90 dnovka - a po nej udrzanie si kil, nepribrat uz naspet

kilecko

Helus ty jedavas lepšie ako ja.No mám sa od teba čo učiť.Ja ráno voda kiwa ,mandarinka,káva.Obed udusena kapusta a ešte si ošupem pomelo veľké a mám co do večera jesť.Joj a včera som necvicila mali sme návštevu,tak dúfam že dnes určite.No já to musím dať Helus a odmena budú nové šaty.Dúfam že tá úprava stravy zabere .

Helus

Kilecko super myslenie,dotiahnes to do uspesneho konca.ja dnes samo vooda zeleny caj kava,a smothie z mrazenych cucoriedok,a pomarancov 2ks.Obed bude zelenina z hovadzej polievky,varim manzelovi,a poobede karelab a nejake jablcka,a vecera asi grilovany karelab.

kilecko

Tak ja ráno kiwu a mandarinku.Obed cestovinu z pomazankou čo som robila v lete a večer si dám brokolicovu kremovu polievku budem sa tváriť že je to zelenina a mala by som kus torty alebo kolaciky a tablicku čokolády tu som si už dala pobede v práci takže kolaciky uz nebudem stačí a včera som necvicila ale dnes určite budem.Ináč cítim sa už lepšie hlavne nebeham a nehladam čo by som zjedla.

Helus

Ahoj kilecko.Ja doobeda kava,caj,voda,a jablcka,cucoriedky z mrazaku,posledne zasoby.Obed kukuricne cestoviny,s oprazenou struhankou,a medom.dneska rychlovkazdrzala som sa u kadernicky.A vecera este neviem,nieco vymyslim.A zajtra vitaminy,take ja mozem cely den.

Helus

Ahoj kilecko,super ti to ide.Aj ja som si zapisala vahu rano,aj som sa odmerala,co priamo neznasam.,no ved uvidime,ci sa niekto prida,a ked nie aj tak nevadi,my to dotiahneme do konca.

kilecko

Helus to nevadí že sme 2 ja to dotiahnem do konca.Vydržím ešte chvíľu písať čo jem a keď sa nikto nepridá tak sa ozvem uz len raz do mesiaca a napíšem len váhu.Tak dnes skrobovy deň ráno ovocie.v práci vývar a doma brokolicovo zemiaková polievka a samozrejme 2 litre vody a večer ešte pocvicim.Ináč založila som si zošit a zapisujem su čo jem .

Helus

Ahoj kilecko,takze asi len my 2 zaciname.Ja zacinam z vahy 72 vcera cely den na thermali som bola,jedenie vobec nebolo ukazkove doobeda jablka a banan,obed kapustovy salat a pecena klobaska a 1 krajcek chlebika.viem ze nie dobre,ale manzel tak chcel ist jest kde chodievame,a okrem ryby tam mali gulas,takze tak,a vecera cottage.Viem ze som zacala zle,ale uz som doma,tak idem sptavnou cestou.Rano kava+ echinecea caj a jablcka a 1 banan.obed bude fazula v paradajkovej omacke .A vecera to iste,na obed s platkom zrnieckoveho chlebika.Cvicit nemozem,mam bolesti klbov,cakam na operaciu kolena.len na fit lopte cviky na brucho sa mi daju cvicit.A samozrejme ze voda a zeleny caj,a kavicka musi byt.

kilecko

Tak zacinam s chudnutim na vahe 78kg.Dnes rano ovocie,jablko,kiwi,mandarinka.v praci kuracia polievka,doma 2ks priroodny rezen a zelenina 1kapia cervena s redkovkou.Vody 2 litre to dam do vecera a este vecer pocvicim 20 minut.Za den 2 kavy bez cukru a mlieka .

kilecko

Gabona 1 vitaj,ja som tiež z 90 dnovky pred 3 rokmi schudla ale človek keď sa vráti k starému stravovaniu vlastne prejedaniu je to naspäť ale treba sa včas spamätať a nenaberat kilá a vrátiť sa k vytúženej postave tých 90 dní v mojom živote stojí za to aby som mala postavicku jak lusk .Ak mozes napíš vek,výšku a váhu.