Ahojte,
Chcela by som vyskusat nejaky dobry prirodny krem
na tvar, mam 56 rokov a mam dost bledu pokozku a vrasky. Mohli by ste mi poradit daco, ja som pocula nieco o kreme na zaklade medu s bylinami. Poradite mi nieco?
Prirodny krem na tvar
Uz si konkretne nepamatam co presne som pouzivala na zaciatku, ale momentalne pouzivam tuto radu na plet pevoniaeshop. cz/produkt/kategorie/lifting-1 tak snad ti to v nieocm pomoze :-)
Vyskusaj tento z extrsktu zensenu www.sibircanka.sk
Jeej dakujem za tipy :o) idem teda oguglit, co by som si kupila:P A na aku kozmetiku si presa ty ak sa smiem spytat? Ze co ti v zaciatkoch vyhovovalo
Jednoznacne na zaciatok odporucam najprv vymenit kremy na tvara vsetko co ide na plet na tvari:) o tu sa chceme starat najviac :) A potom aj sampon vymenit za prirodny:) Aj sprchac sa da lahko zohnat v prrodnej verzi, ostatne mozes dokupovat aj neskor, ja osm to tak aspon robila :)
Ahoj, ako ste začínali s prírodnou kozmetikou? Nejaké rady do začiatkov?
odporúčam hyaluronový krém s lotosom od Pure Elements (mne hlavne vyhovuje nočný krém a maska lebo sú ťažké a mastnejšie- výborné výsledky, zatiaľ po 2 mesiacoch používania)
Caute. Tak kupila som si ten pantovy krem s vytazkami z parohov a som naozaj prekvapena s vysledkami. Plet na tvari vyzera ovela lepsie, krem pekne cisti kozu a napina ju a este pridava taky efekt ako keby som mala snedsiu kozu. Naozaj krem je hustejsi ale je super. Dakuje za radu!
Dobry den!
Predminuly tyzden mi prisiel krem od Sibircanky pantovy s vytazkami z parohov. Je naozaj velmi husty ale postupne sa topi pri nanasani. S niecim takym som sa este nestretla, krem mi vonia ako ihlicie, treba ho riadne rozotriet, tiez mi poradili aby som ho aplikovala s vodou lebo ma silny ucinok. Ja sa natieram nim rano a pokozka na tvari je pekne hladka a pruzna.
Dakujem, vyskusam.
Pani zuzka, vyskusajte krem pantovy od sibircanky, ma velmi dobre regeneracne ucinky. Urcite je velmi zlozite v takom veku vrasky odstranit cisto len kremom, treba mozno aj nejake injekcie, pripadne masaze a castejsie cistenie pleti. Samozrejme vacsina zien na SLovensku velmi o seba nedba, ale nikdy nie je neskoro, Dolezite si je uvedomit, ze o plet sa treba starat.