Dobrý večer. Mám 22 rokov, priateľ 30. O dva mesiace budeme spolu 1 rok. Mamina mi minule povedala, že si neželá, aby som s ním spávala. Mám rped sebou ešte 2 roky štúdia na VŠ a nebola by rada, keby som otehotnela. Dodala, že keby sa to stalo, nepomohla by mi. Zatiaľ som s priateľom nespala, ale už by som to chcela, ale nechcem ju sklamať. Nie je to spravodlivé, lebo mojej sestre dovolila spávať u priateľa od 17 rokoch a taktiež išla na vysokú a úspešne ju dokončila.
Neviem, čo mám teraz robiť, mám zmiešané pocity. Aký máte na to názor?
Mama mi zakázala spávať s priateľom
vsak to neznamena ze hned musis otehotniet
možnože je dôvod na pozadí toho celého ovela obyčajnejší. je panna ak som dobre čítal tak má bežné obavy ako každá panna.
no tiež by som nechcel byť v jeho koži. kokso tak lúbi ju a ona takto vymýšla lebo si volačo vsugerovala do hlavy. a keby mala so mnou sex len preto aby som od nej neodišiel cítil by som sa ešte horšie. bože mladá baba a takéto sprostosti rieši. však mladí bežne súložia a všetko je ok. niektorí si dajú spraviť vyšetrenia na pohlavné choroby. kondomy existujú petting sa dá vykonávať aj na ostro sa dá súložiť akurát treba byť opatrný. dievča má iba samé výhovorky
chudak chlap :/
lolinka
Ja kvôli chlapovi nikdy tabletky určite brať nebudem (to len na to, že žena si to dokáže zariadiť aj sama). Čo sa týka orálneho sexu, to odmietam robiť, a tiež nečakám aby mi to druhá strana robila. A možno už aj má nejakú ženu na sex a neviem o tom. Ale aj tak sa mu to raz v živote vráti.
No a kym spolu este nespavate, mozte robit aspon petting, robit si navzajom dobre v posteli rukami, robit si navzajom oralny sex. Z toho urcite neotehotnies, tak tam sa nemas vobec coho bat. A znizis tym riziko, ze si najde nejaku inu len na sex, lebo niektori chlapi ocenuju oralny sex dokonca viac ako ten klasicky.
Co sa tak hrozne bojis otehotnenia, ked sa budes rozumne chranit, tak neotehotnies. Sme v 21. storoci, uz neplati sex = tehotenstvo. Pokial je zena rozumna, tak si to vie zariadit tak, ze neotehotnie. A co sa tyka toho, ze ci si najde inu na sex. Nebudem ti klamat, mozne to je. Poznala som chalana, ktory chodil s babenkou, ta s nim odmietala spat, boli spolu uz rok a nic. No a on si na pokeci hladal milenku, aj nasiel, babu, ktorej islo len o sex a bolo jej jedno, ci sa on popritom s nejakou vodi za rucicky. Nehladala vztah, lebo bola po bolestivom rozchode a chcela si nejaky cas len uzivat, nic viac neriesit. Ja ti nebudem radit ci s nim mas spat alebo nie, je to len na tebe. Ale ak ho prilis dlho nechas abstinovat, tak je mozne, ze si najde nejaku len na zasunutie. Tak s tym pocitaj, aby si potom nebola sklamana.
weirdo
Tma je už aj veľa iných faktorov - napr. to, že on už predo mnou sexuálne partnerky mal (možno nejaká choroba, človek nikdy nevie, ani on o tom nemusí vedieť, a ochrana nie vždy môže zachrániť), možno to budem niekedy ľutovať,...nielen mamin názor. Keď má kvôli tomu podvedie, tak aspoň vidím, že je slaboch, ktorý sa nevie ovládať a chce len jedno.
alebo sa stale bojis konat proti voli matky a tak si teraz svoje rozhodnutie sexovat az po skole vsemozne racionalizujes. to robia ludia velmi casto, prilis casto.
lau
Myslím, že si to vystihla ako ostatní pred tebou. Je to len na mne, ale musím počítať s rizikom, že si môže nájsť na sex inú ženu. Ja by som sním spala pred svadbou, ale až po škole. Nechcem sa vydávať hneď po škole, takže na svadu je ešte veeľľa času. Ja sa len obavám, aby som náhodou neotehotnela (žiadna ochrana nie je 100 percentna) pocas skoly.
Ale ja som si uvedomila, že ja aj tak nedokážem povoliť. Ak by som aj povolila tak len kvôli tomu, aby on nehľadal inde.