Dievcata podte s nami na zmenu stravovania,a udrzania si kil,po skonceni 90 dnovky.Rada privitam dalsie kocky v tejto skupine,bude sa nam zhadzovat lahsie.
90 dnovka - a po nej udrzanie si kil, nepribrat uz naspet
Ahojtedievcata ja svoju vahu uz neriesim som mesiac v nemocnici co to som schudla.Neviemsice kolko ale dcera mi povedala ze dost.Dam vedietked pridem domov.Kilecko posielam spravy ale mas plnuschranku vracaju sa mi naspet.
Máte nadváhu? Poznáme 6 dôvodov, pre ktoré sa vám schudnúť oplatí
26.04.2016
Možno pre nadváhu nemôžete otehotnieť, alebo vás trápia kŕčové žily či cukrovka. Tu je šesť skvelých dôvodov, aby ste sa nadbytočných kilogramov zbavili.
Vnútorný tuk je nebezpečnejší ako vonkajší.
Vnútorný tuk je nebezpečnejší ako vonkajší.Autor: Shutterstock.com
Tip na ďalší článok
Skúste to bez námahy: TENTO drink z 3 surovín si poradí s vaším tukom ...viac
Nájdite si lekára
Ušetrite za lieky
Vnútorný tuk je oveľa nebezpečnejší ako vonkajší. Hromadí sa v bruchu i v hrudnej dutine a obrastá vnútorné orgány. Okrem toho spomaľuje metabolizmus, vyvoláva v celom tele zápaly a produkuje škodlivé látky.
1. Ochránite si srdce
Čím je nadváha vyššia, tým skôr môže srdce zlyhať, keď je obalené tukom, musí pracovať oveľa viac a vyčerpáva sa.
2. Pomôžete obličkám
Nadváha a obezita úzko súvisia s ochoreniami, ktoré škodia obličkám, s cukrovkou, vysokým tlakom i chorobami srdca.
3. Odľahčíte kĺby
Nadváha je najzásadnejší faktor vzniku osteoartrózy, ktorá trápi najmä kolená, bedrá a spodnú časť chrbta.
Čítajte aj: 4 motivačné rady, ako účinne schudnúť. Toto vás konečne nakopne
4. Nebudete chrápať
Vnútorný tuk je výrazný rizikový faktor pre vznik spánkového apnoe a chrápania, ukladá sa medzi svalstvo hltana a sliznicu a tak obmedzuje priestor pre prúdenie vzduchu.
5. Zlepšíte si sexuálny život
Čím ste obéznejší, tým máte viac problémov s pohlavným stykom a potešením z milovania. Zbavte sa aspoň desať percent z hmotnosti a sexuálne túžby sa vrátia.
6. Ľahšie otehotniete
Nadbytok telesného tuku spôsobí, že telo produkuje priveľa estrogénu, ktorý potláča ovuláciu a komplikuje tak otehotnenie. Ženy s nadváhou majú vyššie riziko potratu, tehotenskej cukrovky a preeklampsie.
Zbavte sa tuku prirodzene:
pravidelným cvičením ochucujte jedlá kurkumou, škoricou, cesnakom, čili,
jedávajte celozrnné potraviny aspoň 2 x do týždňa,
jedzte mastné ryby,
okrem vody pite denne dve šálky zeleného čaju,
vnútorný tuk je nebezpečnejší ako vonkajší.
Tak dievčatá ja som ako na hojdacke .Od 72 kg do 73 kg.Cvičím strava upravená aj behať som začala ,pitný režim mám.Nejde To dole ale keby som to nerobila hneď by kilá vybehli aj na 80 tku.Čo mám hladovať Nemám až takú zlú postavu nohy fajn ale brucho mi treba skresat .Potrebujem dať dole 5 kg a bola by som spokojná ale čo budem len na zelenine a bielkovinach.Ovocie jem len dobeda pečivo maximálne 1 za deň aj to len doobeda ,tak kde robím chyby čo sa ten tuk netopi.No musím vydržať ale do kedy do konca života .Jaj keď som bola mladšia išlo to dole hneď .
Ahojte Kočky, tak ako pokračujete? Moja momentálna váha je cca 62 aj čosi. Akosi sa neviem zbaviť ešte tých 2 kíl :-/ Dúfam, že vám to ide lepšie.
Lienka270 popozeram po tom Amarante,ci je vobec bezlepkovy.Ja rano Smothie- ananas+ jablcka+ banan.Nic lepsie nepoznam.Ale na zajtra si spravim acidko+vlocky+ chia semienka+ susenne slivky.Rano idem k doktorovi,a to je na 3/4 dna.Takze smothie nehrozi si brat.Toto si spravim teraz vecer,a sups do chladnicky,a rano len do ruksaku a idem.Stravu mam stale rovnaku,a veceru som mala prazenicu s polnickom+ krehke chlebiky.Taku lahku stravu,Super sa citim,chlebik jem malo.len to cvicenie sa zatial neda.Ale verim,ze po operacii uz vysadnem doma na rotoped.Takto mi tu stoji,co uz,ked som rada,ze vobec ako tak vladzem chodit.
Helus ja som mala toto podobné s vločkami. Keď som si ich ráno dávala do jogurtu, vždy ma nafuklo a bolel žalúdok až do obeda. Stále som rozmýšľala, čim nahradiť tie vločky a vygooglila som na nete - amarant pufovaný a kúpila som v DM. Majú aj normálny, no neviem či sa dá použiť na kašu - skús popozerať na nete. Keď si ho dám do jogurtu, tak je to lahučké a nebolí ma žaludok.
Ahojte kocky.Ja stravu mam stale rovnaku,Cvicim doma na fit lopte a chodim von na prechadzky.Pecivo malo jedavam,doobeda len ovocie.Dneska som si rano spravila kasu z ovsennych vlociek,a nedobre.Tazoba velika,a brucho nafuknute.Aj ked su vlocky bezlepkove.Mne vyhovuje ovocie.
Ahojte kočky, tak ja som začala pravidelne chodiť na cvičenie - 2krát do týždňa a chodím aj behať(ale nie moc - ešte nemám kondičku). Tak isto som obmedzila pečivo na raňajky a snažím sa krotiť v sladkom. A ako sa darí vám? Držkajte sa :-)
Ahojte dievčatá.Tak som sa ráno vážila no niet sa čím chváliť ale nepribrala som cez sviatky kilá nemenné takže fajn .A máme nový mesiac tak idem na sebe zapracovať zdravá strava ,najviac jedno pečivo denné,ovocie ak tak len doobeda,obedy zdravé a hodne zeleninky .Hlavný je pitný režim musím to ukontrolovat každú hodinu pohár vody a cvičiť doma brusaky ,drepy ,rotana a chôdza ,beh .Dám vedieť ako mi ti pôjde ale 2 kg by bolo fajn dať dole ak 1,5 kilá nebude zlé 3 kg to by bol zázrak však každý mesiac niečo.Dievčatá pridajte sa ,počasie je pekné zimné bundy sa odhadzuju a začína vidieť viac našu postavu .Do leta to dáme.
Ahojte kocky.
Ohnivko vitam ta medzi nami.
Ja sa stravujem striedmi stale,mam 68 kil.Aj ked sem tam sa zadari aj horsie.S cvicenim je to biedne,ale aspon na fit lopte,a chodim von.Kilecko super ides na to.Dievcata pekne sviatky vam prajem,a nech kilecka odplavaju od nas.