Je to koniec jedne krasnej etapy?

Príspevok v téme: Je to koniec jedne krasnej etapy?
peter_BA_33

ahojte,
uprimne a priamo som zalubeny :) Pozname sa dlho, uz od teenegarskych rokov, dlhe roky sme sa nevideli ale boli sme obcas v kontakte cez email alebo fcbk, obcas sa videli na sidlisku alebo v dopravnom prostriedku, lebo byvame par ulic od seba. Ja mam 33, ona 30.
A teraz minuly august sme sa po rokoch stretli opat na kave, a tak som sa bezhlavo zamiloval. Je uzasna, sebavedoma, nezavisla, slobodna, hlava plna planov ... :) ... moj typ! Stretko sme si dali lebo sa vratila so zahranicia a ja som chcel vidiet fotky tej krajiny a proste len tak pokecat obnovit kamaratstvo(tak som si to vtedy myslel).
A potom kazdy vikend kava. V oktobri po jednej takejto vikendovej kave som ju odprevadil domov a povedal, ze ju chcem pobozkat, odmietla ale hned sme sa dohodli, ze sa opat ako kazdy vikend stretneme na dalsej kave. Dost som ju asi tym prekvapil, aj som si "bil" hlavu o stenu potom :) Dalej sme to nikdy nerozoberali, len som jej potom este povedal, ze sa mi paci. Ale nic sa nestalo ...
A tak to pokracovalo opat dalej, kavy cez vikend, obcas nejaky vylet do prirody a zase v januari som sa pokusil jej povedat, ze som aj ochotny pockat a byt trpezlivy, lebo ona ako som uz spominal ma vela planov a veci, ktore by chcela v zivote dokazat, spravit, realizovat ... ale nepomohlo a povedala, ze nemam byt trpezlivy a ze ona sa nechce viazat atd atd ... ved to poznate :)
Blizia sa jej narodeniny a chcem jej dat darcek(uz je kupeny). No zaroven citim, ze by to malo byt nase posledne spolocne stretko, lebo kazdy vikend sa tvarim, ze som len kamarat, ale nie som! Aj ked ona asi je :(
Mam asi zahmlene videnie :), a nevidim veci jasne, potrebujem pomoc, iny pohlad na vec, od vas. Co si o tom myslite, byt trpezlivy predsa len, alebo sa radsej uz dalej nestretavat?
Nechcem a nemienim si niekoho ineho hladat, nie som typ, ktory klik klinom vybija!
Dakujem

adr1a.

Ked sa "osmelim"))) tak sem dam aj ja svoje "dielka")) To zas budu komentare zien :D uz som to niekde davala a jedine zeny utocili a nadavali mi))

peter_BA_33

Filip TT> vdaka, myslim ze rozumiem

Messje> poznas ten pocit, ked obcas su tie dni take nikaje a zrazu sa na to nevies pozerat z dlhodobeho hladiska :) ale mas pocit ze par okamihov (hoci nerelevantych z pohladu dlzky) ti urcuju dalsi beh. Chcem byt pozitivny a preckat toto zle obdobie ... na dobre sa urcite oplati pockat, v tieto dni jednoducho tu pokoru a trpezlivost nedokazem najst. Trochu sa to natahuje, mozno sa len mylim ... :)
p.s. urcite nie som sam, tak prajem vsetkym pevne nervy a zamyslenie sa nad zivotom, co su tie dolezite veci :)

Filip TT

Milovaný sa cíti u mňa ako doma, nie keď ho vnímam ako dokonalého, ale keď ho príjmam so všetkými chybami, slabosťami, strachmi a starosťami a považujem ho za láskyhodného a obdivuhodného .

peter_BA_33

Kýčera> "muz ktorym nie som"? nemam z toho dnes dobre pocity :) snad to iba zle interpretujem ... inak to sedi, miesaju sa vo mne vsetky tie pocity ale jeden leitmotiv zostava a tou je laska ... snad bude opatovana ...

Kýčera

Peter, a čo takto? :

"Je t´aime, je t´aime Milujem ťa, milujem ťa
Comme un fou Ako blázon
Comme un soldat Ako vojak
Comme une star du cinéma Ako filmová hviezda
Je t´aime, je t´aime Milujem ťa, milujem ťa
Comme un loup Ako vlk
Comme un roi Ako kráľ
Comme un homme Ako muž,
que je ne suis pas ktorým nie som
Tu vois, Vidíš,
je t´aime comme ca." takto ťa milujem.

peter_BA_33

Strom

Idem pomaly, niet sa kam ponahlat.
Svoju dusu unavenu opieram o strom, pozeram sa nan, usmievam sa.

Uz viem … je to … ona.
Dokonala.

Idem rychlo, ponahlam sa.