A mozno sa to naozaj nezmeni.. Ale myslim si, ze ak zvladneme vnimat celu situaciu realne bez ruzovych okuliarov, tak budeme citit, ak to bude treba stopnut a naozaj nechat tak. :-) Drzim ti (nam) palce :-)

peter_BA_33

corobit> UFF! silne slova, prebudili. Dakujem za clanok. Myslim, ze by to mohla byt cesta, Potvrdzuje to nadalej moje rozhodnutie vytrvat.
Naozaj odporucam vsetkym.
P.s. podla mna autorka niektore vety vytrhla z mojej hlavy :)

corobit

peter_BA_33 precitaj si toto :-) resp. precitajte si to vsetci, co lubite a ste "len" kamarati ;-) myslim, ze je nad cim sa zamysliet
www.bezhranicna.sk

peter_BA_33

VSETCI :)> ahojte, dnes tazky den v praci a nemal som cas az teraz citat vase prispevky. Super rady, super pohlady na vec. Beriem si vsetko so sebou :) ...
corobit> drzim ti palce! naozaj. A chcel by som poradit ale neviem sam :) resp. som sa rozhodol ze pockam a stiahnem sa. Snad skus aj ty mu trosku chybat, ano aj ja si myslim, ze ak by to vyslo hoci sa mnohi vyjadruju ze urcite nie (na zaklade minulych reakcii), tajne dufam, ze sa nieco prejavit moze nakoniec ...
gabca> mas pravdu s tou jej sikovnostou, aj ta je pre mna atraktivna. Ona ale na mna posobi ako celok - uprimna, komplikovana, drza, sikovna, atd ... vsetky dobre aj zle :) su namixovane v tom spravnom pomere. Asi to poznate ...

corboit

Filip TT dakujem ti! Hovoris velmi mudro a je krasne, ako ste sa dali s manzelkou dokopy. :-)
Ano myslim ze si to presne popisal, co zaujme na druhej strane ako prve zenu a co muza. Podla toho som vsak zaroven celkom povzbudena a myslim, ze mam sancu u toho "mojho kamarata". Viem ze sa mu velmi pacim fyzicky a je tam pritazlivost /nieco uz medzi nami bolo a iskrilo to riadne :)/ a tiez ze sa mu pacim dusevne. Sam mi to zopar krat povedal, ze som pre neho atraktivna, ze ho pozitivne prekvapuju moje vlastnosti a nazory. Zaroven mu davam tu slobodu o ktorej si vravel, to uz davno viem, ze toto muzi proste potrebuju. :-) Tak zrejme mu este potrebujem dat cas aby sa sam presvedcil o tom, ze by nam to fungovalo aj spolu. Mozno pre neho urobit nieco, aby vedel, ze mi na nom zalezi. Aj som sa uz ponukla s pomocou istej veci, ale odmietol vtedy, ze ma nechce "zneuzivat" a ze to je vec co zvladne. Tak som to nechala tak. Ale aspon vedel, ze som ochotna. :-)
A vlastne som na tom rovnako ako zakladatel tohoto prispevku. Mozno len s malim rozdielom, ze mne tento muz povedal, ze mame sancu, len nie teraz hned. Viem, mohol to povedal len tak - sladke slova aby nezranil, ale ja tomu zatial verim. A tiez mam pocit, ze som este nevycerpala vsetky moznosti.
A tvoj pribeh ma inspiruje aj preto, lebo verim tomu, ze ludia co si k sebe hladaju cestu dlhsie mozu mat o to krajsi a stabilnejsi vztah. Ze niekedy ta bezhlava zamilovanost je na skodu, lebo ludia sa este nepoznaju a nevedia, ci by si sadli do zivota. Zamilovat sa do cloveka po case, do jeho duse, vlastnosti, snov ktore ma, to je skutocne krasne. :-) A verim ze aj pevne. Preto sa tazko vzdava, ked takeho cloveka stretneme. V tomto sme na rovnakom s peter_BA_33, tak verim, ze vsetko dopadne tak ako ma. Tak to v zivote chodi a viac krat som sa o tom presvedcila. :-)

gabča

Keď ťa hneď neodbila, nekričala a neprestali ste sa stretávať, tak potom máš šancu! buď taky aky si! drzim prsty:DD