Dievcata podte s nami na zmenu stravovania,a udrzania si kil,po skonceni 90 dnovky.Rada privitam dalsie kocky v tejto skupine,bude sa nam zhadzovat lahsie.
90 dnovka - a po nej udrzanie si kil, nepribrat uz naspet
Aha 90 dňová diéta - až teraz som si to vygooglila :-D - ja, že chcete schudnúť za 90 dni haha :-D priznám sa, že ja som nikdy nedietovala podľa nejakého jedálnička z netu. A ako tak teraz čítam tu 90 - novku asi by som po jej skončení zjedla aj klince. Napr. ja by som na ranajky nemohla ovocie - lebo by ma bolel žalúdok celý deň.
Ja mám dojem že mi nechýba nič .Ja som taký vsezravec a mám pôžitok zo všetkého jedla,preto sa musím zapriet a nejest piate cez deviate.Tresku som dnes kúpila ale môžu ju zjesť ostatní členovia rodiny.Jedavam teraz na raňajky ovocie i keď by mi bolo milše cerealne pečivo 1 kus.Mám strach že keď nebudem dodržiavať 90 dnovku tak v zdravom stravovani zlyham a sem tam zas zjem to čo nemám.
Kilecko - jasné, že sa Ti to podarí - treba myslieť pozitívne. Čo sa týka tej tresky - ja byť Tebou, tak si ju dám (aj ked ja tresku nelubim :-D) - ale napr. na raňajky 2 -3 lyžice k tomu pol rožka celozrnného - a hotovo. Pretože podľa mňa čím budeš mať viac na ňu chuť a čím si ju budeš odopierať tým horšie. Treba aj porozmýšlať, prečo máš na ňu takú chuť - čo Ti chýba v terajšom jedálničku?
No to sa aj ja musím zmerať.Ozaj a veľký je prehrešok treska takú mám zajtra na ňu chuť či treba zabudnúť.Aj neodbornici sa vedia správne stravovať a dosiahnuť pekné vysledky.Ja som tu na tejto stránke riadne schudla len som sa poriadne zas rozjedla tak sa zas musím vrátiť do normálu len mám strach či sa mi to teraz podarí vtedy to bolo pre mňa príjemné prekvapenie.
Ďakujem za privítanie :-) meriam 172 cm a vážim 65 (teda vážila som toľko v pondelok) - kedysi som mávala tak okolo 60 kg. Chcem sa ešte zmerať, aby som vedela či zhadzujem aj z cm. No ja nie som žiadny odborník, čo sa týka stravy - ale kedysi som sa tak stravovala a vyhovovalo mi to - lepšie som sa cítila.
Lienka 270 a akú máš výšku a váhu.Sladkosti by som sa vedela vzdať horšie to je z miesanim potravín a pritom zdravé stravovanie mám teoreticky zvládnuté len prax je horšia.Ja potrebujem dať dole 10 kg tak za 5 mesiacov musí dá mi to podariť.Popis co jedavas budem sa inspirovat možno sa tiež hodím na zdravú stravu .
Lienka 270 vitaj medzi nami,super jedalnicek mas spraveny.drzim palce,a ked cvicis,tak ti to pojde dole jedna radost.
Ahojte, takže ja som začala tiež nie chudnúť, ale zdravšie žiť a jesť od 25.1. :-) Keďže mám rada sladké, viem že to bude ťažké. Naštudovala som si nejaké články na nete a zistila som, že chuť na sladké spôsobuje aj nedostatok chrómu - tak som do svojho jedálnička zaradila lieskové oriešky. Čo sa týka môjho dňa: ráno cvičenie, potom voda s citrónom. Raňajky - pečivo + syr + šunka resp. nejaká zelenina, desiata - jablko + 5-10 orieškov, obed - čo si uvarím doma resp. normálny obed z donášky, olovrant - aj keď niekedy naň zabudnem alebo nemám čas - jogurt. Večera - cottage, rajčiny, pečivo. Dúfam, že mi moja pevná vôľa vydrží a naučím sa jesť zdravšie. Chcela by som schudnúť aspoň 5 kg.
Ahoj kilecko.Ja tano voda musi byt cajik zeleny,a potom banan+ mandarinku.Obed grilovany syr a ladovy salat a chlebik.Po 1/2 hodine vyvar,zabudla som na neho.Vecera bude tiez syr ugrilovany a dusenna mrkva.A pitny rezim cista voda musi byt.Vecer bude cvicenie na fit lopte.Hlavne brusaky.
Kilecko samozrejme,ze to das dole,budem ta drzat nad vodou.Ja sa stravujem stale dost zdravo,ale chce to u mna tiez zmenu kombinovania jedla.Vidim,ze len my 2 sme tu,co uz vystacime si.Ale keby sa chcel niekto pridat,radi vas privitame,medzi seba.