ahojte,
uprimne a priamo som zalubeny :) Pozname sa dlho, uz od teenegarskych rokov, dlhe roky sme sa nevideli ale boli sme obcas v kontakte cez email alebo fcbk, obcas sa videli na sidlisku alebo v dopravnom prostriedku, lebo byvame par ulic od seba. Ja mam 33, ona 30.
A teraz minuly august sme sa po rokoch stretli opat na kave, a tak som sa bezhlavo zamiloval. Je uzasna, sebavedoma, nezavisla, slobodna, hlava plna planov ... :) ... moj typ! Stretko sme si dali lebo sa vratila so zahranicia a ja som chcel vidiet fotky tej krajiny a proste len tak pokecat obnovit kamaratstvo(tak som si to vtedy myslel).
A potom kazdy vikend kava. V oktobri po jednej takejto vikendovej kave som ju odprevadil domov a povedal, ze ju chcem pobozkat, odmietla ale hned sme sa dohodli, ze sa opat ako kazdy vikend stretneme na dalsej kave. Dost som ju asi tym prekvapil, aj som si "bil" hlavu o stenu potom :) Dalej sme to nikdy nerozoberali, len som jej potom este povedal, ze sa mi paci. Ale nic sa nestalo ...
A tak to pokracovalo opat dalej, kavy cez vikend, obcas nejaky vylet do prirody a zase v januari som sa pokusil jej povedat, ze som aj ochotny pockat a byt trpezlivy, lebo ona ako som uz spominal ma vela planov a veci, ktore by chcela v zivote dokazat, spravit, realizovat ... ale nepomohlo a povedala, ze nemam byt trpezlivy a ze ona sa nechce viazat atd atd ... ved to poznate :)
Blizia sa jej narodeniny a chcem jej dat darcek(uz je kupeny). No zaroven citim, ze by to malo byt nase posledne spolocne stretko, lebo kazdy vikend sa tvarim, ze som len kamarat, ale nie som! Aj ked ona asi je :(
Mam asi zahmlene videnie :), a nevidim veci jasne, potrebujem pomoc, iny pohlad na vec, od vas. Co si o tom myslite, byt trpezlivy predsa len, alebo sa radsej uz dalej nestretavat?
Nechcem a nemienim si niekoho ineho hladat, nie som typ, ktory klik klinom vybija!
Dakujem
Je to koniec jedne krasnej etapy?
Myslim, ze by si jej to mal povedat narovinu ako to je a mozno sa v nej nieco pohne, ked jej povies, ze uz sa s nou nemozes dalej stretavat ako kamarat a ak nie aspon budes vediet na com si..
Messje> vdaka za uprimne slova. Ano nieco take (teda ta spiatocka) sa snazim robit. Len som sa zlakol svojho rozhodnutia a zneistel, tak som to potreboval "povedat nahlas". Sakris, tusil som to ale nechcel som tomu verit... ze to nie je koniec, lebo tam nebol ani zaciatok :(
Darcek je ok, peniaze ma nebolia, ale nic drahe ... uz len jedna otazka.
Povedat jej ze sa musim stiahnut z jej zivota, lebo jej neviem byt len kamarat alebo to proste robit pomaly? Ja som bol vzdy za priamu komunikaciu, pretoze sam mam problem citat "signaly"
otvor si oči..> vdaka, uz tam pisem ... ale radost z toho nemam
Peter
Je jej s tebou dobre.Je v muzskej spolocnosti,robi jej dobre vedomost,ze ju lubis...vzdy lepsie ako sediet doma a nudit sa.A tak si padol za obeť. Nechce riesit vztah a tak by si mal pomalicky davat spiatocku a menej s nou kavickovat.Bude to trosku boliet,nemat ju nablizku,ale vzdy lepsie,akoby si mal za chvilu zistit,ze odrazu je tam niekto iny.Mozno nie...Skus uberat stretavok s nou.
Apropo...snad ten darcek nebol prilis drahy.Zamilovany clovek nepocita peniaze.
Tak potom toto je asi adresované aj tebe
www.zdravie.sk
vaporwave> vdaka za pohlad, ano niekedy mi to tak pride a potom si hovorim co ked ... ale tusim nieco take.
Niekedy je ale lepsie to pocut aj od inych, ked uz sami sme v koncoch a nevieme kde je vpravo a kde vlavo :)
no na mna to ako popis zlatokopky neposobi, skor presne tak ako autor napisal, ze ide skor o nejakú cielavedomu intelektuálku (lebo "hlava plna planov")
peter a ked bola mladsia si k nej nič necitíl, o nic si sa nesnazil s nou? lebo podla toho co pises si pre nu fakt len kamarat a ked sa vyjadrila ze sa nechce viazat tak ocividne hoci aj keby chcela nejaké nezáväzne vztahy riešiť, tak asi tiez nie s tebou, pricom ak uvazuje ze pojde opat prec (ale to by si asi mal vediet, ked ti vravela o planoch do buducnosti..) zo sr na dlhšie, tak potom je pochopiteľné za radsej tu nic nechce serious..
otvor oci >>> nuz je mi jasne, ze si mal malo informacii. Tak pridam aj tieto. Nie je zlatokopka, isla tam len na rok, aby si zvysila vzdelanie vo svojom obore. A tu v nom bude pokracovat dalej. Dik za odpoved ale toto si trafil urcite vedla.
Keď je nezávislá, krásna a sebavedomá tak je to zlatokopka ktorá hľadá muža s prachmi človeče! Ty jej jednoducho nevyhovuješ lebo niesi jej kategória. Žije v zahraničí, bohvie čo tam robí možno luxusnú spoločníčku. Také čupky poznám. Idú makať do zahraničia a potom sa vracajú ako veľké dámy vyštajlované. Samozrejme ich nároky na chlapa stúpajú s výškou ich konta. Nieje niečo takýto typ? Že vysoká, dlhonohá, dlhovlasá, prsnatá, v štekĺoch atď. Tým ťa pobláznila že?
www.youtube.com
www.youtube.com