Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je to koniec jedne krasnej etapy?

Príspevok v téme: Je to koniec jedne krasnej etapy?
peter_BA_33

ahojte,
uprimne a priamo som zalubeny :) Pozname sa dlho, uz od teenegarskych rokov, dlhe roky sme sa nevideli ale boli sme obcas v kontakte cez email alebo fcbk, obcas sa videli na sidlisku alebo v dopravnom prostriedku, lebo byvame par ulic od seba. Ja mam 33, ona 30.
A teraz minuly august sme sa po rokoch stretli opat na kave, a tak som sa bezhlavo zamiloval. Je uzasna, sebavedoma, nezavisla, slobodna, hlava plna planov ... :) ... moj typ! Stretko sme si dali lebo sa vratila so zahranicia a ja som chcel vidiet fotky tej krajiny a proste len tak pokecat obnovit kamaratstvo(tak som si to vtedy myslel).
A potom kazdy vikend kava. V oktobri po jednej takejto vikendovej kave som ju odprevadil domov a povedal, ze ju chcem pobozkat, odmietla ale hned sme sa dohodli, ze sa opat ako kazdy vikend stretneme na dalsej kave. Dost som ju asi tym prekvapil, aj som si "bil" hlavu o stenu potom :) Dalej sme to nikdy nerozoberali, len som jej potom este povedal, ze sa mi paci. Ale nic sa nestalo ...
A tak to pokracovalo opat dalej, kavy cez vikend, obcas nejaky vylet do prirody a zase v januari som sa pokusil jej povedat, ze som aj ochotny pockat a byt trpezlivy, lebo ona ako som uz spominal ma vela planov a veci, ktore by chcela v zivote dokazat, spravit, realizovat ... ale nepomohlo a povedala, ze nemam byt trpezlivy a ze ona sa nechce viazat atd atd ... ved to poznate :)
Blizia sa jej narodeniny a chcem jej dat darcek(uz je kupeny). No zaroven citim, ze by to malo byt nase posledne spolocne stretko, lebo kazdy vikend sa tvarim, ze som len kamarat, ale nie som! Aj ked ona asi je :(
Mam asi zahmlene videnie :), a nevidim veci jasne, potrebujem pomoc, iny pohlad na vec, od vas. Co si o tom myslite, byt trpezlivy predsa len, alebo sa radsej uz dalej nestretavat?
Nechcem a nemienim si niekoho ineho hladat, nie som typ, ktory klik klinom vybija!
Dakujem

Kýčera

Ono to bude tou pozitívnou energiou, kt. Ti posielame! Peter, smiem spraviť drobné zmeny v tej Tvojej básni?

Messje

to je tak dobry pocit citat taketo statusy.Peter,moc ma to tesi,ze sa to dobre vyvija.
Bud aky si,lebo hlavne preto,ze si takym clovekom,si ta ludia vazia.Aj ty si nam prikladom.Aj mne.Dakujem

peter_BA_33

Howling a ostatni> Dakujem za podporu, dakujem za nazory. Ako som pisal uz niekedy davno (skoda sa prehrabovat cez stare posty), uz len to, ze som si vase reakcie mohol precitat, mi velmi pomohlo!

A teraz dobre spravy, sme spolu a zaciname si obaja zvykat, ze okrem JA, existuje aj MY :)

Posledne mesiace ma naucili pokore a trpezlivosti ... prajem a zaroven vam to neprajem, aby ste si podobnou skusenostou presli :)

Howling

Ahoj Peter. Ako pokračuje Tvoj príbeh? Posunul si niekam ten vzťah? Vážne silno Ti držím palce, ale zároveň sa bojím, že vznikne ďalšie sklamané srdce. Daj info ako si na tom :-)

peter_BA_33

Kýčera> dakujem za venovanie. Myslim, ze basen mi "brnkla na tu spravnu strunu". Len interpretacia ma trochu zaskocila, aspon ako to ja vidim. Vratim sa k tomu "ako muz ktorym nie som". Zda sa mi akoby som miloval, ale nebol uprimny, ako niekto iny a nie ten ktoreho si zasluzi :)?! ...

Kýčera

-Peter, dôležité je, že v tejto chvíli pocity máš a tá strofa z francúzskeho šansónu Ťa oslovila a zaujala. :) Väčšinou sú to zhudobnené diela "prekliatych básnikov", a ako také využívajú štylistické prostriedky, kt. plnia a umocňujú estetickú funkciu básne. Buď sa s nimi stotožníš, odmietneš, porozmýšľaš alebo ich nechaš len dotýkať sa svojho vnútra...Vybrala som ju špeciálne pre Teba, lebo som Ťa v nej našla a aj ako inšpiráciu k tvorbe ľúbostnej poézie. Máš problém len s týmto básnickým obrazom "ako muž, ktorý nie som", si snáď MILOVANÝM mužom /Filip/ ? Nie, ešte nie, zatiaľ...Raz príde ten deň...
-Adr1a, tak daj niečo, hoď linky alebo vytvor tému, ja si to rada prečítam. Predtým napíš, či chceš umeleckú kritiku alebo nie...Či len chváliť, či rozobrať až do morku kostí... :)

Messje

Peter nie vzdy svieti slniecko.Ked citis smutok,nedrz to v sebe.Niekde to vyventiluj

Adr1a
Daj a kasli na zenske komenty :-)

peter_BA_33

dakujem, urcite nevzdavam nic, no nerad sa hram na supermana, ze dokazem byt kazdy den len pozitivny :) teraz par dni to jednoducho akosi nejde ... ale to prejde hej veru, uz len vydrzat :)