Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som vadná ja alebo on? Čo mám spraviť?

Príspevok v téme: Som vadná ja alebo on? Čo mám spraviť?
neschopna

Dobrý večer, mám problém s priateľom. Chodíme spolu už vyše roka - od zimy 2014, ale problémom je, že priateľ pracuje v zahraničí. Chodí domov na týždeň mesačne alebo 2 týždne raz za 6-8 týždňov. Sľúbil mi, že sa to zmení a budeme spolu bývať. Tvrdil aj to, že by chcel do 40ky dieťa, čo som ja nechcela, ale nakoniec som sa už zmierila aj s touto predstavou. Dvakrát sme sa rozišli, pretože som mu dala na výber - zahraničie alebo ja - odišiel za prácou.

Lenže situácia sa otočila, sľúbil mi, že už zostane na Slovensku a zmierili sme sa. Keď mi núkal peniaze k meninám, nezobrala som ich od neho s tým, že za peniaze si ma nekúpi, že ja chcem jeho, nie jeho peniaze. Strávila som u neho krásne dni, kedy sme sa vôbec nehádali - to bol častokrát dôvod (tie hádky), prečo sa bál, či nám to bude fungovať, lenže sme sa vždy hádali kvôli jeho odchodu do zahraničia. Zase som sa začala tešiť na krásny život s ním.

Aktuálne je situácia taká, že bývať so mnou nechce - vraj je skoro a nevie čo bude, dieťa nechce teraz - vraj som na to mladá (mám 24 a on 38) a ako mi sľúbil, že zostane tu, tak mi dnes oznámil, že pravdepodobne odchádza opäť do zahraničia o pár dní. Povedzte mi, čo mám robiť. Viem, že som hlupaňa a na druhej strane ho milujem a som na neho naviazaná. Zoznámil ma aj s rodičmi, čo máloktorú svoju frajerku, sadli sme si dobre s nimi, oni by chceli už aj vnúčatá. Kamarátky mi radia vykašľať sa na neho, ale ja to nedokážem. Mám pocit, že som neschopná a nezaslúžim si lásku. Niekedy mám chuť zomrieť, cítim sa opustená a zbytočná. Zažil niekto niečo podobné? Dostanem sa niekedy z toho? Vie mi niekto pomôcť? Už to viacej nevydržím...

neschopna

Áno, denne a nevrav mi, že to je príliš. Poznám páry, viem, ako to chodí, denne je minimum u iných. Teraz mi stačí, keď si občas spomenie len tak, ale aj to mi povie málokedy alebo povie, že to predsa viem...

Vysvetľovala som všetko v komentároch. Nemá ma len na sex. Práveže za mnou príde a ani sex nie je častokrát.

rybie oko

je medzi vami značný vekový rozdiel a preto si veľmi nerozumiete. On má 38 a ty 24 to je 14ročný vekový rozdiel. Nieje div že máte rozdielne názory.
a prečo nejdeš s ním žiť do zahraničia aj ty?
a ešte jedná otázka, nemá ťa náhodou len na súloženie? Nechce s tebou bývať, nechce s tebou dieťa a vek už aj nato má ale chodí k tebe. Čo robí keď príde zo zahraničia? Nechce náhodou len sex? Zašuká si, odbaví sa, uvolní to napätie tam dole a zase hajde do sveta. Nieje to tak náhodou?

Mesačný princ

neschopna - neblázni :O Toto chceš od chlapa denne????

Mňa milovala a miluje jedine moja mama, nikto iný ma nikdy nemiloval...Takže nie si sama

Mesačný princ

Energetickí upíri boli vymyslení nato, aby si mohli ľudia ospravedlniť svoju neschopnosť a slabosť.

Takí ľudia vôbec nejestvujú!!!!!!!!

neschopna

Je tak veľa od chlapa, aby sme žili spolu a raz za deň mi pripomenul, že ma miluje a záleží mu na mne? Nedávali mi to rodičia, nedal mi to ešte nikto... Povedzte mi, prečo mám veriť, že som hodná nejakej lásky? Je tu niekto, koho nikdy nikto nemiloval?

neschopna

Energetický upír? Vôbec som sa s ním nehádala, navarila som mu, užívali sme si čas spolu, teda aspoň ja určite a nagatívne prichádza vždy vtedy, keď zmení postoj, a zrazu mi náhodou oznámi, že odchádza, hoci sľúbil niečo iné. Aj to len preto, lebo som s ním plánovala jednu udalosť, ktorá sa zhodou okolností križuje s jeho odchodom. Hádky sú za nedodržané slovo. Mala som rovesníka a nebol vyspelý, ale tam som sa s ním rozišla nakoniec z úplne iných dôvodov. Tak nejak som očakávala, že starší už bude vedieť, čo chce od života. Keby som hľadala radu typu, že všetko bude s ním dobré, tak by som sem nepísala. Ako sa mám s ním rozísť? Nedá sa. Keď sme sa prvýkrát rozišli, tak nakoniec za mnou prišiel, obmäkčil ma a zase sme sa udobrili. Stále sa niečo stane. Ak je dospelý chlap a neplánuje so mnou budúcnosť, tak by sa mal sám od seba so mnou rozísť a nie ma ťahať za nos. Prečo je toto rozhodnutie na mne?

Logicky vyplýva z toho, že ak na neho tlačím, vníma ma ako tú zlú, lebo inak by povolil. Premýšľam. Môžem s ním diskutovať čokoľvek, všetko je neurčité, uvidíme, má to čas, netlačiť. Vzťah by mal napredovať. Hahaha, o sexe to určite nie je.

Jasné, že je tam silný pocit domova, ktorý pociťujem pri ňom. On je z ideálneho funkčnej rodiny a nechápe to. Myslí si, že to preháňam, ale on to nikdy nezažil.

Filip TT

Mas to stazene o to, ze si sama a ten muz je viac nez len priatel - je to nadej na domov. Rozchod s nim by asi pre teba bol rozchod s domovom. Jedna kamaratka, co je fakticky bez rodicov tu tuzbu po domove opisuje, ze to je to, co najviac chce. Asi je to tak aj u teba...

weirdo

vidim ze dalsia osoba ti medzitym odpisala to iste.
ty by si hlavne mozno mala popremyslat preco je pre teba take tazke byt bez neho

weirdo

a na co ti pisem ja ked poriadne nepremyslas ? :-)
ja som nikde nepisal ze ty si ta zla ked na neho tlacis. ja som len napisal nieco v tom zmysle ze tlacit na neho je zbytocne pretoze ocividne to nikam nevedie. a navyse mozes docielit nakoniec iba to ze ho znechutis. a boh vie ci s tebou este do budunosti pocita. to si ale musis prediskutovat s nim. mozno ta len taha za nos. to tu ale nikto nemoze vediet. moznych je viac verzii a ty si ich musis overit.
takze ked ti stale odpoveda ze to nejde, je zrejme logicky nacase prestat na neho tlacit a nech to tak. alebo si to s nim este raz a naposledy poriadne prediskutovat a zistit ci s tebou vobec do buducnosti pocita. mozno si mu dobra na sex a iba ta oblbuje a natahuje tak cas. to si ale musis zistit

DontWorry

Mimochodom Adr1a to pomenovala dobre. Si energeticky upir. Mozno ani nevies, ale môze to tvojho priatela vycerpavat. To neustale vyplakavanie, negativne myslienky a postoj k zivotu. Mala som jedneho takeho a bolo to hrozne. Stale sa daco nedalo, stale bol dakto zly, z celeho tyzdna bol jeden den kedy sa usmial. Tiez som s nim nechcela byt a skoncila som to. Jemu dojde v hlave mozno vtedy ak uvidi jednu sebavedomu zenu, ktora dokaze prezit den aj bez toho aby sa neroplakala..mozno mu vtedy zacnes aj chybat.