Dievcata podte s nami na zmenu stravovania,a udrzania si kil,po skonceni 90 dnovky.Rada privitam dalsie kocky v tejto skupine,bude sa nam zhadzovat lahsie.
90 dnovka - a po nej udrzanie si kil, nepribrat uz naspet
Helus, dúfam, že nič vážne..želám Ti skoré zotavenie :-)
Ahojte dievcata,ja uz len zdrava strava,90 dnovku som musela prerusit,kvoli operacii.Teraz jedavam na malych tanierikoch,viacej ani by som nezjedla.Zaludok a telo odmieta.Vaha 68 co nie je take zle,lebo pohyb ziadny,len vonku s barlami,a cvicenie sa neda.Ale aspon nejde vaha hore.drzte sa a pekny vikend vam prajem.
Tak ja sa snažím zdravo stravovať ale prehrešky mám .Chýba mi poriadne cvicenie a bola som chorá.Moja váha 77 kg no nič moc neni sa čím chváliť.Ale váha nestupa a dole to ide vždy ťažko.Idem ďalej v chudnuti nejdem to silit dietami zostanem pri zdravom stravovani.
Ahojte Kočky, tak ako pokračujete? Ja som to tento týždeň flákala - čo sa týka cvičenia aj stravy :-/. Neviem, či som naspäť nenabrala tých 1,5 kg čo som schudla (pokazila sa mi váha :-D) Dúfam, že vám to ide trocha lepšie. Držkajte sa.
kilecko
dobre si to napísala o piperine :-)
oni ho pchajú do každej témy o chudnutí, lebo chcú nabaláchať ďalších chudnutia chtivých a zarobiť :-) najmä istá MartinaNZ plus jej ďalšie nicky
sú to zbytočne vyhodené peniaze
Malapehana ja mam 90 dnovku,ale ja sa stale zdravo stravuje,doobeda uz roky len ovocie.Sladke nejedavam,nepeciem,len zemiaky,mrkvu+celer.A pitny rezim 3 l vody denne,aj caje zelene,salviovy.A aj kavicku,samozrejme.
a co to baby drzite??
Heluš gratulujem k - 3 KG :-) U mňa sa to akosi zastavilo - menej pijem vody a tiež málo spávam. Budem to musieť napraviť. Držkajte sa :-)
Ahojte kocky tak ja hlasim moj ubytok -3 kila.ide to pomalu a po troskach,ale nevadi.je to take zdravsie chudnutie.citim sa lepsie,a o to ide.pitny rezim mam tie 3 litre tekutin denne.Drzte saa a ideme dalej.
Drzte sa :-)