Je to koniec jedne krasnej etapy?

Príspevok v téme: Je to koniec jedne krasnej etapy?
peter_BA_33

ahojte,
uprimne a priamo som zalubeny :) Pozname sa dlho, uz od teenegarskych rokov, dlhe roky sme sa nevideli ale boli sme obcas v kontakte cez email alebo fcbk, obcas sa videli na sidlisku alebo v dopravnom prostriedku, lebo byvame par ulic od seba. Ja mam 33, ona 30.
A teraz minuly august sme sa po rokoch stretli opat na kave, a tak som sa bezhlavo zamiloval. Je uzasna, sebavedoma, nezavisla, slobodna, hlava plna planov ... :) ... moj typ! Stretko sme si dali lebo sa vratila so zahranicia a ja som chcel vidiet fotky tej krajiny a proste len tak pokecat obnovit kamaratstvo(tak som si to vtedy myslel).
A potom kazdy vikend kava. V oktobri po jednej takejto vikendovej kave som ju odprevadil domov a povedal, ze ju chcem pobozkat, odmietla ale hned sme sa dohodli, ze sa opat ako kazdy vikend stretneme na dalsej kave. Dost som ju asi tym prekvapil, aj som si "bil" hlavu o stenu potom :) Dalej sme to nikdy nerozoberali, len som jej potom este povedal, ze sa mi paci. Ale nic sa nestalo ...
A tak to pokracovalo opat dalej, kavy cez vikend, obcas nejaky vylet do prirody a zase v januari som sa pokusil jej povedat, ze som aj ochotny pockat a byt trpezlivy, lebo ona ako som uz spominal ma vela planov a veci, ktore by chcela v zivote dokazat, spravit, realizovat ... ale nepomohlo a povedala, ze nemam byt trpezlivy a ze ona sa nechce viazat atd atd ... ved to poznate :)
Blizia sa jej narodeniny a chcem jej dat darcek(uz je kupeny). No zaroven citim, ze by to malo byt nase posledne spolocne stretko, lebo kazdy vikend sa tvarim, ze som len kamarat, ale nie som! Aj ked ona asi je :(
Mam asi zahmlene videnie :), a nevidim veci jasne, potrebujem pomoc, iny pohlad na vec, od vas. Co si o tom myslite, byt trpezlivy predsa len, alebo sa radsej uz dalej nestretavat?
Nechcem a nemienim si niekoho ineho hladat, nie som typ, ktory klik klinom vybija!
Dakujem

Kycera

Peter,
srdečne blahoželám!!! : ) Nech je ten Tvoj/váš príbeh popretkávaný šťastím a vydrží až do samučkého konca.

peter ba33

Myslim, ze niekde na zaciatku tohto vlakna som slubil, ze napisem ako to vsetko dopadlo. Zaroven mozno par ludi potesim, ze je fajn sa hned nevzdavat, samozrejme nebyt vtieravy, ale verit si a proste to skusit.
Tento rok sa berieme, takze to nakoniec nie je koniec jednej krasnej etapy ale skor priben s pokracovanim a so ziadnym koncom :)!
Drzte sa a prajem vela pevneho zdravia.
p.s. uz som skoro nechodim, ale pre istotu to pridem skontrolovat este par krat

peter_BA_33

Kycera> myslim, ze v tej basni je ukryte aj moje vlastne nedokonale ja :) a necham ju tak. Je ale mile vidiet, ze dokaze inspirovat ...

Filip TT> "telo ako vonkajsie ja" ... myslim, ze je v tom ukryta krasna duchovna hlbka :) p.s. starat by sme sa mali o obe ...

Kýčera

Peter, je to Tvoj výtvor, vyber si to, čo je Tvojmu srdcu najbližšie, prípadne sa s ňou ešte pohraj...Keď som si ju prvýkrát prečítala, okamžite ma zaujala a nedala spávať... :) Už môžem. :) Ukázala som Ti jednu z foriem ako ukladať jednotlivé verše do slôh a čo sa dá dosiahnuť zámenou slov : idem - kráčam, unavenú - ukonanú,...Ono báseň treba ešte nechať vychladnúť, dozrieť a keď si stotožnený s každým jedným slovom, je hotová. Niekedy sa zadarí aj na prvýkrát... Máš tam krásnu metaforu... :)

Kýčera

Filip, to máš tak, Kýčera dokáže všeličo, ale radšej má tie ihličnany. Takže Tvoje želanie nesplní. Buď si nájdeš jedličku, alebo sa necháš aj naďalej pichať...A tak precítiš poéziu nielen hlavou, srdcom a dušou, ale zapojíš aj svoje vonkajšie "ja". :)