Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je to koniec jedne krasnej etapy?

Príspevok v téme: Je to koniec jedne krasnej etapy?
peter_BA_33

ahojte,
uprimne a priamo som zalubeny :) Pozname sa dlho, uz od teenegarskych rokov, dlhe roky sme sa nevideli ale boli sme obcas v kontakte cez email alebo fcbk, obcas sa videli na sidlisku alebo v dopravnom prostriedku, lebo byvame par ulic od seba. Ja mam 33, ona 30.
A teraz minuly august sme sa po rokoch stretli opat na kave, a tak som sa bezhlavo zamiloval. Je uzasna, sebavedoma, nezavisla, slobodna, hlava plna planov ... :) ... moj typ! Stretko sme si dali lebo sa vratila so zahranicia a ja som chcel vidiet fotky tej krajiny a proste len tak pokecat obnovit kamaratstvo(tak som si to vtedy myslel).
A potom kazdy vikend kava. V oktobri po jednej takejto vikendovej kave som ju odprevadil domov a povedal, ze ju chcem pobozkat, odmietla ale hned sme sa dohodli, ze sa opat ako kazdy vikend stretneme na dalsej kave. Dost som ju asi tym prekvapil, aj som si "bil" hlavu o stenu potom :) Dalej sme to nikdy nerozoberali, len som jej potom este povedal, ze sa mi paci. Ale nic sa nestalo ...
A tak to pokracovalo opat dalej, kavy cez vikend, obcas nejaky vylet do prirody a zase v januari som sa pokusil jej povedat, ze som aj ochotny pockat a byt trpezlivy, lebo ona ako som uz spominal ma vela planov a veci, ktore by chcela v zivote dokazat, spravit, realizovat ... ale nepomohlo a povedala, ze nemam byt trpezlivy a ze ona sa nechce viazat atd atd ... ved to poznate :)
Blizia sa jej narodeniny a chcem jej dat darcek(uz je kupeny). No zaroven citim, ze by to malo byt nase posledne spolocne stretko, lebo kazdy vikend sa tvarim, ze som len kamarat, ale nie som! Aj ked ona asi je :(
Mam asi zahmlene videnie :), a nevidim veci jasne, potrebujem pomoc, iny pohlad na vec, od vas. Co si o tom myslite, byt trpezlivy predsa len, alebo sa radsej uz dalej nestretavat?
Nechcem a nemienim si niekoho ineho hladat, nie som typ, ktory klik klinom vybija!
Dakujem

Messje

Peter
Nemusis mi nic oplacat :-),som v cudzine a je mi smutno.Ale za 3 dni idem domov na par dni,tak to ubehne.O mne by sa dala kniha pisat.Ja mam uz vsetko pekne za sebou,hlavne aby sa tebe motyliky rychlo vratili.Ale take,co budu lietat z jedneho bruska do druheho.Hehe

peter_BA_33

Messje> dam vediet urcite, uz len kvoli vam, ktori ste mi pomohli.
Hm, bludis ... hladas asi podobne ako ja ... tvoju chybajucu polovicu?
Chcem ti oplatit, co si povedala mne ... citim, ze si skvela osoba, a viem ze sa ti podari najst to co hladas, nech je to cokolvek!

Messje

Dakujem,aj ked...aj ja mam problemi,preto tu bludim cele hodiny.
Slub,ze nam das vediet ako to dopadlo.
A ked aj motyliky odletia,priletia nove ;-)

Messje

Este musim nieco...
Vies kedy ma chytil moj partner za srdce?Ked sme sa druhy vecer lucili...ako kamarati a on ma na rozlucku chytil za siju dlanou a pobozkal ma na čelo.
Nemala som nikdy otca a ked som bola mala,mama mi vzdy na dobru noc dala pusu na celo.Od neho mi to prislo take...akoby mi povedal...bud kludna,ja sa o teba postaram.
Musela som ti to napisat.Prislo mi to na rozum.

peter_BA_33

Messje> vdaka aj tebe. Pekne si to napisala "vypluj zo seba" ... smejem sa z toho v dobrom ... ale tak to asi aj nejako bude. Budem to vytlacat zo seba ako zemiak zastrceny v hrdle :)
Dovod preco som z toho taky aky som je, ze prvykrat v zivote (ano v 33. rokoch :)) som sa skutocne zalubil. Ako to viem? Nuz, myslim si ze som scitany, a citam vsetko, a pamatam si na rozne popisy lasky od roznych autorov... hlavne tie fyzicke strasti, ked pride nechut na jedlo, stiahnuty zaludok a podobne. Prvykrat som to zazil a neveril som tomu, ze nieco take naozaj existuje :(
Samozrejme, davam si pozor na psychicku hygienu, sportujem, stretavam sa s priatelmi, mam kopu zaujmov, az ich nestiham, ale tieto pocity ma zaskocili nepripraveneho a az dnes si uvedomujem, ze doteraz som nikdy nelubil. Som rad za to co som zazil samozrejme ...

Messje

Peter
Musis byt dobry clovek.Citit to z tvojho pisania.Daj jej darcek a napriamo.Povedz jej,ze ani nevies,ako si popritom kavickovani padol do toho a ani si neuvedomil kedy.Ze ti je to luto,ale ze tie stretnutia ti ublizuju.Alebo narovinu...chcel si byt v jej blizkosti viac ako kamarat.Ved ty uz budes vediet.Daj darcek a vypluj to zo seba ...
Mozno si sama uvedomi ako jej chybas.
Moc ti drzim palce.

peter_BA_33

andrika> este raz vdaka, priznam sa ze tento plan sa mi pomaly "usadzal v hlave" cely den a potreboval som si to vypocut od niekoho nezainteresavaneho

andrika

Ja mam radsej, ked sa veci riesia narovinu a hned...takze ja by som na tvojom mieste sa to spytala aj vtedy, niet na co cakat...urcite na tom nie je nic necitlive...ved sa len opytas...

peter_BA_33

andrika> dik za odpoved. Rozmyslas podobne ako ja. Ano, je to posledna vec co mozem a musim urobit. Najblizsie sa s nou stretnem kvoli darceku a neviem ci je to spravna chvila, nechcem byt necitlivy grobian ... to ale znamena, ze potom este raz sa stretnut?