Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90 dnovka - a po nej udrzanie si kil, nepribrat uz naspet

gabona1

Ahojte, ja by som sa pridala, pred pár rokmi som s 90 dňovkou schudla 10 kg a bolo to vidno, držala som cca 2 mesiace. Kilá sú však zase naspäť.

Helus

Ja rano kavu+ zeleny caj a samozrejme voda bolahned prva.A jablcko+ pomaranc si robievam smothie.Ja ovocie jedavam rano uz niekolko rokov asi 5 uz a nemenila by som,kvoli traveniu.Som celiaticka,a chlebik by som do seba nedostala,a vselijake kase som skusala,ale tazoba na zaludku bola velika.Tesim sa na prispevky,a na dalsie dievcata v tejto skupine.

kilecko

Ráno som vstala a začala som pohárom čistej vody.Nakrajala jedno malé jablko,mandarinku,kiwi a raňajky mám za sebou.Spravila som si kávu bez mlieka a k tomu pohár čistej vody.Varím kuraciu polievku budem mať vývar na zajtra .Už sa teším na deň D 25.1. lebo si stále len hovorím chudnem od zajtra a skutek útek.

Helus

Kilecko vitaj,ja vahu tiez napisem v pondelok.Zienky pridajte sa k nam,bude nam veselsie,a zmena postavy bude potesenim.

kilecko

Ahoj Helus.S tebou idem do toho úspech zaručený uz sme to spolu dokázali tak prečo si to nezopakovat.Keď sa blíži 50 kilecka pribúdajú niečo z prejedania niečo hormóny tak prečo niečo žena nemôže spraviť pre seba.Ženy pridajte sa čím nás bude viac tým nám to pôjde lepšie.Nastudujte si cez víkend 90 dnovku a veď si tu budeme radiť .Mám výšku 175 cm .50 rokov a váhu dopisem v pondelok ráno keď sa odvazim.Teším sa.