ahojte,
uprimne a priamo som zalubeny :) Pozname sa dlho, uz od teenegarskych rokov, dlhe roky sme sa nevideli ale boli sme obcas v kontakte cez email alebo fcbk, obcas sa videli na sidlisku alebo v dopravnom prostriedku, lebo byvame par ulic od seba. Ja mam 33, ona 30.
A teraz minuly august sme sa po rokoch stretli opat na kave, a tak som sa bezhlavo zamiloval. Je uzasna, sebavedoma, nezavisla, slobodna, hlava plna planov ... :) ... moj typ! Stretko sme si dali lebo sa vratila so zahranicia a ja som chcel vidiet fotky tej krajiny a proste len tak pokecat obnovit kamaratstvo(tak som si to vtedy myslel).
A potom kazdy vikend kava. V oktobri po jednej takejto vikendovej kave som ju odprevadil domov a povedal, ze ju chcem pobozkat, odmietla ale hned sme sa dohodli, ze sa opat ako kazdy vikend stretneme na dalsej kave. Dost som ju asi tym prekvapil, aj som si "bil" hlavu o stenu potom :) Dalej sme to nikdy nerozoberali, len som jej potom este povedal, ze sa mi paci. Ale nic sa nestalo ...
A tak to pokracovalo opat dalej, kavy cez vikend, obcas nejaky vylet do prirody a zase v januari som sa pokusil jej povedat, ze som aj ochotny pockat a byt trpezlivy, lebo ona ako som uz spominal ma vela planov a veci, ktore by chcela v zivote dokazat, spravit, realizovat ... ale nepomohlo a povedala, ze nemam byt trpezlivy a ze ona sa nechce viazat atd atd ... ved to poznate :)
Blizia sa jej narodeniny a chcem jej dat darcek(uz je kupeny). No zaroven citim, ze by to malo byt nase posledne spolocne stretko, lebo kazdy vikend sa tvarim, ze som len kamarat, ale nie som! Aj ked ona asi je :(
Mam asi zahmlene videnie :), a nevidim veci jasne, potrebujem pomoc, iny pohlad na vec, od vas. Co si o tom myslite, byt trpezlivy predsa len, alebo sa radsej uz dalej nestretavat?
Nechcem a nemienim si niekoho ineho hladat, nie som typ, ktory klik klinom vybija!
Dakujem
Je to koniec jedne krasnej etapy?
Tu je pohoda :)
Prilep jednu sem Stanka, ked je ich uz tu tolko... :)
ja som tiez uz par basniciek napisala len nejako nemam silu ich niekomu ukazat
super že si to našiel a tešíme sa keď nejakú aj sem pridáš
Messje> vdaka nasiel som to a mozno casom nieco aj pridam sam. Nieco uz mam ale asi nieco nove radsej.
Peter
Su to jednoduche basnicky ktore rada citam.Nejde mi pripnut link ale daj si do googlu
Basne lolky.sk
Klikni tam na basne .Je tam toho vela.
Tri zapálky jedna za druhou zaplanú do nocí
Prvá aby som videl tvoju tvár
Druhá aby som videl tvoje oči
Posledná aby som videl tvoje ústa
a celá tma mi všetko pripomenie
keď je moje telo k tvojmu naklonené.
Jacques Prévert : Paris at night
Messje> ta basen alebo piesen? vies dat zdroj? dik
Neviem či vôbec sa ti priznať mám
Neviem si predstaviť tvoje nie