90 dnovka - a po nej udrzanie si kil, nepribrat uz naspet

lienka270

Ahojte Kočky, tak ja som schudla 1,5 kg. Sladkému úspešne odolávam, cvičenie som minulý týždeň trocha zanedbávala, ale nevadí pokračujem ďalej. Držkajte sa :-)

kilecko

Ahojte dievcata.Tak sa snazim zdravo stravovat.Mam stale 1 kg dole ,ale citim sa lepsie .Zacala som cvicit aj ked sa hovori ze 70 percent je strava ,ale to cvicenie asi musi byt aby som sa pohla.Este sa musim kontrolovat aby som nezjedla vsetko co vidim lakadiel je vsade a dost ,ale uz som si to v hlave usporiadala.
Niekto pisal,nie je umenie spravit jedalnicek ktorym schudnes,umenie je spravit si taky jedalnicek,ktory sa bude dlhodobo dodrziavat.
No a o tom to je. Tak nech nam tie kila ubudaju.

Mimma

Ahojte, pre lepsi efekt pri chudnuti vyskusajte HIIT treningy, napr Metafit je super. Cvici sa iba 30 minut, ale vypustite pri tom dusu :) no efekt je neskutocny. Zrychluje metabolizbus, teda spalovanie tukov. Staci ho cvicit 2 krat do tyzdna.

Helus

Ahojte kocky,hlasim ubytok 2 kila.Stravujem sa presne,podla toho,co mozem.len to cvicenie,mi robi problemy.Ale idem pekne dalej,dotiahnem to pekne do konca.Musim este trocha upravit pitny rezim,viacej vody,a menej cajov.pekny zvysok vecera,a krasnu nedelu.

Helus

Vikki dakujem velmi pekne,zatial sa dari.Idem presne,a citim sa lepsie,ked nekombinujem potraviny.Mam lepsie travenie.Zajtra mam zelo-ovocny den.

Helus

Lienka270 ja sa drzim,a idem presne podla jedalnicka.
Inac v minulosti som uz brala vselijake doplnky na chudnutie,2x som mala Herbalaif.Volakedy som mala cez 100 kil.A zatala som sa a islo to dole,stravou.Je pravda,ze som chodila aj v minulosti do posilovne.Aj plavat,aj turistika s palicami.Ale verim,ze sa k tomu vsetkemu po vymene klbu vratim.teraz cvicim doma na fit lopte.Aspon nejaky pohyb.Mame aj zahradku,ale tento rok asi ani nic nebudem sadit,lebo po vymene klbu,nebudem moct okopavat,asi 3 mesiace.Ale nevadi,hadam buduci rok si to vynahradim.

lienka270

Helus, to je super, že dodržiavaš svoj nastavený jedalníček - len tak ďalej. :-) Mne sa asi tiež organizmus nastavuje na zdravšiu stravu :-)
A čo tu spomínate ten piperine - nech pani napíše koľko vážila predtým, keď schudla len vďaka tabletkám 16 kg za 4 mesiace. Ja som raz čítala, že zdravé chudnutie je tak nejako okolo 1 kg - 2 kg za mesiac. Možno pri človeku, ktorý má brutálnu nadváhu by to mohlo ísť o toľko dole, ale musel by mať zostavený jedálniček a makať tvrdo na sebe - kardio + posilnovanie.

Helus

Lienka270 super si to s tym sladkym napisala.Ja zase ked si dam cokoladu,tak mi je po nej tazko,po zakuskoch tiez,vracia sa mi jedlo naspet do pazeraka.Zato si dam radsej ovocie,namiesto sladkosti,to mi nic nerobi.Alebo misku zeleninovej polievky.Minele som nakrajala karelab+ uhorku,na tenke platky,a s manzelom sme to mali pri telke vecer.Ja sa s jedlom drzim super,dodrziavam bez uletov.