Mama mi zakázala spávať s priateľom

Príspevok v téme: Mama mi zakázala spávať s priateľom
basa123

Dobrý večer. Mám 22 rokov, priateľ 30. O dva mesiace budeme spolu 1 rok. Mamina mi minule povedala, že si neželá, aby som s ním spávala. Mám rped sebou ešte 2 roky štúdia na VŠ a nebola by rada, keby som otehotnela. Dodala, že keby sa to stalo, nepomohla by mi. Zatiaľ som s priateľom nespala, ale už by som to chcela, ale nechcem ju sklamať. Nie je to spravodlivé, lebo mojej sestre dovolila spávať u priateľa od 17 rokoch a taktiež išla na vysokú a úspešne ju dokončila.
Neviem, čo mám teraz robiť, mám zmiešané pocity. Aký máte na to názor?

adr1a

Viete co ma pri niektorych nazoroch tu pisucich napadlo?? Ze tie, ktore ju tu najviac velebite za to jej panenstvo, ktore chvalite jej matku, ze aka spravna, ze ake dobre ai ai - tak niekde vy ste panny v jej veku uz davno neboli, mozno ste uz davno v jej veku rodili, ci vydate ste boli ai ai. Mozno sa mylim, ktovie)
Ja schvalujem jedine. Aby si holka dokoncila skolu. To je najdolezitejsie.
A dodatok k tomu celemu. Keby mu slo len o ten sex tak by uz davno zdrhol. Lebo su spolu uz dost, sama mu povedala ze nie, on jej povedal ok ze to akceptuje, ze pocka, aj svadbu spominal zeby pockal ai. Tak tu zas z neho nerobte dake nadrzane prasa. Vyzera to byt ok chlap. A keby mu slo iba o ten sex a nemiloval ju, nasiel by si predsa inu. Radodajok je cela kopa. No zas si myslim, ze milovanie sex je pre vztah obohacujuci. Ma byt vrcholom lasky, jeho naplnenim radostou potesenim ai. Nerobte z neho strasiaka

basa123

lau

Aha, takto si myslela. Len som videla aj u kamarátok iné správanie. Odkedy začali s pritaeľom spávať, nič iné nerobia, len doslova sexujú. Nikam nechodia na výlety, len spávajú. Mne sa to veľmi nepáči.

A som si istá, že s inou ženou nespáva. Teda zatiaľ určite nie.

lau

Basa, skor som to myslela, ze po sexualnom zblizeni ti bude priatel este viac blizsi a vas vztah bude mat iny rozmer... a to nemozes vediet, kedze si to este nazazila. Ale ako vravim sprav co uznas za vhodne ty. Len jedna vec mi nie je jasna. Preco sa tak velmi bojis, ze budes len neho sexualny objekt a bude s tebou len kvoli sexu. Je to hlupost, ak sa ludia miluju, dokazu bez sexu vydrzat to je samozrejma vec, sex ich ma len spojit, nie rozdelit!!! Rozdelit ich to moze len vtedy ak im to v tomto neklape. Myslim si, ze si totalne zle vysvetlujes sex vo vztahu z lasky- teda milovanie...nie je to tak, ze zrazu budes pre nieho kto ta dovtedy miloval len sexualny objekt a bude s tebou len kvoli sexu....velmi to prehanas, alebo mozno si nenatrafila na toho praveho a podvedome citis, ze niektore veci beriete rozlicne. Su totiz chlapi, ktory beru sex len ako ukojenie svojich potrieb a na zenu ci je uspokojena kaslu. Ale nemyslim si, ze je to tvoj pripad, kedze kvoli tebe caka uz rok...aj ked clovek nikdy nevie....

hanibaltvojkanibal

basa alias kava. čakáš že ťa niekto bude presviedčať o opaku ? ved si rob čo chceš mám ťa hlboko v paži. ja vidím len to že si vystrašená a sama nevieš čo by bolo lepšie. to je mi nad slnko jasnejšie

kava barista

Hanibal chod do prdele s tym svojim nazorom!
Len debil ktory si nevie ovladat svojho vtaka a gule je schopny opustit zenu ktoru miluje. Myslis ze vztah dvoch ludi je zalozeny len na sexe? Ten pravy vztah je o dusevnej laske. To ked dvaja nesulozia ale napriek tomu sa miluju. Nevedia bez seba zit, chrania sa navzajom, tesia sa z pritomnosti jeden druheho, boja sa od toho druheho, to je ta prava laska. Je to laska ktora vie existovat aj bez sexualneho zitia. Je to laska ked ti dvaja su stastni uz len z toho ze stoja jeden vedla druheho. Dnesni presexualizovany svet uz straca vedomie otom co je prava laska.

hanibaltvojkanibal

ty nejsi zvedavá na názory iných ty chceš aby ti potvrdili ten tvoj. tak chod s tým volakam. ty už si rozhodnutá tak čo tu ešte riešiš. niekedy sa tu pýtajú ludia ktorí chcú naozaj poradiť a vo vážnejšich veciach. tak nesexuj ked si presvedčená o týchto somarinách a uvidíš ako bude pokračovať tvoj vzťah. ked ti stroskotá tak sa sťažuj jedine na seba. vopred ti odkazujem že tak ti treba.

Kýčera

Len aby reč nastála, žiadna forma antikoncepcie, či iné praktiky nie sú 100% zárukou, že žena neotehotnie! To môže tvrdiť len muž a neznalá žena! Jediná zaručená slovenská antikoncepcia sa volá neondzi!

poucenazivotom7

Baska je vidiet ze si inteligentna baba dobre vychovana ktora si vazi samu seba. To si drz je to strasne dolezite nenechaj sa chlapom nikdy tlacit tam kam sama nechces.Vzdy bud s rodinou zadobre ja lutujem ze som viac nepocuvala moju maminu ktora mi vzdy chcela len dobre. Aj ked casto proti rodine protestujeme nakoniec zistime ze mama mala pravdu.Ma viac skusenosti vie aj rizika ktore zivot obnasa.Mna mamina uz velakrat doslova zachranila ked islo o zivot a to si na nej strasne vazim. A bola som nanu velmi zla a mali sme velmi tazke obdobia. Ak by som mohla vsetko by som vratila spat a mohla som mat iny zivot. a chovat sa uplne inak. Drzim palce nech sa v zivote vzdy rozhodnes tak ako bude pre teba najlepsie

basa123

túto tému som založila lebo som chcela vedieť názory nezainteresovaných ľudí. Ja beriem všetky názory, neurážam sa za žiadnu vašu poznámku, až an to, že či som vadná a priateľ chudák.
Ja sa s mou nebavím o sexe, nikdy som tú tému ja neiniciovala. Ale keď sa ma pýta, tak ju neignorujem. Ale ja som taká povaha, že zaujímajú ma názory aj iných ľudí, aj keď je to môj život. Väčšinou som si zariadila život ako som ja chcela. A keď mi povedala, že by som s ním spať nemala, lebo, keď bduem tehotná za ňou chodiť nemám. Jednoducho ma to vystrašilo, lebo môžem byť niekedy v takejto situácii. Ale samozrejme vy chllapi ste tu niektorí premúdreli, veď vám sa to stať nemôže. Tak si myslíte, že som vadná a neviem aká kadejaká, ale verte či nie, keby sa to stalo Vašej priateľke, chceli by ste, aby mala podporu aj doma, nielen od Vás.

Podľa mňa je dnešná doba presexualizovaná a dnes každý pozerá len an seba a svoje priority. A ja nechcem, aby môôj vzťah bol založený na sexe, lebo mám obavy, že tak by to aj bolo (vidím dosť veľa príkaldov z okolia). A pre mńa je ponižujúce byť pre niekoho sexuálny objekt, na ktorom si môžem ukájať svoje chúťky. Aj keď som vo vzťahu s niekým.